Chase Center för att hålla 2022 League of Legends World Championship Finals

2022 League of Legends World Championship Finals kommer att hållas på Chase Center i San Francisco efter att Riot Games gjorde det officiella uttalandet under helgen, vilket markerar första gången Världen kommer att vara i Nordamerika med tanke på att 2016.

Det kommer att finnas en full nordamerikansk känsla till mästerskapsevenemanget med de play-ins som hålls i Mexico Citys Liga Latinoamerica, gruppspel samt kvartfinale i New York Citys Hulu-biograf vid Madison Square Garden, semifinalen vid Scotiabank Center i Toronto som As As Såsom sedan Sanfrecce Hiroshima Tröja specificerar House of the Golden Warriors som håller mästerskapet. Detta kommer att vara första gången Riot Games har haft en multinationell nordamerikansk värld, vilket gör första gången stopp i både Mexiko och Kanada.

“Momentumet bakom League of Legends esports har bara fortsatt att växa med tanke på att sista gången vi höll världar i USA 2016,” uttalade Naz Aletaha, världsomspännande chef för LOL esports. ”Vi är glada över att ta med hela vår globala sport tillbaka till Nordamerika, och, Covid tillåter, välkomna fans till tribunen i tre länder samt fyra olika städer. “Worlds är utställningen för den största av vår sport, liksom vi ser framåt för att fira det med våra fans i Nordamerika såväl som över hela världen.”

Chase Center är House of the Golden Guardians, ett lag i LOL esports ‘North American League. Chase Center kommer att vara den 10: e arenan som håller en final. Den senaste finalen var på Laugardalshöll Sport Center i Reykjavík, Island, utan att några fans var närvarande efter att evenemanget flyttades från Kina. Staples Center i Los Angeles höll den senaste amerikanska finalen 2016.

“Vi kunde inte vara mycket mer glada över att samarbeta med Riot Games för att föra världar tillbaka till Nordamerika 2022 samt att krona nästa världsmästare på Chase Center,” uttalade Kirk Lacob, Warriors verkställande direktör för basketoperationer som samt vice president för GSW Sports Ventures.

Worlds är toppen av LOL -tävlingen där topplagen från 12 regioner strider mot världsmästarens titel. CF Monterrey Tröja Tjugofyra lag från Riot’s 12 expertliga ligor deltar i den månadslånga turneringen.

“ESPORTS -landskapet har förändrat så mycket med tanke på att fans senast hade chansen att uppleva världar i Nordamerika 2016,” uttalade Chris Greeley, Riot Games ‘chef för esports för Nordamerika samt Oceania Pacific. ”Vi är glada Costa Ricas herrlandslag i fotboll Tröja över att göra detta till det mest intressanta året i esports historia med de allra första esports någonsin på en NFL -stadion på NRG Stadium i Houston, Texas i april samt LCS -mästerskapet som snart skulle avslöjas i augusti. Allt detta kommer att vara en aptitretare av vad jag förväntar mig kommer att bli en återgång till att ha våra fantastiska fans tillbaka med oss ​​över hela Nordamerika. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Senaste lediga platser och anbud för Birmingham 2022 Commonwealth Games

Detta är en spännande tid för Birmingham -organisationskommittén för 2022 Commonwealth Games, när de börjar processen att bygga teamet som kommer att stödja och leda ett verkligt omvandlingsmoment i Historien om Birmingham och West Midlands.

Under de kommande tre åren kommer Birmingham Organizing Committee att rekrytera över 1 000 personer för att leverera Commonwealth Games 2022, vilket ger avgörande sysselsättning och ekonomiska fördelar till staden och regionen och en möjlighet en gång i livet Wolverhampton Wanderers Tröja för arbetssökande och proffs i någon sätt nivåer.

Organiseringskommittén har ett antal spännande lediga platser, inklusive:

Look & WayFinding Manager – Venue Development & Overlay (VDO)

VDO Energy Zone Manager

Overlay Watford FC Tröja Cluster Manager – Venue Development and Overlay

Overlay Manager – Venue Development & Overlay

Vänligen uppmuntras att alla roller på Birmingham 2022 är föremål för en kriminell registersökning efter “outnyttjade” övertygelser (grundläggande avslöjande).

Alla jobbmöjligheter kommer att visas på Birmingham 2022: s webbplats när den är tillgänglig.

Birmingham 2022 är en organisation för lika möjligheter och uppmuntrar applikationer med alla olika bakgrunder och samhällen.

OBS: Alla ovanstående lediga platser stängs idag, 31 mars, så agera snabbt!

