Budweiser Brewing Group UK & I tillkännager fem års förlängning med AEG

Budweiser Brewing Group UK & I, en lycklig del av AB InBev, har avslöjat en femårsförlängning från 1 januari 2022 av sitt långvariga partnerskap med AEG som tjänstemannen Ölpartner till O2 Arena samt Indigo på O2 i West Ham United Tröja London. Affären, förmedlad av AEG Worldwide Partnerships, introducerar också Bud Light Seltzer såväl som Mike’s svåra Seltzer som de officiella svåra seltzers av arenan.

Budweiser Brewing Group var en grundande partner när O2 Arena öppnade 2007 samt har stannat en viktig partner sedan dess. Bryggerens öl erbjuds enbart över arenan, samt säljs på ett antal toppkvalitetsstänger. Magners, Brewer’s Premium Cider -varumärket, är också den officiella ciderpartnern för O2.

Publiken av O2 kan redan glädja sig åt ett antal mycket älskade varumärken, inklusive Stella Artois, Budweiser, Bud Light samt Beck’s. Från och med 1 januari 2022 kommer Corona Draft också att erbjudas för första gången på arenan, tillsammans med introduktionen av öl som serveras på platsens taksystemets promenadattraktion; Upp vid O2.

Sedan partnerskapet mellan AEG såväl som Budweiser Brewing Group UK & I började 2007 har Budweiser Brewing Group spelat en instrumentell funktion för att uppgradera arenans concourses samt varumärke av öbarerna på flera nivåer. Över en miljon pints Budweiser har också hällts för publiken som går till musik såväl som hemunderhållningsevenemang på platsen eftersom 2017.

O2 Arena är värd för världens mest betydande namn inom musik såväl som underhållning och har erbjudit över 25 miljoner biljetter för över 2 000 shower eftersom 2007, samt utsågs till plats för decenniet av Billboard Magazine 2020.

Jean-David Thumelaire, försäljningsdirektör, Budweiser Brewing Group UK & I, sa:

När vi utvecklar partnerskap utvecklar vi dem på lång sikt. Vi har stått på att ta på oss med våra klientpubar såväl som barer under det som har varit en extremt svår period. Förlängningen av vårt partnerskap med AEG, liksom den kända O2 Arena, visar ännu mer vårt engagemang för att stödja läkningen av våra online -evenemangspartners. AEG delar vår entusiasm för att föra såväl människor som stadsdelar bättre tillsammans för att glädja sig över online-evenemanget över våra mest älskade öl. Så vi är glada över att fortsätta det som har varit en stark såväl som hållbar anslutning genom de år vi har arbetat tillsammans.

Nathan Kosky, vice president, världsomspännande partnerskap på O2 tilllade:

Vi har arbetat tillsammans med Budweiser Brewing -gruppen eftersom arenan öppnade 2007. De har varit helt hängivna till O2 från första dagen, liksom det är fantastiskt att tro att detta kommer att ta anslutningen till praktiskt taget två decennier. Med ett så framgångsrikt partnerskap har vi kunnat erbjuda en idealisk variation av drycker till miljoner fans som går till vår plats varje år. Vi är glada över att vårt partnerskap har förlängts i ännu mer fem år och är glada över att fortsätta att driva saker till nya höjder tillsammans med Budweiser Brewing Group på O2.

Bild, artighet: O2

ALSD Worldwide erbjuder året runt insikter samt väsentliga inlärningar kring förbättring av inkomster med nybyggnader, renoveringar, serviceutvidgningar, premiumsittare, gästfrihet, F&B, innovation samt återöppning, ombyggnad och återhämtning. För mycket mer information, klicka Valencia Tröja på bannern nedan …

Nästa utgåva av ALSD Worldwide hålls av Liverpool Football Club 6-7 september samt kommer att fungera ett seminarium på hög nivå samt utställning, en teknisk resa från Anfield, förutom nätverksevenemang på Evertons Goodison Park samt M&S Bank Arena på ACCL -campus.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja Ledande premiumsätesindustrin under de senaste 30 åren
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för branschnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.