Tänk bättre perform bättre

med mental träning för en konkurrensfördel

“Jag gör ganska mycket fel ur ett mentalt perspektiv och börjar bara arbeta med att förstå bättre sätt att tänka.”

Ovanstående kommentar mottogs från en idrottare i en av våra senaste undersökningar.

Mentala spelutmaningar är problem som Vissel Kobe Tröja många idrottare funderar över. Faktum är att många idrottare som slutför vår undersökning har identifierat genom att gå igenom liknande omständigheter.

Ditt mentala spel eller brist på ett mentalt spel påverkar direkt din prestanda.

När du undviker det mentala spelet, prestanda minskar, förtroende sjunker, ångest och besvikelse ökar, fokus blir spridd, prestanda minskar … och cykeln fortsätter.

Andra skrev följande:

“Mentalt bryter jag ner i spel.” “Jag är inte säker på vad jag behöver arbeta med mentalt.” “Jag vet inte hur jag fixar dessa mentala områden i mitt spel.

Låt oss ta dessa poäng en i taget för att undersöka

1. Att bryta ner mentalt i spel – För det första är det bra att du kan känna igen hur ditt mentala spel påverkar prestanda och att du kan identifiera vad som föregår dessa uppdelningar. Medvetenhet är viktigt för att göra förändringar.

Att bryta ner i ett spel är en fråga om mental seghet och mental seghet byggs genom mental träning.

2. Att inte veta vad du ska arbeta med mentalt-att uppträda på din topp inkluderar konsekvent många mentala färdigheter, till exempel att konkurrera med förtroende, hantera känslor, hålla sig redo under tryck, fokusera och fokusera om under tävlingar, övervinna motgångar etc.

Nyckeln till att förbättra ditt mentala spel eller bygga mental seghet är att fokusera på en mental skicklighet som en tid. Jag försöker lära mina idrottare en lektion i taget när jag gör mental coaching.

3. Förbättra mitt mentala spel – som du märker, styrde jag bort ordet “fix.” Ditt mentala spel är något du bygger på, liknande din fysiska konditionering. Vi botar inte eller fixar din mentala inställning, bara utbilda dig om hur du kan förbättra över tiden.

Av dessa skäl vill du ansluta till en mental speltränare som kan hjälpa till att utvärdera ditt mentala spel för att förbättra prestationskonsistensen. Det är också viktigt för dig att tillämpa mentala strategier i träning och tävlingar för att skörda fördelarna.

Ta det från LeBron James …

LeBron James är utan tvekan en av de bästa idrottare och basketspelare som världen någonsin har sett. James krediterar sin elitnivå för att vara mentalt konditionerad lika mycket som att vara fysiskt konditionerad.

”För mig är det som går vilse i översättningen över tid att idrottare glömmer att det finns mer än bara en fysisk sida. Vid denna tidpunkt i mitt liv är det inte så att jag har insett att den mentala sidan är viktig – jag visste att jag som barn när jag var yngre, men nu är jag vid en punkt i mitt liv där jag kan knacka på in i det och dra nytta av det. Och dra nytta av fördelarna Club America Tröja eftersom det bara är så mycket du kan göra med det fysiska. Det finns bara hittills du kan få med den fysiska sidan, sa James.

Vad håller dig tillbaka från att omfamna mental spelcoaching? Du vill titta på mental träning som en annan aspekt av ditt övergripande träningsprogram.

När du har förstått att mental träning är för alla idrottare som vill förbättra sitt spel och inte bara “huvudfall”, kan du omfamna mental träning.

Kontakta oss om du vill lära dig mer om personlig mental coaching – det Liverpool FC Tröja bästa alternativet för att snabbt spåra din mentala seghet.

Ice Tournament Facility som föreslogs för stor utveckling i Virginia’s Chesterfield County

Denna rendering visar var den föreslagna is -turneringen skulle vara i Spring Qatars herrlandslag i fotboll Tröja Rock Green -utvecklingen.
CHESTERFIELD COUNTY, Va. – Tjänstemän i Virginia’s Chesterfield County ser en ny lokal utveckling som det potentiella hemmet för en is -turneringsanläggning.

Som rapporterats av den lokala TV -stationen NBC 12 är utvecklingen Spring Rock Green, belägen precis vid Midlothian Turnpike och Chippenham Parkway. Länet avslutade nyligen ett avtal om att få det 42 tunnland stora hemmet för 16 miljoner dollar.

