C360 Visa sittplatser: Ändra hur fans ser spelet

i detta webinar, inspelade live den 24 juni, ledde Mr. Glenn Hoddle, ambassadör och ägare av C360 View, konversationen om ”Ändra fansen ser The See the We Spel ”och beskrev hur detta revolutionära koncept skulle kunna gynna både fans och platsägare.

C360 View är ett nyutvecklat koncept i Stadia Viewing. När det revolutionära sittkonceptet är på plats med sin första installation, ser det ut att bli en “måste ha” i alla framtida Stadia New Builds, precis som VIP -sviter och privata matsalsklubbar är idag.

Som Herr Hoddle förklarade:

Stadia -verksamheten har stagnerat i Aston Villa FC Tröja ”nya koncept” som utvecklats för basfläkten till företagets underhållare globalt. C360 tar fläkten på den ultimata resan, där de kan njuta av evenemanget från varje vinkel och varje position, och också njuta av stadionens sociala aspekter från denna “rörliga karusell”.

Under detta 60-minuters webinar förenas Mr. Hoddle av Brian Jokat, Global Business Development, C360 och Ross Magri, Sarner International, när de tar dig genom olika beröringspunkter på konceptet och beprövad teknik följt av en Q & A-session med den samlade branschen Professionals från hela världen.

Dagordning

Intro/översikt över konceptet och hur idén kom till: Glenn Hoddle

C360 -mekanismen … kommer den att fungera … ett operativt perspektiv: Ross Magri

Affärssidan av frågor. Varför att ha C360 installerat är affärsmässigt och varför Future Stadia bör inkludera detta lika för fläkten och ägaren: Brian Jokat

Titta på hela webinaret här.

ALSD International tillhandahåller året runt insikter och viktiga lärdomar kring ökande intäkter genom nybyggnader, renoveringar, serviceutvidgningar, premium sittplatser, gästfrihet, F&B, teknik och återöppning, ombyggnad och återhämtning. För mer information, klicka på bannern nedan …

Nästa utgåva av ALSD International är värd av Liverpool Football Club 6-7 september och kommer Bologna FC 1909 Tröja att innehålla en Club America Tröja hög nivå konferens, utställnings- och nätverksevenemang, samt tekniska turer i Anfield, Evertons Goodison Park och M&S Bank Arena på Accl Campus .

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledande premiumsätesektorn under de senaste 30 åren
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för sektornyheter, visningar och utveckling

Dela den här artikeln

Rådets röst till förmån för New Stadium för Cagliari Calcio

Cagliari City Council har röstat för en ny lokal plan som kommer att se Cagliari Calcios nya stadion äntligen byggda. Måste allt gå till plan, projektet kunde se banbrytande för 25 200-platsens stadion 2021, med leverans planerad för 2024.

Cagliari kommunfullmäktige röstade för den lokala planen för Sant’elia och San Bartolomeo-distrikten, som inkluderar den efterlängtade nya stadion för den italienska Serien A-sidan, Cagliari Calico, baserat på Sardinien.

Detta indikerar att klubben nu måste kunna påbörjas med byggandet av en ny stadion på 25 200 platser-utbyggbar till 30 000-på platsen för Stadio Sant’elia, deras tidigare Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja hemmaplan.

Mario Passetti, Cagliaris generaldirektör, sa:

Efter antagandet av planen i kommunfullmäktige finns det 60 dagar för slutgiltigt godkännande. Efter denna period kommer klubben att kunna starta den slutliga verkställande planeringen.

Den uppdaterade, slutliga designen ska presenteras för konferensen för tjänster, som måste genomföra sin undersökning före slutet av 2020. När godkännande har givits kan anbud tillkännages, följt av rivning och banbrytande för den nya stadion.

Sportium tillkännagavs som det vinnande konsortiet för utformningen av New Sant’elia Stadium redan 2018. Bild, artighet: Manica Architecture

Om projektet påbörjas 2021 förväntas det att konstruktionen måste avslutas 2024. Detta representerar en major – men förväntad – försening jämfört med initiala förhoppningar om Cagliari Calcio för några år tillbaka, när man hoppades att den nya stadion kunde vara klar efter 2021.