Birmingham Organizing Committee för 2022 Commonwealth Games (The OC) kräver en rad mycket specialiserade, sport vissa varor och tjänster i köp för att leverera Commonwealth Games

Anbud
Birmingham Organizing Committee för 2022 Commonwealth Games (The OC) kräver en rad mycket specialiserade, sport vissa varor och tjänster i köp för att leverera Commonwealth Games mellan juli och augusti.

Utforska ett brett utbud av spelkontrakt och möjligheter på serviceportalen där du kan anbud för projekt, ta reda på om evenemang och höra den nuvarande utvecklingen när samhället arbetar tillsammans för att uppnå denna vision.

Klicka bara här.

Om Birmingham 2022
Birmingham 2022 Commonwealth Games kommer att hållas på platser över Birmingham och West Midlands från 27 juli till 7 augusti 2022.

De mycket dedikerade, högt utbildade och räknade idrottare från över 71 nationer kommer att träffas för Birmingham 2022 Commonwealth Games i en betydelsefull firande av sport, konkurrens och samhälle.

Birmingham 2022 Commonwealth Games är en West Midlands -firande med Birmingham i sitt hjärta. Platserna som används för spelen sträcker sig från Coventry och Royal Leamington Day Spa i öst till Cannock Chase i nordväst av regionen.

På grund av avslutad i början av 2022 kommer Athletes Village att vara hem för mycket mer än 6 600 idrottare och tjänstemän. Efter spel kommer det att leverera 1400 bostäder för folket i Birmingham och förvandla Perry Barr-området helt. Detta är den första fasen av en långsiktig regenereringsplan för Perry Barr och omgivande områden som kommer att leverera 5 000 hem.

Källa och bilder: Birmingham 2022

#B2022 #BIRMINGHAM2022 #CommonWealthGames #majorevents #EVenthosting #EventProfs #jobsinsport #SportsJobs #Sports #Tenders

Nästa utgåva av ALSD International – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Hospitality Market är värd på Liverpool Football Club’s Anfield Stadium – kommer att innehålla en hög nivå konferens med fokus på hur man kan öka vinsten genom nya byggnader, restaureringar och serviceutvidgningar, utöver till Platsturer, nätverksevenemang och en utställning som visar de nuvarande produkterna, tjänsterna och lösningarna. På grund av den globala krisen orsakad av covid-19 kommer konferensen att inkludera sessioner om hur klubbar, stadioner, arenor och evenemangsarrangörer kan se ut för att få tillbaka förlorade vinster och sätta mycket strängare Montpellier HSC Tröja system på plats framåt.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för premiumsätet och gästfrihetssektorn

#ALSD – Ledande premiumsätesmarknaden under de senaste 30 åren

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – Världens ledande plattform för marknadsnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Hur man använder visualisering för förtroende för sport

I veckans sportpsykologipodcast, Mental Game of Sports Expert, Dr. Patrick Cohn, svarar på en fråga från en idrottsman som vill veta hur man bäst använder visualisering för att förbättra förtroendet för sporter!

Lyssna på den här månadens Podcast för sportpsykologi för att lära dig hur du kan förbättra dina prestationer inom sport och andra mentala spelbarriärer som begränsar din prestation.

Ladda ner Sports Psychology Podcast #121 (högerklicka och “Spara som” på din dator)

Prenumerera på Sports Psychology Podcast med hjälp av iTunes.

Ta Dr. Cohns gratis mentala träning och mental seghet för sportböcker!

Ladda ner en gratis rapport om idrottspsykologi för att förbättra ditt mentala spel!

Vill Dr. Cohn ska svara på ditt mentala spel med sportfrågor i sin podcast? Skicka din idrottspsykologifråga till Dr. Cohn på PeakSports.com.

Öka din självkänsla med mental spelcoaching!

Master Mental Game -tränare, Dr. Patrick Cohn, kan hjälpa dig eller dina idrottare, åldrarna 12 och uppåt, bli av med mentala spelproblem med personlig coaching.

Du kan arbeta med Dr. Patrick Cohn själv i Orlando, Florida eller med Skype, FaceTime eller telefon. Ring oss avgifter på 888-742-7225 eller kontakta oss för mycket mer information om de olika coachningsprogrammen vi erbjuder!

Vad säger våra elever?
“WOW!!! Vilken vecka hade jag. Jag kunde göra med ett förtroende som tillät min stil att lysa igenom – inte mycket mer in i arenan med den “hjorten i Watford FC Tröja strålkastarna” -utseende eller känsla. Jag slutade utvärdera mig själv medan jag spelade, och jag lämnade faktiskt arenan efter att mina mönster kände att jag hade upplevt mycket roligt. tack Santos Laguna Tröja så mycket.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

För alla idrottare-Lär dig förtroende-boosting-tekniker!

D Du har en negativ självbild av dig själv som en idrottare som kväver förtroende?