Förutom den föreslagna Ice Tournament-anläggningen kommer den att innehålla 1000 multifamiljenheter, 10 000 kvadratmeter bottenvåningshandelshandelsbutik och två kontorsbyggnader.

Matt McLaren, senior projektledare för Chesterfield Economic Development Authority, berättade för NBC 12 att det beräknas att anläggningen kommer att ha två NHL-storlekar för att rymma ungdomshockeyturneringar, konståkningsprogram och andra evenemang.

McLaren noterade emellertid att projektet fortfarande är i de tidiga stadierna och Världsmästerskapet i fotboll Tröja de slutför en operatör för att hantera LOSC Lille Tröja anläggningen.

Som rapporterat kallade han det en möjlighet att “återuppliva denna del av Chesterfield County.”

Innan du går framåt måste hemmet genomgå förändringar av zonering och länet försöker hjälpa tjänster som för närvarande ligger i ett köpcentrum på hemmet för att hitta nya utrymmen.

NBC 12: s Post States -konstruktion förväntas börja nästa sommar, och länstjänstemän hoppas att platsen öppnas vid hösten 2023.

Stadsgodkännande PAVES VÄG för New San Diego Stadium

San Diego City Council har godkänt försäljningen av mark till San Diego State University som kommer att bana väg för en ny fotbollsstadion på 35 000 platser på platsen för SDCCU Stadium, Det tidigare hemmet för Barcelona Tröja San Diego Chargers. Förutom fotbollsstadion kommer projektet på 3,5 miljarder Sydkoreas herrlandslag i fotboll Tröja dollar på den 135 tunnland stora platsen i stadens Mission Valley att innehålla 1,6 miljoner kvadratmeter kontors- och forskningsutrymme, ett 400-rums hotell, bostäder och campusrelaterad detaljhandel.

Den nya Aztec Stadium, som beräknas kosta 310 miljoner dollar, kommer att finansieras genom gåvor samt systemomfattande vinster som kommer att betalas tillbaka med vinster som genereras av anläggningen inklusive biljettintäkter, namnrättigheter och eftergifter. En väljarfolkomröstning 2018 tillät San Diego State att diskutera med staden över landet och ett avtal i princip mellan skolan och San Diego kommunfullmäktige nåddes i november för ett pris av 87,7 miljoner dollar.

Multiuse Stadium kommer att ligga i det nordvästra hörnet av Mission Valley -platsen, som gör det möjligt för skolan att fortsätta använda den befintliga SDCCU -stadion medan byggandet av den nya stadion är klar. Den nya stadion förväntas vara redo för säsongen 2022–2023.

SDCCU Stadium, det tidigare hemmet för Chargers och San Diego Padres, är fortfarande värd för Holiday Bowl och Aztecs fotboll. San Diego State har spelat på platsen med tanke på att Aston Villa FC Tröja den öppnade 1967.

San Diego -filantropen Dianne Bashor donerade 15 miljoner dollar till universitetet i december 2019 för byggande av den nya stadion; San Diego State kommer att se till att hitta en namngivningssponsor för stadion men kommer att namnge det spelande ytan Bashor -fältet.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

U.S. Youth Soccer Picks Seven Sites for National Showcases

U.S. Youth Soccer kommer att hålla två nationella showcase -evenemang i House of North Carolina Combination Club -teamet i Greensboro, North Carolina, samt har tilldelat sex andra destinationer för 202020202020202 såväl som 2021 som en del av den första säsongen i USYS National League Showcase -serien.

Serien kommer att göra det möjligt för 14U–19U -barn såväl som kvinnliga lag från alla National League -konferenser att ansöka. Ett begränsat antal områden erbjuds andra lag. De åtta evenemangen är i en showcase -stil såväl som lag med liknande prestanda i National League -konferenser eller andra tillämpliga tävlingar kommer att grupperas. Serien kommer att presentera chanser för speider från professionella, college och globala nivåer, även den amerikanska ungdomsfotbolls olympiska utvecklingsprogrammet, för att undersöka spelare.

“U.S. Youth Soccer är extatisk för att introducera National League Showcase -serien. Den använder en speciell chans för lag över hela landet att spela framför speiderna från alla nivåer i spelet, ”uttalade U.S. Youth Soccer CEO undvika Gilbert. “Med fokus för National League som växlar till mycket mer lokaliserad tävling inom konferenserna kommer Showcase -serien Feyenoord Tröja att leverera en nationell plattform som Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja gör det möjligt för lag att kämpa i olika matchups mot toppmotståndare.”