De godkända lokala planuppsättningsriktlinjerna som tvingade vissa designändringar från de ursprungliga planerna. Till exempel, när planerna först presenterades 2018, inkluderade designen ett detaljhandelscenter på 14 700 kvm knuten till sidan av stadion. Även om detta kommer att behålla sin storlek i Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja den ändrade planen kommer den att vara separat från stadion och delas upp i fyra sammankopplade byggnader.

Under tiden kommer Cagliari att fortsätta spela på den tillfälliga Sardegna Arena, som klubben har kallat “hem” med tanke på att säsongen 2017-18, efter att Stadio Sant’elia stängdes i beredskap för det nya stadionprojektet.

Sportium tillkännagavs som det vinnande konsortiet för utformningen av den nya Sant ‘Elia Stadium tillbaka i maj 2018. Sportium, ett övervägande italiensk-baserat konsortium av partners, inkluderar Projetto Arsenal FC Tröja CMR, Ideas, B&L Real Estate och Manica Architecture.

#football #soccer #stadium #Seriea

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för marknadsnyheter, visningar och utveckling

Dela den här artikeln

Kontantlösa betalningar för att debutera i college-idrott tack vare ett nytt förhållande mellan Tappit och Learfield IMG College

Tappit, de globala kontantlösa och dataexperter, har meddelat ett flerårigt beräknat förhållande till Learfield IMG College, en ledande media- och tekniktjänster Företag i Intercollegiate Athletics. Detta markerar Tappits första förflyttning i högskolelandskapet och levererar en väg för Tappits vit-märkta kontantlösa, berörda mobilalternativ för att gynna fansen återvänder till levande Gameday-upplevelser i höst.

Tappits teknik använder en sömlös upplevelse för fans för att köpa mat, dryck och varor, medan högskolor kan använda denna Eintracht Frankfurt Tröja information för att förstå sin publik och anpassa konsumentengagemang, skräddarsydda erbjudanden, initiativ och kommunikation.

Tappits mobila plånbok, applicerade och RFID -alternativ hjälper universitet att minimera mängden kontakt mellan fans och personal på speldagar, vilket möjliggör en säkrare total upplevelse. Risken för bedrägeri och stöld reduceras också, eftersom all betalningsinformation kommer att hållas säkert i appar, vilket eliminerar behovet av fans att bära kort eller kontanter med dem till spel.

Tappits VD, Jason Thomas, sa:

Vi är extatiska över att arbeta med Learfield IMG College för att göra live -evenemangsupplevelsen ännu bättre. Vår första prioritet är att se till att en säker, friktionslös betalningsupplevelse för alla fans, studenter och studenter så att alla känner sig bekväma att stödja sina lag personligen. Vi är glada över att leverera våra tjänster till högskolemarknaden, och vi är angelägna om att utrusta skolor med kraftfull data och insikter för att skapa till och med mycket mer engagerande och tillfredsställande upplevelser.

Learfield IMG College, genom sina multimedia-rättigheter-relationer med universitetets atletiska avdelningar över hela landet, kommer att introducera Tappits utbud av beröringslösa betalningsalternativ till skolor när de undersöker sätt att förbättra den post-pandemiska fanupplevelsen med högre kapacitetsstadioner och arenor som förväntas. Tappits vita etikett, agnostiska alternativ kommer att integreras enkelt i varje högskolans respektive speldagsappar.

Skapa ett robust dataekosystem
Universitet som engagerar sig i Tappit har förmågan att ansluta betalnings- och inköpsbeteende till varje enskild deltagare som hjälper till att skapa ett robust dataekosystem för varje universitet. Uppgifterna och insikterna som samlas in gör det möjligt för högskolor och universitet att bättre förstå deras publik, maximera vinsten och förbättra verksamheten, samtidigt som den totala studentupplevelsen förbättrar den totala studentupplevelsen. Genom att undersöka denna typ av data kan universitet också se till att framtida verksamhet är effektiva som möjligt.

Tappit kommer att samarbeta med varje college -partner för att använda tillgångar från Learfield IMG College: s multimediaportfölj och skolan vissa rättigheter för att driva antagandet av produkten och hjälpa skolor att främja och kommunicera fördelarna med berörda betalningsalternativ till deras fanbase. Som en ytterligare fördel med att arbeta med Tappit kommer befintliga universitetssponsorer att ha en möjlighet att få ytterligare insikter om fläktbeteende och bli bättre positionerade för att förbättra sina målkonsumenters GameDay -upplevelse.