Oavsett om du är positiv försöker du vara, kan du inte skaka tvivel som rusar in i ditt huvud när du storlekar upp din tävling?

Har du märkt dig själv som en förlorare, dålig närmare eller medioker idrottare och dessa etiketter håller dig fast i ett bråk av självmedlidande och beslutsamhet?

Om du har svarat ja på någon av dessa frågor, kolla in den självsäkra idrottsman!

Den självsäkra idrottsman-CD- och arbetsbokprogrammet är en 14-dagars plan för största självförtroende. Detta program är idealiskt för alla idrottare eller instruktörer som vill upptäcka beprövade förtroendeförstärkande tekniker som garanteras drastiskt bygga självkänsla och förbättra sportprestanda.

Lär dig mycket mer om ett av våra många populära CD -program i den självsäkra Athlete -serien …

Den självsäkra idrottsman: En 14-dagars plan för yttersta självförtroende

Kolla in alla produkterna i den självsäkra Athlete -serien!

Vad säger kunder?
”Jag köpte först den självsäkra idrottaren för att se hur programmet gick och såg omedelbart resultat. Jag köpte sedan resten av den självsäkra idrottsman -serien och har observerat en dramatisk förbättring av min spelnivå eller måste AS Monaco Tröja jag säga konsistens. Jag spelar för närvarande NCAA Division 1 baseball för Lamar University, och till och med mina tränare har observerat en förändring i hur jag tekniken tekniken. Min attityd och förtroende vid plattan. ”
~ Tylor Prudhomme (lyssna på hans framgångshistoria)

”Jag är en ASP -världskvalificerad professionell surfer och efter att ha börjat” den självsäkra idrottaren ”hade jag en nästan omedelbar förändring i attityden om min egen surfförmåga och mitt tankesätt i tävlingen. Genom att använda de självsäkra idrottsstrategierna har mitt förtroende gjort en komplett 180 grader. Jag vann ett lokalt Pro/AM för några veckor tillbaka och hade bara mitt bästa resultat av året i ett de sista stora evenemangen på världskretsen den senaste veckan i Brasilien! Det är mitt hemliga vapen! ”
~ Shaun Burrell, professionell surfer (lyssna på hans framgångshistoria)

För unga idrottare och föräldrar – lära dig mycket mer om hur man kan hjälpa barnen att förbättra förtroendet snabbt!

Vi har ett bra program för dig som heter “The Seciv Sports Kid: en 7-dagars plan för att bygga yttersta självförtroende.”

Den självsäkra sportbarn är ett 7-dagars program för sportföräldrar och barn för att förbättra den unga idrottarens prestanda, lycka och framgång … inom sport och liv!

Den självsäkra sportbarn är två program i ett. Det finns en manual och CD för föräldrar/tränare och en arbetsbok/CD för unga idrottare.

Packat med mentala metoder som du och dina barn kan börja använda omedelbart lär detta program dina idrottare hur man identifierar förtroendebuster, proaktivt hanterar dem, hanterar förväntningar som undergräver förtroende och mentalt förbereder sig för att hålla sig säkra när de möter motgångar.

Dessutom lär vårt program dig, som sportföräldrar och tränare, hur du kanske skadar dina barns förtroende och ger dig instruktioner för att ändra ditt beteende på sätt som kommer att förbättra dina idrottares prestanda, förtroende och njutning.

Lär dig mycket mer om ett av våra många populära CD -program i SEFID Sports Kid -serien …

Den självsäkra sportbarn: anull

Licampa 1617 exponerar MasterPlan för New Arena

Licampa 1617, ett företag som produceras av den ledande spanska figuren Juan Roig, har idag utsatt en ambitiös masterplan för en ny arena utvecklad av internationellt rensade idrottsdesignföretag Hok samt regional designmetod Erre.

Denna nya arena kommer att vara en främsta destination för musik, konst, kultur samt sportevenemang. Ansluten till stadion kommer att vara Valencia Basket’s New Home. Jobbet kommer att vara ett spännande, oförglömligt såväl som extremt synligt tillägg till stadens rika arkitektur.

Det fanfokuserade jobbet kommer att utvecklas för att öka klubbens tillväxt samt stödja stora basketevenemang, inklusive Liga Endesa samt NBA-spel. Platsen kommer också att få extra utbildningsanläggningar, utöver ett museum.

Dessutom kommer arenan att erbjuda en mängd olika premiumgästfrihetsprodukter såväl som en sittplats som är utvecklad för att producera en intim upplevelse för åskådare. Den mångsidiga, extremt mångsidiga stilen gör det möjligt för platsen att dra in ett brett utbud av evenemang från hushållshower till globala artister.

