Perfektionism gör ont i idrottare under tävlingen

Exakt hur man utför funktionellt, inte helt

Är perfektionism användbar eller skadlig för din prestanda? Ser du perfektionism som en nyckel till din framgång?

Många toppidrottare -spelare telefon kallar sig perfektionister. Du tittar på dessa spelare med beundran och avslutar Borussia Monchengladbach Tröja att perfektionism är metoden att gå för att nå din fulla prospektiv inom idrotten.

Perfektionism har tagit bort fördelar … Men det kan hålla dig tillbaka från att uppnå din prospektiv när all metod såväl som det är dags att tävla.

Denna idrottare var en typisk perfektionist med alla traditionella tecken …

Allt med sitt unga liv ställde hans föräldrar extrema krav på honom. Hans förälders ultimata mål var att driva honom till högre höjder, ett hederligt mål.

För att göra det accepterade hans föräldrar aldrig något mindre än perfektion. I skolan var en B+ inte tillräckligt stor. Hans föräldrar skulle säga: “Varför fick du inte en A?”

I tävlingen, om hans motståndare gjorde en fantastisk räddning, skulle hans föräldrar se avvisande på honom för att han inte gjorde mål.

Så småningom hanterade den unga idrottaren perfektion som sitt mål. Han ville desperat att behaga sina föräldrar såväl som tränare.

Efter tävlingen skulle denna idrottare psykologiskt spela upp alla fel han gjorde av det sista spelet. Han skulle bli så orolig och rädd för att göra ett fel att han skulle göra ännu fler misstag … liksom cykeln fortsatte efter tävlingen.

Detta är perfektioncykeln såväl som det aldrig får fram de allra bästa idrottare vi arbetar med! Perfektion är en omöjlig grundläggande för någon typ av idrottare …

Svårigheterna i samband med perfektionism:

Orealistiska förväntningar.
Lätt frustrerad över misstag.
Rädsla för såväl misslyckande som ångest.
Utför också riskfri eller försiktigt.
Oroa dig för vad andra tycker.
Kravet att ses som en stor idrottare.
Underprestanda i konkurrens.

Oavsett vad andra kan säga, är perfektionism inte vägen att utföra ditt finaste under tävlingen!

Kan perfektionism hjälpa dig masterfärdigheter? Ja säkert. Det är ett bra metodens tankesätt. Förutom att de flesta perfektionister gillar att träna och förbättra sina färdigheter!

Om du upptäcker att prestera funktionellt, kommer du att befria dig för att spela spelet intuitivt och bättre för din potential.

Hur man hanterar perfektionism i konkurrens:

Spela först funktionellt, inte perfekt. Detta innebär att få uppgiften gjort och inte oroa sig för att se såväl som att känna sig perfekt.

För det andra, acceptera att fel uppstår i sport. Har Eintracht Frankfurt Tröja inte målet att Danmarks herrlandslag i fotboll Tröja göra nollfel i spelet. samt acceptera dem när du gör dem.

Därefter arbetar du med att hantera dina orealistiska förväntningar samt ersätta dem med mer genomförbara mål.

Lär dig kraftfulla trust-boosting mentala strategier!

Är du frustrerad över att öva hårdare i din sport bara för att få din ansträngning ångrat av ditt mentala spel under tävlingen?

Känner du att din mage är i en sfär av knutar såväl som du inte kan tro tydligt eftersom du är så orolig och spänd steg på fältet, domstolen, kursen eller spåret?

Kolla in vårt program, den oräddliga idrottsman!

Den oräddslösa idrottsman CD såväl som arbetsbokprogrammet är en 14-dagars plan för oslagbart förtroende. Detta program är perfekt för alla typer av idrottare eller tränare som vill hitta kraftfulla mentala strategier för att övervinna rädsla, perfektionism samt uppträda med förtroende.

Lär dig mer om ett av våra mest framstående CD -program i den positiva idrottsman -serien …

Den rädsla idrottsman

Vad säger kunder?

”De positiva idrottsman arbetsboksprogrammen har fungerat otroligt för mig! Den höga kvaliteten på mina bilder har förbättrats 1 000 procent, liksom mina poäng är konsekvent lägre, överlägset! Jag har också en känsla av fred, liksom nöje med hög kvalitet i spelet som hade saknats hårt. Jag gillar det! Fantastiskt arbete Dr. Cohn! Säg tack till dig! ” ~ Randy, golfspelare

”Min son slutförde hela positiva idrottsman. CD -programmet hjälpte enormt. Han använde det för att hålla positiva tankar flyta. Han kunde fokusera på sin kamp istället för sina ogynnsamma tankar. Han kämpade på sitt extremt bästa. Vi är tacksamma för Gud för att vi ledde oss till din webbplats. Den positiva idrottsman var perfekt. ”~ Wanda, sportförälder