2020–2021 National League Showcase Series

23–25 oktober 2020: 14U Kids samt Women Showcase, Greensboro, North Carolina
4–7 december 2020: 15U-16U Women Playoffs; 15U, 16U, 18U, 19U Women Showcase, Wilson, North Carolina
11–13 december 2020: 15U–19U Kids Showcase, Las Vegas, Nevada
27–30 december Corinthians Paulista Tröja 2020: 14U Girls, 14U–16U Kids Playoffs; 14U kvinnor såväl som 14U–16U Kids Showcase, Tampa, Florida
15–17 januari 2021: 17U–19U Kids Playoffs, 17U–19U Showcase, Lakewood Ranch, Florida
19–21 februari 2021: 15U–17U Women Showcase, Dallas
12–14 mars 2021: 15U–19U Kids Showcase, Greensboro, North Carolina
19–22 mars 2021: 17U–19U Women Playoffs, 17U–19U Showcase, Irvine, Kalifornien

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Women’s Ice Hockey Under-18 World Championships på väg till Madison, Wisconsin

International Ice Hockey Federation har tilldelat 2022 under 18 kvinnors världsmästerskap till Madison, Wisconsin och Middleton, Wisconsin, från och med 6 juni.

Evenemanget planerades ursprungligen i januari i Sverige men kunde inte äga AS Roma Tröja rum på grund av Covid-19. Medan Sverige brukade vara värd 2023 men inte hade möjlighet att kliva evenemanget till datum för den här säsongen, kommer USA att vara värd för årets utgåva i juni.

Relaterade berättelser

PHF utvidgar rättighetsavtalet med ESPN

Arizona State hedrar Mullett -familjen med arenamamn

Nashville till värd 2023 NHL Awards och 2023 utkast

PHF lanserar Montreal Expansion -franchise för säsong 2022–2023

Hamilton Racing Club de Avellaneda Tröja Arena planerar betydande renovering

Grupp A-spel såväl som kvartfinalen, semifinalen och medaljspel kommer att vara på 2200-sits Labahn Ice Arena i Madison, hem för University of Wisconsin Women’s Ice Hockey SL Benfica Tröja Team. Den 2 600 platser Capitol Ice Arena i Middleton, hem för USHL: s Madison Capitols, kommer att vara värd för grupp B-spel och andra klassificeringsspel.

“Pandemin har varit utmanande för alla på många olika sätt, och som ledare i det internationella hockeysamhället är vi glada över att välkomna lag från hela världen och se till att U18 Women’s Worlds spelas den här säsongen,” sa Pat Pat Kelleher, verkställande direktör för USA Hockey. “Vi är tacksamma för att ha fantastiska partners och uppskatta spänningen och stödet från University of Wisconsin, tillsammans med Ryan Suter och hans team på Bob Suter’s Capitol Ice Arena och Madison Sports Commission.”

USA, Kanada, Finland och Sverige kommer att tävla i grupp A, Tjeckien, Schweiz, Tyskland och Slovakien kommer att spela i grupp B. De bästa två lagen från grupp A kommer att få en semifinal bye medan lagen rankas som tredje och fjärde i grupp A kommer att spela de två bästa lagen från grupp B i kvartfinalen.

USA har vunnit guld i fem av de sex senaste utgåvorna (2015-2018, 2020) av turneringen. Väl etablerad 2008, IIHF Ice Hockey U18 Women’s World Championship kommer att vara värd i USA för tredje gången efter Woodridge, Illinois, 2010 och Buffalo, New York, 2015.

IIHF har gjort flera drag och uppdateringar för andra evenemang;

Grupp A-spelen och två kvartfinalspel i världsmästerskapet 2022 kommer att spelas i Standard Helsingfors Ice Hall istället för den föregående platsen, Helsingfors Hall, som ägs av ryska bundna intressen. Helsingfors ishall har en publikskapacitet för 8 200 åskådare. IIHF kommer att arbeta med organisationskommittén för att dessutom ha infrastruktur och anläggningar som läggs till Helsingfors ishall för att förbereda den för de lag som kommer att tävla där.