Joan Ribó samt Juan Roig vid dagens avslöjande av Valencia Arena Masterplan

John Rhodes, chef för Hoks Sports + Entertainment + Home Entertainment Practice, sa:

Vi är glada över att Kawasaki Frontale Tröja arbeta med ERRE på detta väsentliga jobb med en ambitiös klient. Även om det är tidigt i processen är vår vision att producera ett hållbart hus för Valencia Basket som slutade vara en sport i världsklass och hemunderhållningsdestination. Det kommer att vara ett viktigt innehav för den regionala ekonomin, som drar in besökare från hela regionen och producerar en fantastisk gateway -byggnad till staden.

Jose Martí, grundare av Erre Arquitectura, sa:

Att arbeta med detta Englands herrlandslag i fotboll Tröja jobb Athletic Bilbao Tröja är en dröm som går i uppfyllelse för vår studio. Som arkitekter är vi oerhört glada över att arbeta sida vid sida med Hok och upptäcker från deras fantastiska upplevelse och savoir-faire. Som medborgare i Valencia är vi glada över att vara en del av ett jobb som kommer att modifiera vår stads projicering till världen.

Nästa steg i jobbutvecklingen är en administrativ fas med kommunen. Den arkitektoniska strävan efter jobbet kommer att hjälpa till att stärka stadens centrum och främja Valencia globalt.

Sandro Pons, Joan Ribó, Juan Roig samt Amparo Roig under tillfredsställande för att avslöja det nya Arena -projektet

Med kontor runt om i världen, Hok Styles -byggnader såväl som områden som svarar på människors behov såväl som miljön. HOK -designers är förankrade i teknisk excellens, drivna av kreativitet samt fokuserade på ett ensamt mål: att tillhandahålla tjänster som påverkar kunder såväl som samhällen.

John Rhodes, chef för Hoks Sports + Entertainment + Home Entertainment Practice, är bara en av de många högnivåer som marknadsförare kommer att förmedla deras visdom vid Europas första premiumsäteevenemang, ALSD International, som hålls i London i oktober, 11- 12.

Sports Location Company (SVB) är gärna en officiell mediepartner för detta evenemang, med SVB: s VD, Katie McIntyre, verkställande direktör för evenemanget.

Huvudbilden (överst): The New Valencia Arena Masterplan

Bilder, artighet: Licampa 1617/Hok/Erre

#ALSDInternational – Europas allra första premiumsäteevenemang

#SportSvenuebusiness – Håller dig i kunskap!

Dela den här artikeln

C360 Visa sittplatser: Ändra hur fans ser spelet

i detta webinar, inspelade live den 24 juni, ledde Mr. Glenn Hoddle, ambassadör och ägare av C360 View, konversationen om ”Ändra fansen ser The See the We Spel ”och beskrev hur detta revolutionära koncept skulle kunna gynna både fans och platsägare.

C360 View är ett nyutvecklat koncept i Stadia Viewing. När det revolutionära sittkonceptet är på plats med sin första installation, ser det ut att bli en “måste ha” i alla framtida Stadia New Builds, precis som VIP -sviter och privata matsalsklubbar är idag.

Som Herr Hoddle förklarade:

Stadia -verksamheten har stagnerat i Aston Villa FC Tröja ”nya koncept” som utvecklats för basfläkten till företagets underhållare globalt. C360 tar fläkten på den ultimata resan, där de kan njuta av evenemanget från varje vinkel och varje position, och också njuta av stadionens sociala aspekter från denna “rörliga karusell”.

Under detta 60-minuters webinar förenas Mr. Hoddle av Brian Jokat, Global Business Development, C360 och Ross Magri, Sarner International, när de tar dig genom olika beröringspunkter på konceptet och beprövad teknik följt av en Q & A-session med den samlade branschen Professionals från hela världen.

Dagordning

Intro/översikt över konceptet och hur idén kom till: Glenn Hoddle

C360 -mekanismen … kommer den att fungera … ett operativt perspektiv: Ross Magri

Affärssidan av frågor. Varför att ha C360 installerat är affärsmässigt och varför Future Stadia bör inkludera detta lika för fläkten och ägaren: Brian Jokat

Titta på hela webinaret här.

ALSD International tillhandahåller året runt insikter och viktiga lärdomar kring ökande intäkter genom nybyggnader, renoveringar, serviceutvidgningar, premium sittplatser, gästfrihet, F&B, teknik och återöppning, ombyggnad och återhämtning. För mer information, klicka på bannern nedan …

Nästa utgåva av ALSD International är värd av Liverpool Football Club 6-7 september och kommer Bologna FC 1909 Tröja att innehålla en Club America Tröja hög nivå konferens, utställnings- och nätverksevenemang, samt tekniska turer i Anfield, Evertons Goodison Park och M&S Bank Arena på Accl Campus .