”Jag har just slutfört” den positiva idrottsman och de fokuserade idrottsman -programmen ”. Vilken stor skillnad dina program har gjort för mig. Jag trodde att jag inte var tillräckligt mycket och nästan gav spelet upp. Din webbplats föreslogs för mig av ytterligare en idrottare (en skytt) såväl som det allra bästa som inträffade i mitt mentala spel. Jag började bli upphetsad för allra första gången på länge och programmet var så roligt att göra. Dessa program fungerar verkligen så bra som jag inte tvekar att rekommendera dem till någon, (även om jag inte vill att mina medkonkurrenter ska förstå om dem). ” Säg tack till dig så extremt mycket för Provnull

2021 World Table Tennis Championship Countdown Begins

Houston, Texas-100-dagars nedräkningen till 2021 World Table Tennis Championships har officiellt börjat! Mästerskapen, som äger rum i Houston, Texas, är planerade till 23-29 november. Englands herrlandslag i fotboll Tröja Detta kommer att vara första gången eftersom 1939 som evenemanget har hållits i USA, eftersom tidigare mästerskap sattes i Europa eller Asien. World Table Tennis Championships har sitt ursprung 1926 och visar världens bästa bordtennisspelare från hela världen.

World Table Tennis Championships planeras för 23-29 november i Houston.
Med lanseringen av 2021 World Table Tennis Championships -logotypen går början på evenemanget ännu närmare med biljettförsäljning och tidiga fågelregistreringar. Registrerade användare på WorldTableTennis.com kommer att erbjudas tillgång till TIDIG BIRKTION GIRKTION först, så om du vill köpa biljetter till evenemangen, slutföra din registrering online och vara först i raden.

Att anta ett moderniserat och utökat format för första gången, flaggskeppshändelsen för International Table Tennis Federation (ITTF), kommer Real Madrid Tröja att innehålla 128 spelare i singlar (män och kvinnor) och 64 par i var och en av dubblarna (män dubblar, kvinnor dubbel , Blandade dubblar) Tävlande i ett rakt knockout -format på George R. Brown Convention Center.

World Table Tennis Championship hölls senast i Budapest 2019. Team Edition var planerad att äga rum i Republiken Korea, i Busan förra året Fotboll Tröja skjutits upp och avbröts så småningom på grund av Covid-19-pandemin.

Årets idrottare

av Lisa Lynn och Abagael Giles

Vem gjorde nyheterna – eller gjorde historia – 2018? Här är en återblick på de exceptionella föreställningarna och bidrag till sportidrottare från hela staten som gjorde det senaste året.

Nordic’s Golden Girl: Jessie Diggins
”Här kommer Diggins! Här kommer Diggins! ” För alla som tittade på kvinnans längdskidssprint vid OS i Pyeongchang 2018 är dessa ord för evigt etsade i våra hjärnor. “Ja! ja! Ja!” Skriker NBC -analytiker Chad Salmela, en examen från Middlebury College, i sin mikrofon som Jessie Diggins, med lagkamraten Kikkan Randall, säkrade det amerikanska lagets första olympiska guldmedalj någonsin i längdskidåkning.

Det var höjdpunkten i Diggins yrke under en säsong som var exceptionell. Utöver sin guldmedaljföreställning hade Diggins bästa mål i varje olympisk lopp, tog femte i Skiathlon och 10-kilometer fristil-lopp, sjätte i den klassiska sprinten, sjunde i 30k fria, och hon förankrade 4 x 5 km stafett för att avsluta femte. (Fram till OS 2018 hade den bästa finishen för de amerikanska kvinnorna varit Sophie Caldwells sjätte plats i Freestyle Sprint vid Olympic Winter Season Games 2014).

I 23 World Cup -lopp förra säsongen slutade Diggins i topp 10 tjugo gånger och satte henne på andra plats totalt, bara 40 poäng blyg för att hävda den övergripande Crystal Globe -trofén (Heidi Weng i Norge vann).

Så varför är Diggins, som kommer från Afton, Minnesota, en av Vermont’s Athletes of the Year? För de senaste sex åren har 27-åringen tränat i Green Mountains och äger en lägenhet i Stratton.

Diggins flyttade till Vermont sommaren 2012. Hon hade precis avslutat en framgångsrik första säsong på VM -turnén, tog tvåa i det som bara var hennes tredje VM -lopp (en lagsprint med Kikkan Randall) och regelbundet tjänat poäng.

Våren 2012 fick hon veta att hennes två tränare i CXC Elite -teamet, Jason Cork och Gus Kaeding, lämnade – korka till det amerikanska herrlaget och Kaeding till hans alma mater, Stratton Real Madrid Tröja Mountain School i Vermont. Sverre Caldwell, SMS: s Nordic Director, var på väg att lansera SMS T2-teamet, ett forskarutbildning av elitskidåkare med sitt öga på VM-tävlingen. Caldwells dotter, Sophie, var med på laget, tillsammans med VM -sprinterna Andy Newell och Simi Hamilton. Kaeding skulle vara deras tränare. För Diggins, 21 vid den tiden såg det ut som en bra passform.