Världsmästerskapet 2022 i Kanada, som måste avbrytas i december, planeras om 9–20 augusti på Rogers Place i Edmonton, Alberta. Försvarande mästare USA, Sverige, Tyskland, Schweiz och Österrike ympas i grupp A i den preliminära omgången; Grupp B består av värd Kanada, Finland, Tjeckien, Slovakien och Lettland. Turneringen börjar från början och resultat från december 2021 räknas inte med ställningen.

Efter reduktionen till åtta lag kommer ett nytt spelschema att vara väl etablerat för U18 -världsmästerskapet i Landshut och Kaufbeuren, Tyskland, från och med 23 april.

En ny värd för 2023 World Junior Championships måste räknas ut efter att IIHF tog värdrätten bort från Ryssland. Turneringen är planerad att starta 26 december 2022 och “IIHF -rådet kommer att fatta ett slutligt beslut om 2023 IIHF Ice Hockey World Championship i Ryssland vid sitt nästa schemalagda rådsmöte.”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Tala upp: Ombyggnad av Vermont’s Mountain Huts

Vi uppskattar ofta inte helt vad vi har förrän vi förlorar det.

Av Michael Snyder

I december förra året, när Mt. Mansfield Stone Hut förstördes av eld fanns en enorm reaktion på sociala medier. Skidåkare, motorcyklister och entusiaster i alla ränder delade minnen från vinterkvällar som tillbringades i hyttens grundläggande kojer och ögonblicksbilder som tittar ut genom fönstren över de gröna bergen.

Under månaderna med tanke på att stugan brände har många människor frivilligt arbetat både tid och pengar för att bygga om det. Dessa ansträngningar uppskattas och Stone Hut kommer att byggas om, tack vare ett betydande ekonomiskt åtagande från de ansvariga parterna och insamlingar som gjorts med hjälp av Vermont Parks Forever Foundation. Optimism regerar.

Men det är inte det enda bergsskyddet som borde ha vårt stöd och uppmärksamhet.

För närvarande har 10 av Vermonts 52 statsparker stugor, exceptionella alternativ till tältcamping och massor av utsikt över dammar eller sjöar. Det finns mycket mer än 60 skyddsrum längs Vermont’s Long Trail, den äldsta vandringsleden i Amerika. Vissa är grundläggande tältplattformar eller mager till strukturer. Men andra, som U.S. Forest Services Skyline Lodge nära The Shores of Skylight Pond Sov upp till 14 och Green Mountain Club’s Taft Lodge kan sova 24 i skuggan av Vermonts högsta topp. Dessa “stugor” upprätthålls av vårdare och frivilliga och stöds av begåvningar från organisationer och privata medborgare.

Den senaste vintern, i samarbete med staten, inledde Green Mountain Club en insamlingsresa för Real Sociedad Tröja att återställa den historiska Bolton Lodge och Bryant Camp nära Bolton Valley och båda förväntas öppnas igen för vintern.

Mer än bara Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja stugor eller vägpunkter längs spåren eller i skogen, dessa och andra kojor hjälper Vermonters och besökare att få en större uppskattning av och tillgång till alla Green Mountains erbjuder. De är avgörande element i Vermonts fantastiska tradition av kraftigt utomhusliv.

Föreställ Villarreal CF Tröja dig ett Hut -system som liknar Colorado: s 10: e bergsdivisionstugor eller Maine Huts and Trails -systemet, där du kan tillbringa en helg eller veckor på vandring eller skidåkning från en koja till nästa.

Med ökningen av godkända backcountry -skidor och spårunderhåll på statliga och federala länder, (och det fantastiska arbetet som organisationer som Backcountry Alliance, Rochester Area Sports Trails Alliance, Catamount Trail Association, Green Mountain Club och andra har gjort) Visionen om ett Hut-to-Hut Trail-system med året runt tillgång kanske inte är långt borta.

Men att bygga och upprätthålla våra kojor och parker tar tid, pengar och samarbete. När vi övervägde att Vermonts första statspark, Mt. Philo, donerades till staten 1924, har vår avdelning arbetat nära med bevarande-sinnade givare för att säkra och förbättra Vermonts mycket värdefulla natursköna, produktiva och vilda platser och för att uppmuntra rätt åtkomst till dem.

Vi skulle vilja fortsätta den traditionen.

Michael Snyder är kommissionär, Vermont Department of Forest, Parks and Recreation samt en Forester, Skidåkare, vandrare och Avid Outdoorsman.