Learfield IMG College EVP National Sales, Andrew Judelson, sa:

Vi är glada över att arbeta med Tappit och introducera dem för våra skolpartners, eftersom vi belyser Premier Technology -företag i det kontaktlösa betalningsutrymmet för att förbättra fansengagemanget på speldagar. Deras förmåga att leverera robust data och insikter till våra Everton FC Tröja skolor är enorm. För att kunna förstå alla fans inköpspreferenser och beteenden i realtid, så småningom i kombination med våra befintliga fanbasdata, kommer att vara en riktig spelbytare och göra det möjligt för skolor att vara så mycket smartare om sina fans.

ALSD International levererar året runt insikter och avgörande inlärningar kring att öka vinsten genom nybyggnader, renoveringar, serviceutvidgningar, premium sittplatser, gästfrihet, F&B, teknik och återöppning, ombyggnad och återhämtning. För mycket mer information, klicka på bannern nedan …

Nästa utgåva av ALSD International är värd av Liverpool Football Club 6-7 september och kommer att innehålla en hög nivå konferens, utställnings- och nätverksevenemang, samt tekniska utflykter av Anfield, Evertons Goodison Park och M&S Bank Arena på Accl Campus .

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledande premiumsätesmarknaden under de senaste 30 åren
#SportSvenueBiz
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för marknadsnyheter, visningar och Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja utveckling

Dela den här artikeln

Ken Lawson utsåg till president samt VD för Go till Florida

Ken Lawson har utsetts till president samt VD för besök Florida. Uttalandet gjordes med en enhällig omröstning av Going till Florida styrelse tidigare i dag. För närvarande som sekreterare för Florida Department of Business samt expertreglering, kommer Lawson att anta sin nya funktion med Go till Florida den 11 januari.

“Ken Lawson kommer att vara en enorm besittning för att åka till Florida samt säkerställer att organisationen kommer att vara väl positionerad för att fortsätta spela en nyckelfunktion för att marknadsföra specifikationen till besökare runt om i världen,” sa Carol Dover, president och VD Racing Club de Avellaneda Tröja för Florida Restaurant & Lodging Association samt medlem av Go till Florida styrelse. “Besök Florida behöver en VD med sina oklanderliga förmågor såväl som en stark känsla av skyldighet gentemot den offentliga sektorn, liksom jag är hedrad samt privilegierad att han har gått med på Liverpool FC Tröja att ta denna betydande ledarroll.”

Lawson är en Florida infödd såväl som tidigare U.S. Marine Corps domare för generaladvokaten, har tillbringat sex år med Florida Department of Business samt expertreglering. Under sin mandatperiod hanterade han ett team på 1 600 arbetare som anklagades för licensiering samt reglerar mer än 1 miljon företag och experter i hela staten. Han fungerade också tidigare som vice ordförande för efterlevnad vid Nfinanse Inc., en monetär tjänstverksamhet baserad i Tampa.

Lawson efterträder den tidigare presidenten såväl som VD Will Seccombe, som avgick efter att guvernör Rick Scott krävde sin avgång mitt i ett tvivelaktigt turismkontrakt Arsenal FC Tröja på 1 miljon dollar med rapparen Pitbull. Gå till Floridas chef för monetära polis samt chef för reklampolisen avslutades på samma sätt för att inkluderas i det en gång hemliga kontraktet, som Pitbull släppte i detalj på hans Twitter-konto.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Kritiska kapaciteter för mobil besökarupplevelse

I följande yttrande stycke diskuterar livsstilen de kritiska kapaciteterna för att uppnå bästa möjliga mobilfläktupplevelse i leden och belysa nyckelfunktionerna och funktioner.

På Livestyled är vår vision att “skapa en bättre besökarupplevelse.” Från att arbeta med ett brett utbud av arenor har vi samlat Chelsea FC Tröja in data och insikter om vad våra användare och kunder verkligen vill ha från vår produkt.

Nedan belyser vi de viktigaste funktionerna och funktionaliteten som vi har visat oss vara viktiga för att göra mobilappar framgångsrika för arenasplatser.