“De flesta barn går på college, så det här var en typ av min version av, OK, jag vill prova något nytt,” sa Diggins.

Fortfarande ung visste Diggins att det var viktigt att hålla sig till en tränare vars träningsstil fungerade för henne. “Det var en riktigt stor viktig PSV Eindhoven Tröja sak att ha det redan där,” sa hon, “att inte börja om med någon ny.”

Hon gillade också sina nya lagkamrater. “Jag var som” wow, det här är fantastiskt, deras styrkor och mina styrkor är väldigt olika saker, vilket är vad du behöver för att köpa för alla att höja nivån “, förklarade hon. ”Till exempel, om du får massor av människor som alla är riktigt bra på klassiskt avstånd, förbättrar du inte i fristilsprint. Så det är riktigt coolt att vi alla tog med något nytt till bordet. ”

Förändringen av scenen fungerade bra för Diggins. Efter sin första säsongsträning med SMS T2 -laget blev hon världsmästare, tillsammans med Randall, på lagsprinten.

Diggins har älskat henne adopterade hem. Utanför tävlingssäsongen tillbringar hon cirka fem månader om året i Vermont – minus resor för träningsläger och för sponsorförpliktelser. En av hennes favoritträning är nivå 3-skidvandring upp Stratton med de yngre skidåkarna på SMS-teamet. “Det är riktigt kul att ha så mycket uppför,” sa hon. ”Du går upp, och ja, vi måste jogga ner, men bara att ha så mycket kulle är riktigt kul. Det är en vacker utsikt överst, det är en mycket glädjande träning. Då ser du alla dessa människor från området vandring, vilket också är väldigt coolt. Det finns så många människor som tycker om att vara ute. ”

Diggins kan också hittas rullskidor och springa längs de lugna asfalterade vägarna runt Stratton. En sommar Diggins kartlade en maratonlängd rutt på Appalachian Trail. Rutten korsade fyra toppar på 3 000 plus fot och tog 6 timmar, 45 minuter-och slutade vara närmare 30 mil. “För att kunna springa upp och över bergen var det en så kraftfull känsla,” sa hon.

Och under sommaren fram till de olympiska spelen 2018, hon rullade 100 kilometer-“För om Liverpool FC Tröja du kan åka skidor i sex och en halv timme i rad kan du göra vad som helst,” sa hon. —Peggy shinn

Building the Cross-Country Legacy: Sophie Caldwell
Det är svårt att ta ut några två medlemmar i ett team som som helhet har rakat uppåt i rankningen. Men tillsammans med Jessie Diggins, det senaste året, sprintade Vermont infödda Sophie Caldwell sin väg till flera VM -podier.

En scion av Putneys legendariska familj av olympier (hennes farfar, John Caldwell skrev bokstavligen boken om längdskidåkning; hennes far, Sverre Caldwell, driver dennullnull

Banco Santander såväl som GSIC som drivs av Microsoft lanserar svårigheter att förnya fotboll med inkludering, mångfald samt hållbarhet

Banco Santander såväl som det globala idrottsutvecklingscentret som drivs av Microsoft (GSIC) har lanserat ‘Footballcan 2041’, En gemensam ansträngning för att producera de bästa utvecklingsalternativen för att göra fotboll mycket mer inkluderande, mångsidig och hållbar. Denna ansträngning överensstämmer med Santanders funktion för att hjälpa människor såväl som tjänster att blomstra, liksom med dess metod för att ha en positiv effekt på såväl fotboll som samhället.

Svårigheten syftar till att bestämma de mest lovande tekniska alternativen som:

Främja initiativ för mycket mer tillgängliga, inkluderande och miljövänliga evenemang för fotbollsfans

Utveckla nya upplevelser vid fotbollsevenemang samt förbättra fanupplevelsen för att ha en positiv social inverkan

Utöka utbudet av Fieeld samt förbättra dess kapacitet. Fieeld är en gadget Santander har utvecklat så synskadade människor kan uppleva fotboll som aldrig tidigare genom OGC Nice Tröja att följa sfären med sina fingertoppar

Juan Manuel Cendoya, vice ordförande i styrelsen för Santander Spanien, sa:

Fans eller inte, många av oss tror på fotbollens kraft att driva modifiering såväl som på dess framtidsutsikter att ha en positiv effekt på liv. Hos Santander kallar vi detta fotbollskan, Nagoya Grampus Tröja paraplyet enligt vilket vi driver initiativ som överensstämmer med bankens funktion samt bidrar till mångfald, inkludering och hållbarhet med det vackra spelet.

Iris Córdoba, chef för GSIC, sa:

Vi är engagerade i innovativa företag såväl som organisationer som ger mervärde till idrottsmarknaden i deras digitala förbättringsprocesser. Genom att utgöra en del av denna ansträngning kan vi stödja Banco Santander i att uppnå sina beräknade mål samt erbjuda de 3 utvalda projektmedlemskapet i GSIC med alla fördelar som det innebär, inklusive kontakter med vårt nätverk, experter, ambassadörer och engagemang i aktiviteter vilket kommer att underlätta möjligheten att lansera ett pilotjobb med Santander.