Eds. Obs: Om du älskade Stone Hut och vill hjälpa till att återuppbygga både den Hut och Vermonts andra byggnader och parker, överväga att bidra till VermontParkeForever.net.

Nya spårserier arrangerade i hela USA

Ett nytt spår såväl som fältserier i USA kommer att börja i år för att försöka och båda ge amerikanska idrottare möjligheten att kämpa på husjord samtidigt som de ger sporten en Långvarig rampljus under kalenderåret utöver de omplanerade olympiska spelen i Tokyo.

2021 Pro Track -serien kommer att ha breddat händelsesrutiner samt en allmän serieprishandväska utöver privata evenemangsprispengar. Sju datum har fastställts med början med Los Angeles -spåret tillfredsställer den 14–15 maj.

“Det äkta målet är att hålla sporten lämplig genom att hålla handlingen idealisk här i USA,” uttalade Jesse Williams från brus. “Eftersom det finns få konkurrenskraftiga chanser här Förenta Staterna herrlandslag i fotboll Tröja i Amerika, har pro -idrottare vanligtvis inget alternativ att gå såväl som ras – liksom ras när de är Kashiwa Reysol Tröja de finaste – på en annan kontinent.”

Efter det första evenemanget i Los Angeles kommer serien att gå till Portland, Oregon, den 29 maj samt Des Moines, Iowa, den 31 maj. Det kommer att finnas ett Music City Carnival -evenemang i Nashville, Tennessee, 4–5 juni innan De amerikanska olympiska spår- och fältförsöken hålls 18–27 juni.

När försöken är klar i Eugene, Oregon, kommer utflykten under TSG 1899 Hoffenheim Tröja rustningssolnedgången att hållas i södra Kalifornien den 10 juli samt 17 juli före ytterligare en paus för OS. Det sista evenemanget av serien kommer att vara en vecka efter spelens slutförande med Ed Murphey Traditional i Memphis, Tennessee, den 14 augusti.

“Vi är extatiska att ge spår såväl som fältidrottare såväl som fansen en samling tillfredsställande som kommer att dra in landets finaste talang,” uttalade Craig Rice från Portland Track. “Serien kommer också att fokusera på att underhålla fansen såväl som alla som tycker om hemma.”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

USA Softball lägger till Michigan -datum för att stå bredvid hennes utflykt

Oklahoma City, Okla. – USA Softballs kvinnors landslag har meddelat nya stopp för sin stativ bredvid sin turné, eftersom den förbereder sig för olympiska sommarspel 2020 i Tokyo.

Med återkomsten av softball till spelen levererar standen bredvid hennes utflykt utbildningsspelarna, samtidigt som fansen ger Athletic Bilbao Tröja fansen en chans att njuta av WNT -laget i aktion.

De
“Stå bredvid hennes” -meddelande anges för att uppmuntra fansen att stödja Wnt’s Trek
såväl till OS
Framtida generationer av kvinnliga idrottare.

Utflykten kommer att inkludera 30 städer totalt, med flera redan tillkännagivna, inklusive nya tillägg i Michigan. Det kommer att vara ett fullständigt schema med spel och utställningar för Team USA innan det går till de första OS för att inkludera softball med tanke på att 2008.

Landslaget är värd av USA Softball i Michigan och kommer att spela en dubbelheader mot Great Lake Loons på Dow Diamond i Midland den 9 juni, före en annan dubbelheader mot samma lag den 10 juni på Secchia Stadium, på campus vid Michigan State University. Kom till usasoftball.com för mycket mer på schemat.

“Jag är bortom extatisk att Team USA kommer att spela i Michigan,”
sa USA Softball Catcher Amanda Chidester, som kommer från Allen Park, MI.

”Jag har haft nöjet att arbeta med så massor av unga
blivande softballspelare i delstaten Michigan och jag skulle uppmuntra dem
Allt att komma Paris Saint-Germain Tröja ut och se vad drömmer stort verkligen kan få dig. ”

En av landets största idrottsorganisationer, USA Softball är det styrande organet för sporten i USA och en medlem av USA: s olympiska kommitté. USA Softball varje år genomför tusentals turneringar i hela landet, inklusive mycket mer än 100 nationella Ajax Tröja mästerskap.

Downtown Spokane Stadium godkänd; USL Expansion Team på sin väg

Spokane Public School Board i Washington på onsdag kväll godkände en ny stadiumutveckling med blandad användning som kommer att föra en USL League One Expansion Club till staden och potentiellt användas av Eastern Washington University och Big Sky -konferensen.

