Khalifa Worldwide Stadium Pitch som läggs på rekordtid

En tonhöjd som är speciellt etablerad i Qatar har lagts på rekordtid på Khalifa Worldwide Stadium, eftersom den allra första föreslagna platsen för FIFA World Cup Qatar ™ går snabbt mot slutförandet.

Inom området bara 13,5 timmar flyttades tonhöjden som mätte cirka 7 800 kvadratmeter från den ultimata kommittén för transport & tradition (SC) och Aspire Zone Foundation (AZF) torvkammare samt inuti den historiska platsen av ett team av 40 specialister på plats.

Upp till åtta specialiserade maskiner användes av de 40 personer som flyttade gräset och lägger ner det på den föreslagna hållplatsen för matcher lika mycket som kvartfinalen i 2022 FIFA World Cup Qatar ™.

Generaldirektören för Aspire Logistics, Abdullah Nasser Al Naimi, framhöll exakt hur prestationen visade AZF: s fortsatta ansträngningar för att främja idrottsprestanda i Qatar samt driva innovation:

Denna prestation bör vara förknippad med specificeringen av Qatar, inte bara AZF såväl som SC. Det är ytterligare bevis på AZF: s kompetens i världsklass och visar den geniala människan såväl som tekniska förmågor som vi har etablerat i hela organisationen, liksom som hjälper till att sätta Qatar i framkant inom den globala idrottsindustrin.

Samtidigt, Youssif al Musleh, tävlingsplatser vice verkställande direktör på SC tilllade:

Vi vill gratulera våra partners på Aspire Zone Foundation för att lägga planen för Khalifa Worldwide Stadium på rekordtiden på 13 och en halv timme. Khalifa Worldwide Stadium är ett historiskt läge i ögonen på det regionala området såväl som regionen, liksom fläkten samt spelarupplevelse 2022 kommer att säkerställa Bayer 04 Leverkusen Tröja att det blir en oförglömlig plats för världen när Qatar innehar 2022 FIFA World Cup .

Skivan förbättrade den tidigare finaste uppsättningen av laget när Returfing Al Sadd Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja Sports Club’s Stadium 2016 på bara 14 timmar samt 40 minuter.

Tornan planterades vid torvskamkammaren och tog nio månader att nå den optimala 14 mm i längd, innan den skördades samt överfördes till 7 848 kvadratmeter Khalifa Worldwide Stadium Pitch.

Tornkammaren finns i Aspire -zonen i Doha samt omfattar tre hektar mark där 12 olika typer av gräs testas. Anläggningarna byggdes speciellt av AZF såväl som SC, liksom att inkludera ett bevattningsförsöksområde samt ett laboratorium på plats för att analysera prover, med testning som genomförs i samarbete med Storbritannien-baserade specialister Sports Turf Research Institute (STRI ). På sex år kommer gräset som odlas på anläggningen att meddela alternativet AS Monaco Tröja 2022 FIFA World Cup Qatar ™ fotbollsplaner.

Bilder, artighet: Supreme Committee for Transport & Tradition (SC)

#roadto2022

#SportSvenuebusiness – Håller dig i kunskap!

Dela den här artikeln

Leave a Reply

Your email address will not be published.