Deltagarna kan utnyttja teknologier som konstgjord intelligens, tillverkare av inlärning, blockchain, förstärkt samt virtuell verklighet, såväl som webben för saker att skicka in initiativ, upplevelser och/eller tekniska alternativ som förbättrar liv baserat på att följa områden:

Inkludering: Alternativ för benägna grupper i fara för social, ekonomisk eller kulturell utslagning samt akademiska alternativ kopplade till fotboll.

Mångfald: Alternativ som främjar jämlikhet i fotboll, oavsett ras, färg, kön, sexuell läggning, religiös tro eller nationalitet.

Hållbarhet: Alternativ för att göra expertfotboll mycket mer ansvariga för klimatmodifiering samt en hållbar administration av energi och resurser.

Denna svårighet är ytterligare ett steg framåt i Banco Santanders metod för att främja framsteg samt få den digitala förbättringen till fotboll med initiativ som gynnar marknaden samt samhället samt lämna ett märke på fotboll.

Startups Challenge
Anmälningsperioden, som slutar den 18 april, kommer att packas in med en panel som består av Santander, GSIC samt Microsoft -representanter som väljer de bästa 30 startups. Dessa företag kommer att presentera sina projekt online såväl som de tio finalister som valts i slutet av april kommer att gå till Sydkoreas herrlandslag i fotboll Tröja den stora finalen i maj.

En panel som består av UEFA såväl som LaLiga -representanter, liksom avgörande siffror som Ronaldo Nazário, kommer att välja de tre företagen, som kan vara med med en möjlighet att driva ett pilotjobb med Santander.

Svårigheten använder finalister en mängd fördelar:

10 000 euro kontant. Alla typer av valda jobb som kan tillämpa sin innovation för att förbättra Fieeld kommer att få ytterligare 5 000 euro.

Ett års gratis medlemskap till Worldwide Sports Advancement Center som drivs av Microsoft. [1]

Mentorskap samt ett pilotjobb värt 10 000 euro. [2]

Stöd för genomförandet av piloten, inklusive uppföljningsmöten.

Mer information:

Applicera på FootballCan 2041

Rättslig grund för deltagande

[1] * Alla typer av valda företag som är en GSIC -medlem kommer redan att ha 50% medlemsrabatt.

[2] Detta inkluderar inte extra kostnader för att utföra piloten.

Källa och bilder, artighet: GSIC

ALSD Worldwide levererar året runt insikter samt avgörande lärande kring att öka vinsten med nybyggnader, renoveringar, serviceutvidgningar, premium sittplatser, gästfrihet, F&B, innovation samt återöppning. För mycket mer info såväl som för att registrera/bli medlem, klicka på bannern nedan …

ALSD Worldwide 2021 är värd av Liverpool Football Club 6-7 september samt kommer att fungera en konferens på hög nivå, utställning samt nätverksevenemang samt tekniska utflykter av Anfield, Evertons Goodison Park samt M & S Bank Arena.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sectornull

Mayweather vs. McGregor-Prop satsningar på Bovada samt Betonline

Med kampen bara några dagar bort har hype för Conor McGregor-Floyd Mayweather-showdown nått sin kokpunkt. Kampen kommer att ta plats på T-Mobile Arena i Las Vegas den 26 augusti, liksom att börja cirka 21:00 EST.
Vi har redan gått över varför Mayweather måste vinna denna kamp och varför han är en av de allra bästa satsningarna under det senaste decenniet. I det här inlägget dyker vi djupare in i matchupen med några av våra föredragna förslagssatser på BetOnline och Bovada. Bovada har 115 möjliga rekvisita på kampen såväl som händelserna kring den.
Under 8,5 omgångar
Många förutspår att denna kamp inte går avståndet. Det är meningsfullt, att tänka på McGregors oerfarenhet i boxningsljudet såväl som Mayweather’s Elite Talent. Han är en av de allra bästa defensiva boxarna genom tiderna, men beroende på McGregors aggressivitet och uthållighet – detta kan bli en snabb natt för honom.

Jag hade turen att få under 9,5 omgångar på -125 idealiska när kampen avslöjades i Bovada. Det står nu på -175 på under, Ajax Tröja vilket har tagit många av PSV Eindhoven Tröja (om inte alla) värdet ur satsningen. Bovada har också under 8,5 omgångar på -155.
Men från detta skrivande. BetOnline har under 8,5 omgångar på bara -130. Det är fortfarande en av de mycket bättre satsningar som erbjuds på brädet om du inte tror att denna kamp går avståndet.
Floyd Mayweather av KO, TKO eller DQ
Om du inte funderar på att lägga mellan -400 såväl som -500 på Mayweather för att vinna kampen direkt såväl som du tror på en knockout, teknisk knockout eller diskvalificering är sannolikt än en vinst genom beslut -detta kan vara det bästa alternativet till dig.