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledande premiumsätesektorn under de senaste 30 åren
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för sektornyheter, visningar och utveckling

Dela den här artikeln

Rådets röst till förmån för New Stadium för Cagliari Calcio

Cagliari City Council har röstat för en ny lokal plan som kommer att se Cagliari Calcios nya stadion äntligen byggda. Måste allt gå till plan, projektet kunde se banbrytande för 25 200-platsens stadion 2021, med leverans planerad för 2024.

Cagliari kommunfullmäktige röstade för den lokala planen för Sant’elia och San Bartolomeo-distrikten, som inkluderar den efterlängtade nya stadion för den italienska Serien A-sidan, Cagliari Calico, baserat på Sardinien.

Detta indikerar att klubben nu måste kunna påbörjas med byggandet av en ny stadion på 25 200 platser-utbyggbar till 30 000-på platsen för Stadio Sant’elia, deras tidigare Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja hemmaplan.

Mario Passetti, Cagliaris generaldirektör, sa:

Efter antagandet av planen i kommunfullmäktige finns det 60 dagar för slutgiltigt godkännande. Efter denna period kommer klubben att kunna starta den slutliga verkställande planeringen.

Den uppdaterade, slutliga designen ska presenteras för konferensen för tjänster, som måste genomföra sin undersökning före slutet av 2020. När godkännande har givits kan anbud tillkännages, följt av rivning och banbrytande för den nya stadion.

Sportium tillkännagavs som det vinnande konsortiet för utformningen av New Sant’elia Stadium redan 2018. Bild, artighet: Manica Architecture

Om projektet påbörjas 2021 förväntas det att konstruktionen måste avslutas 2024. Detta representerar en major – men förväntad – försening jämfört med initiala förhoppningar om Cagliari Calcio för några år tillbaka, när man hoppades att den nya stadion kunde vara klar efter 2021.

De godkända lokala planuppsättningsriktlinjerna som tvingade vissa designändringar från de ursprungliga planerna. Till exempel, när planerna först presenterades 2018, inkluderade designen ett detaljhandelscenter på 14 700 kvm knuten till sidan av stadion. Även om detta kommer att behålla sin storlek i Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja den ändrade planen kommer den att vara separat från stadion och delas upp i fyra sammankopplade byggnader.

Under tiden kommer Cagliari att fortsätta spela på den tillfälliga Sardegna Arena, som klubben har kallat “hem” med tanke på att säsongen 2017-18, efter att Stadio Sant’elia stängdes i beredskap för det nya stadionprojektet.

Sportium tillkännagavs som det vinnande konsortiet för utformningen av den nya Sant ‘Elia Stadium tillbaka i maj 2018. Sportium, ett övervägande italiensk-baserat konsortium av partners, inkluderar Projetto Arsenal FC Tröja CMR, Ideas, B&L Real Estate och Manica Architecture.

#football #soccer #stadium #Seriea

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för marknadsnyheter, visningar och utveckling

Dela den här artikeln

Lokalbefolkningen som är inbjuden till andra stegs samråd om Anfield Road Growth Plans

Liverpool FC har distribuerat Corinthians Paulista Tröja inbjudningar till regionala invånare, agenter samt tjänster för att gå till det andra steget i det offentliga samrådet Kanadas herrlandslag i fotboll Tröja om den föreslagna tillväxten av Anfield Road Stand Stand .

Samrådet kommer att ta plats från 12 februari till 28 februari samt allmänheten kommer att kunna se klubbens uppdaterade planer både på internet såväl som vid en serie offentliga drop-in-evenemang som hålls på Anfield.

De offentliga drop-in-evenemangen kommer att ta plats för att följa datum:

Kop Bar, Kop Stand, Anfield (ingång med Walton Breck Road)

Onsdag 12 februari (12:00 till 20:00)

Torsdag 13 februari (16:00 till 20:00)

Pop-up-information står på Anfield Road

Måndag 24 februari (17:00 till 20:00, på Liverpool mot West Ham United Game)

Klubben hade 800 åtgärder under det allra första steget i samråd, med mycket av de kommentarerna som stödjer visionen att producera ett större Anfield samt göra det möjligt för mycket fler förespråkare att njuta av de röda i en anläggning i världsklass.

För dem som inte kan gå till ett evenemang personligen kommer Anfield Road-tillväxten på Internet-navet att uppdateras med förslaget till andra steg från 12 februari: www.Liverpoolfc.com/anfieldroadexpansion.

En representant för Liverpool Football Club kommenterade:

Våra föreslagna bilder såväl som planer kan öka kapaciteten för Anfield Road -stativet med cirka 7 000 platser, vilket skulle ta den allmänna stadionförmågan till över 61 000.