Styrelsen enades i en 4-1-omröstning för att gå vidare med att bygga en ny High School Sports Stadium centrum nära Spokane Arena. Byggandet är planerat att starta nästa vår och potentiellt vara klar vid hösten 2022. 31 miljoner dollar, 8 000-sits stadion kommer att ersätta den snart avlägsnade Joe Albi Stadium och utvecklas, ägs och drivs av Spokane Public Facility District.

“Det är en Polens herrlandslag i fotboll Tröja speciell dag för staden Spokane,” sade United Soccer League Chief Operating Officer och Chief Real Estate Officer Justin Papadakis. ”Dagens godkännande är kulminationen på mycket hårt arbete och energi, och vi är särskilt tacksamma för Spokane -partnerskapet i centrum, ledd av Mark Richard, Public Facility District, ledd av Stephanie Curran, liksom Spokane Public School Board . Vi ser fram emot att Spokane har en professionell fotbollsklubb som samhället kan kalla sin egen och tror att det har alla ingredienser att vara något verkligt speciellt. ”

Spokane -väljare godkände 31 miljoner dollar för att bygga en ny stadion för gymnasiesporter 2018 men sade också när de föredrog stadion inte i centrum utan på den gamla platsen för Albi Stadium. Förslaget till en stadsstadion i centrum fördes tillbaka i år av centrala Spokane -partnerskapet och USL lovade att ta med ett lag till Spokane om stadion byggdes i centrum och tilllade att det skulle slå i 2 miljoner dollar för sin byggande.

En ekonomisk inverkan studie som tillhandahålls Kashiwa Reysol Tröja av det centrala Spokane -partnerskapet beräknade att stadion skulle tillhandahålla en årlig ekonomisk effekt på 11,4 miljoner dollar. Eastern Washington University Athletic Director Lynn Hickey skrev ett brev till styrelsen till stöd för stadion före omröstningen och sa att hon skulle vilja gå över med två av universitetets atletiska program som spelar där. “Vi skulle också vilja erbjuda möjligheten att besöka Big Sky -konferensen om att föra betydande mästerskapsevenemang för att utnyttja stadion,” skrev Hickey också.

Spokane Stadium är den nuvarande i en serie arenor som byggs över hela landet för USL -lag. Den nya Weidner Stadium i Colorado Springs, Colorado, kommer att öppna Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja senare denna månad och det finns projekt pågår i Pawtucket, Rhode Island; Des Moines, Iowa; Albuquerque, New Mexico; Oklahoma City; Indianapolis; och Statesboro, Georgia.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

IOC för att ändra budgivningsprocessen för olympiska värdar

Processen att anbud för de olympiska spelen är på väg att genomgå en dramatisk översyn efter att en serie förslag godkändes av internationella olympiska kommittémedlemmar, inklusive borttagandet av ett krav att Flamengo Tröja en värd väljas sju år i förväg.

Förslaget skapar också en uppsättning provisioner som kommer att kontrollera valet av värdstäder för sommar- och vinterspel. Förslagen godkändes vid den senaste IOC -sessionen och fick enhälligt stöd.

IOC -utvärderingskommissionen, som hade ansvarig för screening av potentiella budstäder, kommer att ersättas av framtida värdkommissioner för sommar- och vinterspel. Båda provisionerna kommer att ha åtta till 10 medlemmar och kommer att ansvara för att rekommendera antingen städer eller gemensamma bidder till IOC: s styrelse. Medlemmar i de framtida värdkommissionerna kommer inte att vara de som sitter i styrelsen – men styrelsen kommer att välja medlemmarna för var och en av kommissionerna.

Tjänstemän som valts till provisionerna kommer att tas bort om deras stad eller land bjuder på att vara värd för spelen. När den har lagts till IOC: s styrelse skulle det röstas om i sessionen, även om det kommer Senegals herrlandslag i fotboll Tröja att ha mindre ord under de tidigare processerna. Framöver kommer det att vara möjligt att IOC -sessionen bara uppmanas att godkänna en kandidat för att arrangera spelen, med inga andra anbudsgivare som lagts fram av en provision.

En annan förändring av budgivningsprocessen är att städer som överväger att vara värd för ett spel kommer att uppmanas att hålla en offentlig FC Tokyo Tröja folkomröstning, om så krävs, innan de kan betraktas som en kandidat.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post