“Pengar” har inte slog ut en konkurrent med tanke på att 2011, men som jag nämner i posten länkad ovan, kan detta vara ett perfekt område för en KO eller TKO. McGregor kan vara alltför aggressiv och lämna sig stor öppen för ett spolskott från Mayweather. Kom ihåg att detta är hans allra första expertkamp. Han är fortfarande en amatörboxare.
En diskvalificeringsvinst för Mayweather är också något som har talat om mindre än andra resultat, men det är realistiskt, men inte troligt. McGregor kan bli frustrerad om han inte kan när han inte kan slå Mayweather. Han kan kasta en spark eller värre och hamna i slutändan.
Jag skulle fortfarande ta Mayweather mellan -400 till -500 för att vinna oavsett teknik för många av din bankrulle för denna kamp, ​​men att sätta vissa på honom att vinna av KO, TKO, samt DQ är mycket meningsfullt om Du känner att han har ett bra skott på en knockout. På Bovada är kostnaden bara -125, som slår många andra sportböcker. BetOnline erbjuder inte denna spelmarknad.
Floyd Mayweather i omgång 1-3
Återigen kommer vi tillbaka till McGregors oerfarenhet såväl som möjlig aggressivitet. Låt oss inte Chelsea FC Tröja glömma, McGregor har angett att han “Will Ko Mayweather inom fyra omgångar”. För att säga det extremt minst tror jag att det är extremt osannolikt.

Om McGregor identifieras för att hålla sitt ord såväl som försöker slå ut Floyd tidigt – kan det sluta med hans tidiga fall. När Mayweather är en av de allra bästa defensiva boxarna genom tiderna, men han kan fortfarande kasta en power punch när han behöver göra det.
McGregor är mycket mer troligt än någon typ av annan konkurrent som Mayweather har hanterat för att lämna sig själv stor öppen såväl som om han går ut i de allra första parrundorna – det kan sluta med att han ligger på mattan.
Bovada använder en exceptionell utbetalning på +700 om Mayweather hanterar för att vinna under de allra första tre omgångarna. Utbetalningen är betydligt sämre på Betonline, där en seger i de allra första tre omgångarna för Mayweather är +550.
Bästa chansen för kampen i såväl Bovada som Betonline
Båda idrottsböckerna är högst upp i listan när det gäller USA på internetspelmarknaderna. Bovada (fullständig granskning) samt Betonline (fullständig recension) samt syskon Sportsbook, SportsBetting.ag (fullständig recension), erbjuder exceptionella bonusar samt snabba utbetalningar.

Bovada har en 100% match $ 250 välkomstbonus för nya spelare på sin allra första insättning. De har också en 50% matchbonus på den allra första Bitcoin -insättningen som en spelare gör så mycket som $ 500. Indikation upp idag och få de fantastiska chanserna som Bovada erbjuder!

Betonline har en 50% välkomstbonus värd så mycket som $ 2500 i freeplay, kanske den allra bästa välkomstbonusen online. De har också en Bitcoin -bonus som är en 100% matchbonus så mycket som $ 1 000. Indikation upp på BetOnline för att få tillgång till båda bonusarna.

Joseph Falchetti-chefredaktör / sportförfattare och analytiker
Joe är författaren till bloggen, många val, liksom majoriteten av exceptionella sporter såväl som kasinomaterial på SafeStbetingsites. Han har diskuterats på Forbes.com som spelanalytiker, liksom hans artiklar har kopplats till större publikationer, till exempel New York Times.
@SBS_Authornull

Hur Mark Gangloff övervann trycket att utföra

mental förberedelse för tävling

Har du någonsin undrat hur Polens herrlandslag i fotboll Tröja idrottare på olympisk nivå kan fokusera trots allt press att utföra?

Mark Gangloff är en amerikansk före detta simmare och två gånger olympisk. Gangloff vann olympiskt guld 2004 och var den amerikanska rekordhållaren i 100m bröstet.

Jag intervjuade Gangloff om hans mentala förberedelser för simmöten på hög nivå.

Gangloff talade om vikten av ett starkt mentalt spel i simningens sport.

Cohn: “Hur viktigt är det mentala spelet i simning på högre nivåer när du kommer till kollegiala och olympiska nivåer?”

Gangloff: ”När du rör dig längre och längre ner i linjen i den sport du gör blir det mentala spelet ännu viktigare än din förberedelse fysiskt. Överst verkar alla ha ungefär samma fysiska attribut, men det är om du är mentalt förberedd för loppet eller stressen i situationen. ”

Gangloff identifierade förmågan att fokusera som den främsta mentala färdigheten för simmare på toppnivå.

Cohn: “Vilka är de vanliga mentala egenskaperna hos de bästa simmarna?”