Vi delar också våra koncept för att förlänga allmänheten runt stadion samt förbättra förbindelserna till Stanley Park.

De nya förslagen överensstämmer med det tidigare samtyckta systemet. Fotavtrycket för det föreslagna Anfield Road Stand sträcker sig över Anfield Road.

Även om majoriteten av Anfield Road kommer att hålla sig öppen för såväl invånare som företag, skulle en kort del av vägen mellan Skerries Road såväl som 96 Avenue stängas. Få tillgång till för fotgängare såväl som cyklister skulle behållas runt den bredda Anfield Road -stativet.

Vi är dedikerade till att upptäcka det allra bästa möjliga alternativet för den föreslagna Anfield Road Stand Expansion. Dina kommentarer är avgörande för oss såväl som kommer att användas för att meddela såväl planerna som stilar för schemat, förutom att hjälpa till att meddela vårt beslut om att fortsätta med projektet.

KSS skapade den nyligen transformerade primära stativet på Anfield, med 20.20 Ltd som producerade fansupplevelsen såväl som gästfrihetsutrymmen

Bilder, artighet: Southampton FC Tröja Liverpool FC

#stadium #premierleague #SportsArchitecture #Football

ALSD International, Europas ledande evenemang för premium/klubb/VIP-sätes- och gästfrihetssektor, hålls på Liverpool FC: s Anfield Stadium i oktober 12-13. Gästerna kommer att utöka den ombyggda primära stativet samt höra en utvecklingsrapport om Anfield Road Stand -utvecklingen.

Branschexperter kommer att höra från sådana som äkta Mallorca VD, Maheta Molango, G2 beräknade VD, Marshall Glickman, 20.20 -direktör, Michael Artis samt en panelsession med LALIGA -chefer, på exakt hur man ökar vinsten med nybyggnad, restaureringar samt också som serviceutvidgningar.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för premiumsätet och gästfrihetssektorn

#ALSD

#Hospitality #SportsHospitality #PremiumSales #PremiumSeat #PremiumSeating

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – Världens ledande plattform för marknadsnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Kontantlösa betalningar för att debutera i college-idrott tack vare ett nytt förhållande mellan Tappit och Learfield IMG College

Tappit, de globala kontantlösa och dataexperter, har meddelat ett flerårigt beräknat förhållande till Learfield IMG College, en ledande media- och tekniktjänster Företag i Intercollegiate Athletics. Detta markerar Tappits första förflyttning i högskolelandskapet och levererar en väg för Tappits vit-märkta kontantlösa, berörda mobilalternativ för att gynna fansen återvänder till levande Gameday-upplevelser i höst.

Tappits teknik använder en sömlös upplevelse för fans för att köpa mat, dryck och varor, medan högskolor kan använda denna Eintracht Frankfurt Tröja information för att förstå sin publik och anpassa konsumentengagemang, skräddarsydda erbjudanden, initiativ och kommunikation.

Tappits mobila plånbok, applicerade och RFID -alternativ hjälper universitet att minimera mängden kontakt mellan fans och personal på speldagar, vilket möjliggör en säkrare total upplevelse. Risken för bedrägeri och stöld reduceras också, eftersom all betalningsinformation kommer att hållas säkert i appar, vilket eliminerar behovet av fans att bära kort eller kontanter med dem till spel.

Tappits VD, Jason Thomas, sa:

Vi är extatiska över att arbeta med Learfield IMG College för att göra live -evenemangsupplevelsen ännu bättre. Vår första prioritet är att se till att en säker, friktionslös betalningsupplevelse för alla fans, studenter och studenter så att alla känner sig bekväma att stödja sina lag personligen. Vi är glada över att leverera våra tjänster till högskolemarknaden, och vi är angelägna om att utrusta skolor med kraftfull data och insikter för att skapa till och med mycket mer engagerande och tillfredsställande upplevelser.

Learfield IMG College, genom sina multimedia-rättigheter-relationer med universitetets atletiska avdelningar över hela landet, kommer att introducera Tappits utbud av beröringslösa betalningsalternativ till skolor när de undersöker sätt att förbättra den post-pandemiska fanupplevelsen med högre kapacitetsstadioner och arenor som förväntas. Tappits vita etikett, agnostiska alternativ kommer att integreras enkelt i varje högskolans respektive speldagsappar.

Skapa ett robust dataekosystem
Universitet som engagerar sig i Tappit har förmågan att ansluta betalnings- och inköpsbeteende till varje enskild deltagare som hjälper till att skapa ett robust dataekosystem för varje universitet. Uppgifterna och insikterna som samlas in gör det möjligt för högskolor och universitet att bättre förstå deras publik, maximera vinsten och förbättra verksamheten, samtidigt som den totala studentupplevelsen förbättrar den totala studentupplevelsen. Genom att undersöka denna typ av data kan universitet också se till att framtida verksamhet är effektiva som möjligt.