Anpassning och adaptiv användarupplevelse (UX) baserat på att förstå fläktens sammanhang

Se “Context-Aware Blog”.

Vår klients arenor är värd för många olika typer av evenemang, därför sträcker de besökare som kommer genom dörrarna mycket från evenemang till evenemang. Detta innebär att personalisering är ett viktigt krav för att Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja leverera en enastående mobil kundupplevelse.

Det är viktigt att ha förmågan att presentera ett användargränssnitt för varje person som är relevant, inte bara när det gäller innehållet som visas (t.ex. rekommenderar lämpliga händelser eller F & B -erbjudanden), utan också när det gäller funktionalitetswidgets som presenteras till användaren. För att arbeta sömlöst i-Venue, med tanke på den snabba naturen i live-evenemangsmiljöer, måste rätt funktion vara till användarens fingertoppar hela tiden. Om de måste söka igenom appen eller klicka på flera gånger för att hitta vad de behöver, tenderar de att ge upp.

Att leverera detta i den verkliga världen kräver en underliggande dataplattform som svarar på allt vi vet om fläkten i realtid, vilket gör att hela mobilanvändargränssnittet kan förändras baserat på följande information om fläkten:

Biljettköp och biljetttyp

Plats

Demografi

Gemenskapens poäng / nätverksanalys

Och allt annat vi vet om dem

Denna personalisering bör också sträcka sig till att driva meddelanden så att användare får meddelanden som är lämpliga för deras nuvarande sammanhang.

Varje evenemang är unikt när det gäller innehållet, de kommersiella partnerna som är inblandade och till och med platslayouten eller konfigurationen. Den mobila kundupplevelsen måste vara lika flexibel såväl som själva byggnaden och de operativa team som levererar liveupplevelsen.

Mobilbeställning

Se “Livepaper Food & Beverage”.

Mobil beställning är avgörande för att leverera avkastningen på investeringar som våra kunder vill ha. Viktiga överväganden för mobilbeställning inkluderar:

Unified Basket – vilket gör det möjligt för användare att köpa F&B, varor, premiumuppgraderingar, parkering och andra inkomstströmmar du vill köra, sedan automatiskt dela medlen och skicka lämpligt belopp till rätt bankkonton (cateringfirma, merchandisers, plats osv.) .

Prioritering av relevanta produkter baserade på plats- och inköpsbeteende – med en förståelse för kundbeteende inklusive deras biljetttyp, koncessionerna som är mest praktiska för dem, de personer som deltar i deras grupp (deras “nätverk”) och de produkter som andra liknande användare har köpt. Erbjudanden kan också vara tidsbaserade och begränsade till specifika grupper av fans, för att uppmuntra människor att anlända tidigare och Sanfrecce Hiroshima Tröja bara erbjuda rabatter där det kommer att göra en positiv inverkan på slutresultatet.

Flexibilitet i operativ implementering – Stödja olika modeller för olika delar av arenan inklusive klick & samling, mobila barer, virtuell kö, plus leverans av säte och svit för premiumområden.

EPOS -integration – Synkronisering av produkter från EPO: er och skickar order tillbaka till EPOS för försoning och rapportering.

Genom att integrera WayFinding & Navigation i F & B -resan – helt enkelt och enkelt visa användaren hur man kommer från sin nuvarande plats till rätt insamlingspunkt.

Lojalitet

Många arenor ser i genomsnitt mindre än 2 besök per fan per år. Detta innebär att varje lojalitetsschema måste maximera fläktens utgifter för varje besök, och till och med en blygsam ökning av upprepad besöksfrekvens kan ha en stor inverkan. Verktygen som vi använder för att uppnå detta är:

Virtuell valuta-Aktivera belöningar och användarop-ups i form av kredit som kan spenderas på allt tillgängligt för att köpa via den enhetliga korgen. Dessa “kreditkampanjer” kan finansieras av sponsorer och användas för att stimulera kunderna att spendera mer.

Lojalitetsgrupper – identifiera grupper av kunder (t.ex. säsongbiljettinnehavare, svitbiljettinnehavare etc.) och presentera exklusivt innehåll och erbjudanden till dem. Detta är ett bra verktyg för sponsorer men det gör att du också kan skapa dina egna lojalitetsscheman för att vårda dina bästa kunder.