Gangloff: “För mig är det att kunna fokusera din energi och hålla dig inom din egen tävlingsplan och blockera de yttre aspekterna (publiken, media) och hålla dig till din plan och vad du är beredd att göra.”

Gangloff medgav att han upplever ångest före sina olympiska händelser men avslöjade sina hemligheter om hur han skärper sitt fokus före dessa stressande raser.

Cohn: “Vad gör du specifikt mentalt för att komma in i den fokusnivån som du behöver innan ett lopp?”

Gangloff: ”Om det är en tävling på hög nivå, som OS eller olympiska försök, kan min ångestnivå vara lite högre, för mig måste jag göra ett par saker: För det första måste jag släppa den ångesten lite lite Bit och vad jag tenderar att göra är att tänka på min fru och min dotter. Sedan tänker jag på en eller två detaljer om mitt lopp, vanligtvis är det min start och de tre första slagen och sedan, efter det, försöker jag att inte tänka på något annat … och låt min kropp göra det jag tränade det för att göra. ”

Cohn: ”När du hanterar ångest låter det som om du försöker sätta saker i perspektiv. Hjälper det dig att mjuka ut innan ett lopp? ”

Gangloff: ”Simning kommer alltid att bli en sport, men det är inte det största i världen … Så för mig vet jag att min fru och mitt barn fortfarande kommer att vara här efter att det är över och gjort med. Det hjälper mig att föra ner situationen bara lite där det är mer hanterbart. Du kommer fortfarande att bli nervös oavsett vad som händer men det hjälper till att få fjärilarna ur magen. ”

Genom att tillämpa några av Gangloffs Världsmästerskapet i fotboll Tröja strategier kan du förbättra ditt fokus och uppnå större framgång i din sport.

Prova dessa tips för att utveckla ett fokus på olympisk nivå:

Tips nr 1: Du måste först övervinna all ångest. Tänk på något utanför sporten som Serbiens herrlandslag i fotboll Tröja är viktigt för dig. Det är när du är alltför fokuserad på en händelse som din ångestnivå skyrockets.

Tips nr 2: Du vill etablera ditt fokus precis före tävlingen. Välj 1-2 saker att fokusera på innan det ögonblick du behöver utföra.

Framgångsrika idrottare har lärt sig att öka koncentrationen och eliminera distraktioner. Vi har skapat det fokuserade idrottsman, arbetsboken och CD -programmet för att hjälpa dig göra detta.

Öka ditt självförtroende med mental spelcoaching!

Master Mental Game -tränare, Dr. Patrick Cohn, kan hjälpa dig eller dina idrottare, åldrarna 12 och uppåt, övervinna mentala spelfrågor med personlig coaching.

Du kan arbeta med Dr. Patrick Cohn själv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Ring oss avgiftsfritt på 888-742-7225 eller kontakta oss för mer information om de olika coachningsprogrammen vi erbjuder!

Vad säger våra elever?
“WOW!!! Vilken vecka hade jag. Jag kunde uppträda med ett förtroende som gjorde det möjligt för min stil att lysa igenom – inte mer in i arenan med den “hjortarna i strålkastarna” -utseende eller känsla. Jag slutade utvärdera mig själv medan jag spelade, och jag lämnade faktiskt arenan efter att mina mönster kände att jag hade upplevt mycket roligt. tack så mycket.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

För alla idrottare-Lär dig förtroende-boosting-tekniker!

D Du har en negativ självbild av dig själv som en idrottare som kväver förtroende?

Oavsett om du är positiv försöker du vara, kan du inte skaka tvivel som rusar in i ditt huvud när du storlekar upp din tävling?

Har du märkt dig själv som en förlorare, dålig närmare eller medioker idrottare och dessa etiketter håller dig fast i ett bråk av självmedlidande och beslutsamhet?

Om du har svarat ja på någon av dessa frågor, kolla in den självsäkra idrottsman!

Den självsäkra idrottsman-CD- och arbetsbokprogrammet är en 14-dagars plan för ultimat självförtroende. Detta program är idealiskt för alla idrottare eller tränare som vill upptäcka beprövade förtroendeförstärkande tekniker som garanteras drastiskt bygga självförtroende och förbättra idrottsprestanda.

Lär dig mer om ett av våra mest populära CD -program i det självsäkra pånull

Canadian Elite Basketball League Selects Ordr As In-Seat Transport Partner

Den kanadensiska Elite Basketball League (CEBL) har valt ORDR-utvecklaren av den enkla att använda appen som låter människor köpa mat direkt från deras stadion eller restaurang Säte-som deras stadionpartner på sina platser för att förbättra kundupplevelsen och öka produktförsäljningsintäkterna.

Jade Chiles, VD för Ordr Technologies, sa:

CEBL har betonat att tillhandahålla en firande lindad runt ett basketspel med massor av värde för sina fans såväl som Ordr hjälper till att ge det löfte.