Tappit kommer att samarbeta med varje college -partner för att använda tillgångar från Learfield IMG College: s multimediaportfölj och skolan vissa rättigheter för att driva antagandet av produkten och hjälpa skolor att främja och kommunicera fördelarna med berörda betalningsalternativ till deras fanbase. Som en ytterligare fördel med att arbeta med Tappit kommer befintliga universitetssponsorer att ha en möjlighet att få ytterligare insikter om fläktbeteende och bli bättre positionerade för att förbättra sina målkonsumenters GameDay -upplevelse.

Learfield IMG College EVP National Sales, Andrew Judelson, sa:

Vi är glada över att arbeta med Tappit och introducera dem för våra skolpartners, eftersom vi belyser Premier Technology -företag i det kontaktlösa betalningsutrymmet för att förbättra fansengagemanget på speldagar. Deras förmåga att leverera robust data och insikter till våra Everton FC Tröja skolor är enorm. För att kunna förstå alla fans inköpspreferenser och beteenden i realtid, så småningom i kombination med våra befintliga fanbasdata, kommer att vara en riktig spelbytare och göra det möjligt för skolor att vara så mycket smartare om sina fans.

ALSD International levererar året runt insikter och avgörande inlärningar kring att öka vinsten genom nybyggnader, renoveringar, serviceutvidgningar, premium sittplatser, gästfrihet, F&B, teknik och återöppning, ombyggnad och återhämtning. För mycket mer information, klicka på bannern nedan …

Nästa utgåva av ALSD International är värd av Liverpool Football Club 6-7 september och kommer att innehålla en hög nivå konferens, utställnings- och nätverksevenemang, samt tekniska utflykter av Anfield, Evertons Goodison Park och M&S Bank Arena på Accl Campus .

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledande premiumsätesmarknaden under de senaste 30 åren
#SportSvenueBiz
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för marknadsnyheter, visningar och Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja utveckling

Dela den här artikeln

Ken Lawson utsåg till president samt VD för Go till Florida

Ken Lawson har utsetts till president samt VD för besök Florida. Uttalandet gjordes med en enhällig omröstning av Going till Florida styrelse tidigare i dag. För närvarande som sekreterare för Florida Department of Business samt expertreglering, kommer Lawson att anta sin nya funktion med Go till Florida den 11 januari.

“Ken Lawson kommer att vara en enorm besittning för att åka till Florida samt säkerställer att organisationen kommer att vara väl positionerad för att fortsätta spela en nyckelfunktion för att marknadsföra specifikationen till besökare runt om i världen,” sa Carol Dover, president och VD Racing Club de Avellaneda Tröja för Florida Restaurant & Lodging Association samt medlem av Go till Florida styrelse. “Besök Florida behöver en VD med sina oklanderliga förmågor såväl som en stark känsla av skyldighet gentemot den offentliga sektorn, liksom jag är hedrad samt privilegierad att han har gått med på Liverpool FC Tröja att ta denna betydande ledarroll.”

Lawson är en Florida infödd såväl som tidigare U.S. Marine Corps domare för generaladvokaten, har tillbringat sex år med Florida Department of Business samt expertreglering. Under sin mandatperiod hanterade han ett team på 1 600 arbetare som anklagades för licensiering samt reglerar mer än 1 miljon företag och experter i hela staten. Han fungerade också tidigare som vice ordförande för efterlevnad vid Nfinanse Inc., en monetär tjänstverksamhet baserad i Tampa.

Lawson efterträder den tidigare presidenten såväl som VD Will Seccombe, som avgick efter att guvernör Rick Scott krävde sin avgång mitt i ett tvivelaktigt turismkontrakt Arsenal FC Tröja på 1 miljon dollar med rapparen Pitbull. Gå till Floridas chef för monetära polis samt chef för reklampolisen avslutades på samma sätt för att inkluderas i det en gång hemliga kontraktet, som Pitbull släppte i detalj på hans Twitter-konto.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Kritiska kapaciteter för mobil besökarupplevelse

I följande yttrande stycke diskuterar livsstilen de kritiska kapaciteterna för att uppnå bästa möjliga mobilfläktupplevelse i leden och belysa nyckelfunktionerna och funktioner.

På Livestyled är vår vision att “skapa en bättre besökarupplevelse.” Från att arbeta med ett brett utbud av arenor har vi samlat Chelsea FC Tröja in data och insikter om vad våra användare och kunder verkligen vill ha från vår produkt.