Triggerade belöningar – Set triggers baserat på hur många gånger fläkten deltar i arenan, vilka delar av byggnaden de besöker, det belopp de tillbringar antingen i en enda ordning eller under sin kundlivstid och alla andra beteenden du vill stimulera.

Grafik, artighet: livestyled

Livlignull

Michael Dowse avgick som USTA: s verkställande direktör

Michael Dowse, som ledde USA Verkställande direktör från och med 1 mars 2022.

Dowse, som utsågs till USTA: s verkställande direktör och verkställande direktör i oktober 2019 efter att ha ledat Wilson Sporting Goods Co., ledde USTA genom en omstrukturering och genomförandet av en ny strategisk plan. Dowse kommer att hjälpa till med övergången med sin efterträdare. Under den tiden kommer USTA -styrelsen att leta efter en ny verkställande direktör och slutföra successionsplaner.

“USTA är nu i en stark position för framtiden,” sade Dowse, “och jag är övertygad om att jag kommer att lämna den i goda händer och väl positionerad för framgång. Jag vill tacka vårt styrelse, USTA -personalen, våra många frivilliga och Flamengo Tröja det stora samhället av människor som älskar och spelar tennis för att möjliggöra den framgång vi har haft. Vi CF Monterrey Tröja arbetade tillsammans och visade att tennis är modellsporten, inte bara för säker och rolig rekreation under en pandemi utan också för en livstid. ”

En rapport från Tennis Industry Association visade att viktiga branschkategorier visade en betydande ökning under de första sex månaderna av 2021. Tennisdeltagandet ökade med 22 procent 2020 kontra 2019 och första halvåret av 2021 såg en ökning med 40,5 procent av de totala racketleveranserna.

“Vi vill tacka Mike för hans djupa engagemang för tennis och den stadiga handen som han visade vid en Yokohama F. Marinos Tröja tid av extraordinär utmaning och osäkerhet,” sade USTA: s ordförande för styrelsen och president Michael J. McNulty III, och tilllade Dowse “ledde skapandet av tennis Industry United, som kommer att gynna hela tennisekosystemet genom att utöka mångfald och inkludering och engagera sig med människor på alla nivåer och i alla samhällen. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Rock ‘n’ Roll Running -serien på väg till Bellevue, Washington

The Rock ‘N’ Roll Running -serien har meddelat att Bellevue, Washington, kommer att hålla St. Jude Rock ‘N’ Running -serien Washington den 3–4 september , 2022, med ett halvmaraton, 5K -lopp samt KidsRock VfL Wolfsburg Tröja -evenemang som ersätter rock ‘n’ roll Seattle.

Med extra detaljer avslöjade vid ett framtida Japans herrlandslag i fotboll Tröja datum kommer evenemanget att ha sitt huvudkontor i Bellevue Downtown Park & Bellevue -samlingen. Deltagare som tidigare registrerats för Rock ‘N’ Roll Running -serien Seattle kommer att kontaktas med dessutom detaljer.

“Efter en treårig avbrott är vi extatiska till när återigen tar tillbaka Rock ‘n’ Roll Running-serien till Stillahavsområdet,” uttalade Elizabeth O’Brien, VD för Nordamerika för Ironman-gruppen, ägare av Rock ‘n’ Roll Running -serien. “Löpare såväl som vandrare kan förvänta sig actionfyllda, musikfyllda tävlingsdagar med pittoreska vyer.”

Bellevue finns i Lake Washington såväl som Sammamish Lake såväl som vid dörren till kaskadbergen. Bellevue förstås på samma sätt som staden i en park för sina nästan 100 grannskapsparker tillsammans med sina vandringsleder, eklektiska mat, konstgallerier och nattliv.

“Bellevues gästfrihetsmarknad är extatisk för att producera en oförglömlig upplevelse för St. Jude Rock ‘N’ Wolverhampton Wanderers Tröja Roll Running -serien Washington,” uttalade Brad Jones, verkställande direktör för Go till Bellevue. ”Bellevue är förankrad i andan i Stillahavsområdet; Dess naturliga överklagande såväl som marknaden har mycket att erbjuda deltagarna. Vi kan inte vänta med att visa upp vår upphöjda besökarupplevelse. Vi förstår att gästerna kommer att gilla evenemangets huvudkontor i Bellevue Downtown Park samt Bellevue -samlingen. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Performance Angst i stora tävlingar

I denna veckas Sports Psychology Podcast, Mental Game of Sports Expert, Dr. Patrick Cohn, svarar på en fråga från en idrottsman som upplever prestationens ångest i stora tävlingar eftersom han jämför sig med tävlingen. Dr. Cohn delar mentala speltekniker för hur du kan fokusera på ditt spel för Real Betis Balompie Tröja att känna sig säker och komponerad.