ORDR kommer att förbättra klientupplevelsen på alla nivåer. Efter en enkel integration kommer CEBL -fans att kunna köpa produkt direkt från sitt säte samt att ha tillhandahållit dem, så de behöver aldrig missa ett ögonblick av action. Denna nivå av kundtjänst är vad sportfans kräver såväl som vi är glada över att kunna tillhandahålla den.

Ordr är en extremt bekväm, enkel att använda app som låter kunder köpa mat, drycker och produkt bäst från sina platser och förvandla varje plats på stadion till en försäljningspunkt. CEBL -fans kan nu placera sin beställning, liksom att den har tillhandahållit direkt till sitt säte eller meddelas när deras köp är förberedda för hämtning på närmaste plats för försäljning. Bayern Munich Tröja Ingen väntar i rad. Inget saknas ett ögonblick.

Mike Morreale, VD och kommissionär, CEBL, sa:

Vi är verkligen glada över att ha två geniala såväl som nya kanadensiska organisationer i ORDR och CEBL -partner tillsammans. CEBL vill alltid förbättra upplevelsen Kanadas herrlandslag i fotboll Tröja i Arena för våra fans såväl som detta partnerskap kommer bara att hjälpa det med snabb leverans av mat, dryck och produktköp direkt till våra fans platser.

Ordr erbjuds också för restauranger, vilket gör det möjligt för beskyddare att äta och lämna när de vill. Inte mycket mer som väntar på vänta personal för att ge dig en meny när du dyker upp eller en inspekt när du är beredd att lämna. Ordr erbjuder inte bara en mycket bättre restaurangupplevelse för beskyddare, utan på grund av en snabbare tabellomsättning ger förbättrade intäkter.

Sportplatsföretaget organiserar ALSD International, EMEA: s ledande evenemang och 365 grannskap med fokus på att förbättra inkomst med nybyggnad, ombyggnader och serviceutvidgningar, särskilt genom premiumsittare, gästfrihet, F&B, design och design, fanupplevelse samt innovation för föreningens förening av avancerade Real Betis Balompie Tröja svitdirektörer.

2021 Hybrid Edition hölls av Liverpool Football Club samt innehöll en konferens på hög nivå, en utställning som visar branschledande produkter och tjänster, förutom nätverksevenemang på Evertons Goodison Park samt M&S ​​Bank Arena. 2022 -evenemanget kommer att tillkännages under de kommande veckorna!

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledande premiumsätesindustrin under de senaste 30 åren
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för branschnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Ny softball samt baseballkomplex öppnar i West Texas

Pecos, TX – den senaste destinationen för elitbaseball samt softballevenemang i West Texas, Cyclone Ballparks, öppnade officiellt det är “Dörrar” tidigare i år. Med en firande välkomnade Cyclone Ballparks, som drivs av idrottsanläggningar Administration, familjer, spelare samt stadsvärdighet till ett evenemang på bollparken.

Medelstora idrottsanläggningar Cyclone Ballparks har officiellt öppnat i Pecos, Texas.
Nu officiellt öppet har komplexet haft mycket mer än 150 lag samt deras hushåll för basebolltävlingar samt andra evenemang samt en packad rutin för resten av året inklusive deras allra första konsert, Texas Tejano Showcase den 23 oktober, där de kommer att fungera Pecos toppartister i Tejano.

Hemligheterna till Cyclone Ballparks var begåvade till Pecos borgmästare David Flores av anläggningens generaldirektör Cathy Garcia. Han valdes ut för att kasta den allra första tonhöjden på mästerskapsfältet för att anställa öppningsceremonin samt välkomnade gästerna att njuta av allt som Cyclone Ballparks har att erbjuda.

”Det här är en intressant tid för Pecos -samhället, att ha den här nya anläggningen kommer att göra det möjligt för oss att visa upp människorna i vår stad. Det var en ära att kasta den allra första tonhöjden. Det fick mig att känna mig som en ung spelare igen. Kan inte vänta med att se alla sfärspelare göra Portugals herrlandslag i fotboll Tröja exakt samma här på Cyclone! ” delade borgmästaren.

Borgmästare Flores kastade ut den allra första tonhöjden på Cyclone för att officiellt öppna anläggningen.
Med njutning i ögonen uttalade Garcia ”Jag ser framåt för att få fram det allra bästa av vad vårt team kommer att kunna leverera till de unga idrottare såväl som föräldrar som kommer att njuta av en spännande tid på vår anläggning. Det var en ära att US Sassuolo Tröja se detta samlas för vårt samhälle. ”

Holly Jarocki, chef för jobbet delade också i spänningen. ”Att se grannskapet njuta av bollparken den metod som den var avsedd, ger mitt hjärta lycka till och en känsla av uppfyllelse. Jag ser framåt för att njuta av massor av spel som spelas på våra fält. ” uttalade Jarocki.

”Vi driver fantastiska komplex över hela landet, liksom vi är positiva cyklon kommer att bli en framgång. Ledningen i staden Pecos City investerar i framtiden för grannskapet med idrott, ”tilllade John Gullion, SFC Account Executive.

