Elizabethtown Tourism tillkännager ny verkställande direktör

Onsdagen den 6 mars, Elizabethtown Tourism & Convention Bureau (ETCB) styrelse bemyndigade anställningen av Janna Clark som den nya verkställande direktören. I januari 2019 utsåg ETCB -ersättningen en bläddringskommitté för att börja acceptera ansökningar om tjänsten. Medlemmarna i kommittén inkluderade styrelseledamöter Heidi Patterson, Carl Swope, samt Todd Pollard, tillsammans med borgmästaren Jeff Gregory.

De minskade de många sökande till fyra intervjuade, allt från hela landet, samt beslutade så småningom att Clark var den allra bästa kandidaten för tjänsten. “Janna är den perfekta personen för verkställande direktörens funktion.” Specificerade Carl Swope, ordförande för ETCB -styrelsen, “Hennes koppling till samhället, erfarenhet, samt ledarskapsförmåga kommer att vara en utmärkt fördel för turistbyrån.”

Clark har varit en del av Elizabethtown Tourism & Convention Bureau sedan 2009, förra året utsågs hon till chef för Sports Development. Clark var också i avgift för processen för att välja administrationsföretaget för att driva idrottsparken. Hon kommer att börja övergå till funktionen som verkställande Celta de Vigo Tröja direktör omedelbart, men hennes officiella början är 1 april.

“Vi ville se till att vi upptäckte den perfekta SC Braga Tröja kandidaten för jobbet, oavsett deras plats till Elizabethtown.” Den specificerade borgmästaren Jeff Gregory, “Vi förstod Jannas upplevelse såväl som kompetens med turism såväl som idrottsmarknader var ett utmärkt innehav för Elizabethtown turism såväl som Elizabethtown Sports Park.” Clark kommenterade sin nya roll och konstaterade: ”Jag uppskattar det förtroende som vår styrelse och borgmästare Gregory har lagt in mig för att ha en större inverkan på turismtillväxten för Elizabethtown. Jag är en samarbetspartner i hjärtat och ser framåt för att arbeta med regionala företag såväl som attraktioner för att förbättra besökarnas upplevelser samt bredda vår räckvidd för att främja denna anmärkningsvärda stad. ”

Mer information: Clarks expertbakgrund inkluderar framgång på Association Administration-marknaden samt tillfredsställande planeringsområden, arbetar med Lexington-baserade hållkommunikation. Hon har lett flera insamlingskampanjer samt evenemang, inklusive affärsevenemang för nationella ideella organisationer. Clark har tjänstgjort i styrelsen för Kentucky Sports Authority samt National Association of Sports Tottenham Hotspur Tröja Commissions, där hon var ordförande för mentorskapen såväl som medlemskapsinteraktionskommitté. Clark har författat artiklar för turistpublikationer samt talade vid nationella konferenser, med fokus på den ekonomiska effekten av holdinghändelser. Om Elizabethtown Tourism & Convention Bureau: Elizabethtown finns centralt inom 400 mil från 12 stora amerikanska städer, samt mindre än en 40-minuters bilresa till Louisville Worldwide Airport. Sitter i skärningspunkten mellan tre stora motorvägar – Interstate 65, Bluegrass Parkway, såväl som Western Kentucky Parkway, har vi alla de livliga attributen i en mycket större stad men förblir en charmig liten stad. För mer information, telefonsamtal 1-800-437-0092 eller se

Krysta Winstead Director of Communicationselizabethtown Tourism samt Convention Bureau Telefon: 270.765.2175

Leave a Reply

Your email address will not be published.