Lyssna på den här månadens Podcast för sportpsykologi för att lära dig hur du kan förbättra dina prestationer inom sport och andra mentala spelbarriärer som begränsar din prestation.

Ladda ner Sports Psychology Podcast #105 (högerklicka och “Spara som” på din dator)

Prenumerera på Sports CF Monterrey Tröja Psychology Podcast genom iTunes.

Ta Dr. Cohns helt gratis mentala träning och mental Southampton FC Tröja seghet för sportböcker!

Ladda ner en helt gratis idrottspsykolograpport för att förbättra ditt mentala spel!

Vill Dr. Cohn ska svara på ditt mentala spel med sportfrågor i sin podcast? Skicka din idrottspsykologifråga till Dr. Cohn på PeakSports.com.

Öka ditt förtroende med mental spelcoaching!

Master Mental Game -tränare, Dr. Patrick Cohn, kan hjälpa dig eller dina idrottare, åldrarna 12 och uppåt, erövra mentala spelfrågor med personlig coaching.

Du kan arbeta med Dr. Patrick Cohn själv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Ring oss avgift helt gratis på 888-742-7225 eller kontakta oss för mycket mer information om de olika coachningsprogrammen vi erbjuder!

Vad säger våra elever?
“WOW!!! Vilken vecka hade jag. Jag kunde utföra med ett förtroende som gjorde det möjligt för min stil att lysa igenom – inte mycket mer in i arenan med det “hjorten i strålkastarna” -utseende eller känsla. Jag slutade utvärdera mig själv medan jag spelade, och jag lämnade faktiskt arenan efter att mina mönster kände att jag hade upplevt mycket roligt. tack så mycket.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

För alla idrottare-Lär dig förtroende-boosting-tekniker!

D Du har en negativ självbild av dig själv som en idrottare som kväver förtroende?

Oavsett om du är positiv försöker du vara, kan du inte skaka tvivel som rusar in i ditt huvud när du storlekar upp din tävling?

Har du märkt dig själv som en förlorare, dålig närmare eller medioker idrottare och dessa etiketter håller dig fast i ett bråk av självmedlidande och beslutsamhet?

Om du har svarat ja på någon av dessa frågor, kolla in den självsäkra idrottsman!

Den självsäkra idrottsman-CD- och arbetsbokprogrammet är en 14-dagars plan för högsta självförtroende. Detta program är idealiskt för alla idrottare eller tränare som vill upptäcka beprövade förtroendeförstärkande tekniker som garanteras drastiskt bygga förtroende och förbättra idrottsprestanda.

Lär dig mycket mer om ett av våra många populära CD -program i den självsäkra Athlete -serien …

Den självsäkra idrottsman: En 14-dagars plan för högsta självförtroende

Kolla in alla produkterna i den självsäkra Athlete -serien!

Vad säger kunder?
”Jag köpte först den självsäkra idrottaren för att se hur programmet gick och såg omedelbart resultat. Jag köpte sedan resten av den självsäkra idrottsman -serien och har upptäckt en dramatisk förbättring av min nivå av spel eller borde jag säga konsistens. Jag spelar för närvarande NCAA Division 1 baseball för Lamar University, och till och med mina tränare har upptäckt en förändring i hur jag metod spelet. Min attityd och förtroende vid plattan. ”
~ Tylor Prudhomme (lyssna på hans framgångshistoria)

”Jag är en ASP -världskvalificerad professionell surfer och efter att ha börjat” den självsäkra idrottaren ”hade jag en praktiskt taget omedelbar förändring i attityden om min egen surfförmåga och mitt tankesätt i tävlingen. Genom att använda de självsäkra idrottsstrategierna har mitt förtroende gjort en komplett 180 grader. Jag vann ett lokalt Pro/AM för några veckor tillbaka och hade bara mitt bästa resultat av året i ett de sista stora evenemangen på världskretsen den senaste veckan i Brasilien! Det är mitt hemliga vapen! ”
~ Shaun Burrell, professionell surfer (lyssna på hans framgångshistoria)

För unga idrottare och föräldrar – lära dig mycket mer om hur man kan hjälpa barnen att förbättra förtroendet snabbt!