Cyclone Ballparks använder fem syntetiska torvfält, koncessioner på plats, skuggstrukturer för åskådare, tribunet med pressbox, battingburar, tonhöjdstunnlar samt parkering på plats. Parken är tänkt att rita lika många som 20 000 besökare på Club Tijuana Tröja åkrarna i år en ensam som i sin tur kommer att leverera regionala kostnader på hotell, restauranger samt attraktioner i Pecos såväl som West Texas.

För att upptäcka mycket mer om eller boka med Cyclone Ballparks, kontakta Cathy Garcia på cgarcia@sportsFacilities.com eller besök: PlayPecos.com.

Grand Rapids för att hålla USA Masters Games i samband med Meijer specificerar Games

Grand Rapids, Mich. -Stora saker kommer till dem som väntar-som chansen att hålla de omplanerade 2020 USA Masters Games, nu 24-27 juni 2021 i West Michigan.

Rescheduled 2020 -matcher lockar idrottare från 35 specificerar som tävlar i 24 evenemang i 20 sporter.
USA Masters Games är ett multisport, olympiskt evenemang för idrottare 21 samt äldre, med idrottare från 35 specificerar som tävlar i 24 evenemang i 20 sporter på arenor över West Michigan. Endast den tredje upplagan av USA Masters Games sedan det började 2016, 2020 Masters Games* tilldelades Grand Rapids först för att hålla den 19-28 juni 2020. Det försenades på grund av Manchester City Tröja Covid-19-begränsningar och säkerhet som säkerhet och säkerhet försiktighetsåtgärder.

“Att vara värd för Masters Games är ett skott i armen för West Michigan samt en viktig signal om att sportevenemang är tillbaka”, säger Mike Guswiler, ordförande för West Michigan Sports Compensation (WMSC), den regionala evenemangsarrangören med Meijer specificerar Spel av Michigan. ”Precis som OS 2020 skjutits upp fram till 2021, gjorde vi en liknande kontakt oss för att skjuta upp masterspelen tills pandemiska begränsningar lyftes, vacciner var tillgängliga, liksom idrottsman såväl som åskådarens säkerhet kan hanteras enklare. Detta är en intressant tid att fira återupplivningen av sport, både nationellt och över hela Michigan. ”

USA: s Masters-spel kommer att hållas i samband med Meijer Specify Games-Summertime Games vars primära helg också är 24-27 juni. För de flesta sporter kommer Athletes 21 samt äldre registrering för Summertime Games omedelbart att registreras för att kämpa i USA Masters Games (några sporter som vattenskidåkning samt Kashima Antlers Tröja roddet Let Athletes 21 samt äldre väljer i vilket evenemang de de föredrar att registrera dig).

“Det är en ära att hålla de tredje USA Masters -spelen i evenemangets historia,” uttalade Eric Engelbarts, verkställande direktör för Meijer specificera spel i Michigan, den regionala evenemangsarrangören med WMSC. ”Vårt track record i att hålla evenemang med flera sportspel-från våra årliga Meijer specificera spel under det senaste decenniet till 2017 Specify Games of America-gör detta till en naturlig form för vår region samt ytterligare en fjäder i vårt mössa för att hålla de bästa nationella multisport -evenemangen. ”

USA Masters Games Sports inkluderar 5k, bågskytte (3D samt konita), basket, bocce boll, bowling, cornhole, cykling, skivgolf, konståkning (USFS), fotgolf, golf, pickleball, rodd, rugby, skjutsport (luft Gevär såväl som luftpistol, sbr, skeet), simning, taekwondo (virtuell), tennis, Frankrikes herrlandslag i fotboll Tröja spår & fält samt vattenskidor. Medan den primära helgen är 24-27 juni, görs pickleball samt cykelevenemang, med 320 pickleball-idrottare ensamma deltar.

Budapest drar sig tillbaka 2024 Olympics Citat

Ledare för citatet av Budapest, Ungern, för att vara värd för 2024 Olympic såväl som Paralympic Summertime Games Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja har sagt att de kommer att överge ansträngningen och lämna Los Angeles och Paris som de enda städerna som bjuder på för spelen.

Flytten för att dra sig ur loppet kommer efter att mycket mer än 250 000 personer undertecknade en framställning som söker stadens tillbakadragande från loppet. Tidigare i kampanjen hade Hamburg, Tyskland, Polens herrlandslag i fotboll Tröja såväl som Rom också tappat bort, även om Budapest fortsatte sin ansträngning trots regional opposition.

Den internationella olympiska kommittén kommer att välja den vinnande staden i september vid sin session AC Milan Tröja som kommer att hållas i Lima, Peru. Los Angeles såväl som Paris har nyligen lagt fram sina uppdaterade planer för spelen såväl som IOC kommer att göra checkar till dessa städer i april såväl som för att analysera deras bud.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post