Nedan belyser vi de viktigaste funktionerna och funktionaliteten som vi har visat oss vara viktiga för att göra mobilappar framgångsrika för arenasplatser.

Anpassning och adaptiv användarupplevelse (UX) baserat på att förstå fläktens sammanhang

Se “Context-Aware Blog”.

Vår klients arenor är värd för många olika typer av evenemang, därför sträcker de besökare som kommer genom dörrarna mycket från evenemang till evenemang. Detta innebär att personalisering är ett viktigt krav för att Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja leverera en enastående mobil kundupplevelse.

Det är viktigt att ha förmågan att presentera ett användargränssnitt för varje person som är relevant, inte bara när det gäller innehållet som visas (t.ex. rekommenderar lämpliga händelser eller F & B -erbjudanden), utan också när det gäller funktionalitetswidgets som presenteras till användaren. För att arbeta sömlöst i-Venue, med tanke på den snabba naturen i live-evenemangsmiljöer, måste rätt funktion vara till användarens fingertoppar hela tiden. Om de måste söka igenom appen eller klicka på flera gånger för att hitta vad de behöver, tenderar de att ge upp.

Att leverera detta i den verkliga världen kräver en underliggande dataplattform som svarar på allt vi vet om fläkten i realtid, vilket gör att hela mobilanvändargränssnittet kan förändras baserat på följande information om fläkten:

Biljettköp och biljetttyp

Plats

Demografi

Gemenskapens poäng / nätverksanalys

Och allt annat vi vet om dem

Denna personalisering bör också sträcka sig till att driva meddelanden så att användare får meddelanden som är lämpliga för deras nuvarande sammanhang.

Varje evenemang är unikt när det gäller innehållet, de kommersiella partnerna som är inblandade och till och med platslayouten eller konfigurationen. Den mobila kundupplevelsen måste vara lika flexibel såväl som själva byggnaden och de operativa team som levererar liveupplevelsen.

Mobilbeställning

Se “Livepaper Food & Beverage”.

Mobil beställning är avgörande för att leverera avkastningen på investeringar som våra kunder vill ha. Viktiga överväganden för mobilbeställning inkluderar:

Unified Basket – vilket gör det möjligt för användare att köpa F&B, varor, premiumuppgraderingar, parkering och andra inkomstströmmar du vill köra, sedan automatiskt dela medlen och skicka lämpligt belopp till rätt bankkonton (cateringfirma, merchandisers, plats osv.) .

Prioritering av relevanta produkter baserade på plats- och inköpsbeteende – med en förståelse för kundbeteende inklusive deras biljetttyp, koncessionerna som är mest praktiska för dem, de personer som deltar i deras grupp (deras “nätverk”) och de produkter som andra liknande användare har köpt. Erbjudanden kan också vara tidsbaserade och begränsade till specifika grupper av fans, för att uppmuntra människor att anlända tidigare och Sanfrecce Hiroshima Tröja bara erbjuda rabatter där det kommer att göra en positiv inverkan på slutresultatet.

Flexibilitet i operativ implementering – Stödja olika modeller för olika delar av arenan inklusive klick & samling, mobila barer, virtuell kö, plus leverans av säte och svit för premiumområden.

EPOS -integration – Synkronisering av produkter från EPO: er och skickar order tillbaka till EPOS för försoning och rapportering.

Genom att integrera WayFinding & Navigation i F & B -resan – helt enkelt och enkelt visa användaren hur man kommer från sin nuvarande plats till rätt insamlingspunkt.

Lojalitet

Många arenor ser i genomsnitt mindre än 2 besök per fan per år. Detta innebär att varje lojalitetsschema måste maximera fläktens utgifter för varje besök, och till och med en blygsam ökning av upprepad besöksfrekvens kan ha en stor inverkan. Verktygen som vi använder för att uppnå detta är:

Virtuell valuta-Aktivera belöningar och användarop-ups i form av kredit som kan spenderas på allt tillgängligt för att köpa via den enhetliga korgen. Dessa “kreditkampanjer” kan finansieras av sponsorer och användas för att stimulera kunderna att spendera mer.

Lojalitetsgrupper – identifiera grupper av kunder (t.ex. säsongbiljettinnehavare, svitbiljettinnehavare etc.) och presentera exklusivt innehåll och erbjudanden till dem. Detta är ett bra verktyg för sponsorer men det gör att du också kan skapa dina egna lojalitetsscheman för att vårda dina bästa kunder.

Triggerade belöningar – Set triggers baserat på hur många gånger fläkten deltar i arenan, vilka delar av byggnaden de besöker, det belopp de tillbringar antingen i en enda ordning eller under sin kundlivstid och alla andra beteenden du vill stimulera.

Grafik, artighet: livestyled

Livlignull