Vi har ett bra program för dig som heter “The Seciv Sports Kid: en 7-dagars plan för att bygga högsta självförtroende.”

Den självsäkra sportbarn är ett 7-dagars program för sportföräldrar och barn för att öka den unga idrottarens prestanda, lycka och framgång … inom sport och liv!

Den självsäkra sportbarn är två program i ett. Det finns en manual och CD för föräldrar/tränare och en arbetsbok/CD för unga idrottare.

Packat med mentala tekniker som du och dina barn kan börja använda omedelbart lär detta program dina idrottare hur man identifierar förtroendebuster, proaktivt hanterar dem, hanterar förväntningar som undergräver förtroende och mentalt förbereder sig för att hålla sig säkra när de möter motgångar.

Dessutom lär vårt program dig, som sportföräldrar och tränare, hur du kanske skadar dina barns förtroende och ger dig instruktioner för att ändra ditt beteende på sätt som kommer att förbättra dina idrottares prestanda, förtroende och njutning.

Lär dig mycket mer ABnull

Mental seghet för tennisspelare

med mental seghet för att förbättra ditt tennisspel

Mental seghet är en tillgång för ditt tennisspel. Har du någonsin tappat din lugn efter att ha gjort ett dumt misstag? Har du tvivlat på dig själv när du tappar i en match?

De flesta tennisspelare vid någon eller annan tidpunkt har kämpat med mentala spelutmaningar som fokus, lugn eller förtroende under matcher.

Även om massor av tennisspelare möter dessa mentala spelutmaningar under matcher, ser massor av inte värdet av mental träning. Vissa tvivlar på om mental träning kan vara till hjälp eller inte.

Vi fick följande fråga från en tennisbuss:

“Hur kan jag få spelare att se värdet/vikten av att utveckla mental seghet?”

Spelare kanske inte vill arbeta med sitt mentala spel eftersom de tycker att mental seghet är något som spelare är födda med.

Mental seghet är en lärd färdighet, precis som dina fysiska färdigheter.
Dina spelare lärde sig inte att servera en kick servera över natten. Det är samma idé med mental träning.

Roger Federer talar om att förlora sin lugn tidigt i sitt yrke som junior. Federer har lärt sig att utnyttja sina känslor.

För närvarande är Federer känd för att vara en av de mest sammansatta, mentalt hårda spelarna där ute. Mental träning är bara en annan form av träning och är fördel över din tävling.

Många bästa tennisspelare pratar om värdet av mental seghet inklusive Serena Williams.

”Jag var verkligen mentalt svår där ute. Jag skulle inte ge efter något. Den första uppsättningen ville jag komma ut stark och tuff, och det gjorde jag. Det är inte så att jag faktiskt slog riktigt hårt där ute; Jag var bara riktigt mentalt fokuserad eftersom jag inte ville gå ner. Jag arbetade också hårt. Jag Feyenoord Tröja ville ha en möjlighet själv, ”sa Serena Williams.

En annan utmaning för tränare är att hjälpa sina spelare att se mental seghet som en användbar för alla spelare. Vissa spelare tycker att mental seghet är för “problem” -idrottare. De vill inte arbeta med sitt mentala spel eftersom de tycker att det är ett tecken på svaghet.

Faktum är att alla tennisspelare kan förbättra sitt mentala spel. Spelare med mental seghet kan utnyttja sina mentala styrkor så att de kan hålla sig sammansatta när de förlorar eller fortsätter att spela bra när de är på en roll.

Du kan också använda resurserna på Sports Psychology för tennis för att hjälpa dina idrottare att känna igen värdet av ett starkt mentalt spel. Du kan använda artiklar eller citat från spelare för att starta en diskussion om det mentala spelet.

Lär dig beprövade mentala spelmetoder för att göra ditt bästa på domstolen!

Presterar du (eller dina spelare) upp till din förmåga i tävlingen?

Tar du med ditt bästa och mycket självsäkra spel till matcher?

Framgångsrika tennisspelare har lärt sig att göra med största förtroende för turneringar.

Om du är redo att förbättra din mentala seghet och göra med största självkänsla i matcher, kan tennisförtroende: Mental seghet för turneringsspelare hjälpa dig att göra detta!

Använd tennisförtroende för att förbättra din mentala seghet i tennis och upptäcka kraftfulla och beprövade mentala spelmetoder som har hjälpt professionella idrottare att vinna!

Tennisförtroende: Mental seghet för turneringsspelare

Vad säger mentala spelkunder?
”Vi är förvånade över hur mycket” programmet självsäker idrottare ”har hjälpt min systerdotter att spela hennes bästa tennis under matcher. Hon tog bokstavligen till den längsta omgången i en turnering (semifinal) efter att ha avslutat CDS/arbetsboken. Vi kommer att göra alla fem i serien. ”
~ Jason Bourguignon, farbror

Ladda ner vår gratis Tennis Psychology Report!

Upptäck om du gör en eller mycket mer Kashima Antlers Tröja av dessa “kostsamma” otvingade mentala spelfel under matcher!

Ladda ner vår gratis Tennis Psychology Report:

Sex otvingade “mentala spel” -fel tennisspelare gör mellan poäng

Du kommer att upptäcka:

Hur ditt sinne kan vara din bästa eller värsta tillgång på domstolen.

Om du använder ditt sinne framgångsrikt mellan poäng.

En metod som kan hjälpa dig att släppa den sista punkten.

De bästa mentala spelfärdigheterna du behöver behärska för att förbättra ditt förtroende och prestanda mellan poäng.

Klicka här för att ladda ner din gratis rapport idag: Sex otvingade “mentala spel” -fel Tennisspelare gör mellan poäng

Vad säger tennisspelare?
”På uppdrag av alla våra tränare som deltog i ITA -tränarekonventionen 2004 Förenta Staterna herrlandslag i fotboll Tröja vill jag tacka er för att du tjänade som en presenterad kliniker. Jag vet att tränarna tyckte att det var både tillfredsställande och informativt. Vi uppskattar mycket att du tar dig tid att förbereda och presentera en så imponerande klinik till förmån för våra tränare. ”
~ Nancy Breo, ITA -konventionen

Öka din självkänsla och fokus med expert mental spelcoaching!

Master Mental Game Instructor Dr. Patrick Cohn kan hjälpa dig att bli av med dina mentala spelproblem med personlig coaching.

Du kan arbeta med Dr. Patrick Cohn själv i Orlando, Florida eller med Skype, FaceTime eller telefon. Ring oss avgifter på 888-742-7225 eller kontakta oss för mycket mer informeranull

Fredia Brady utnämnde chef för Wilmington Convention Center i North Carolina

Fredia Brady har utsetts till chef för SMG-förvaltade Wilmington Convention Center i Wilmington, North Carolina. Hon kommer till Wilmington för att anta sin nya roll den 6 februari.

Brady var en gästfrihetsveteran med mer än 25 års erfarenhet. Hon arbetade också tidigare på SMG och tjänade som sin regionala chef för försäljning och marknadsföring för SMG: s sydöstra region från 2008–2014.

”Urvalet av SMG -veteran Fredia Brady som chef, tillsammans med den höga kvaliteten på tjänster som kunder har vuxit att förvänta sig Manchester United Tröja av SMG, kommer att göra det möjligt för anläggningen att fortsätta utvecklas som en viktig bidragsgivare till den pågående ekonomiska utvecklingen i hela samhället och,,, I synnerhet Fluminense Tröja den fortsatta tillväxten av gästfrihetsindustrin i regionen, säger Bob McClintock, senior vice ordförande/chef för kongresscenteravdelningen i SMG. “Fredias erfarenhet kommer att vara ovärderlig eftersom konferenscentret positionerar sig för att stödja omklassificeringen av River District och öppningen av ett angränsande ambassad Suites Hotel i år.”

Det 107 000 kvadratmeter stora Wilmington Convention Center erbjuder en mängd olika Athletic Bilbao Tröja mötes- och utställningsutrymmen som rymmer grupper på upp till 2 000 människor.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post