Mötesmarknaden förenas som svar på reseförbud

Möten betyder affärer har vidtagit åtgärder för att säkerställa ett förenat svar från mötesmarknaden mot bakgrund av president Trumps verkställande ordning att förbjuder flyktingar såväl som medborgare som reser från sju övervägande muslimska länder (Irak , Iran, Libyen, Sudan, Somalia, Syrien samt Jemen).

Mötesföreningen arbetar noggrant med U.S. Travel Association och har upprättat en kort undersökning som kommer att hjälpa till att bedöma både nästan såväl som långvariga effekter till mötesindustrin. Koalitionen arbetar också för att producera en hängiven webbsida på MMB -webbplatsen med information om verkställande ordningen, talande Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja poäng, frågade ofta oro och andra resurser. Under tiden ger en länk till Kashiwa Reysol Tröja en sida på de amerikanska tullarna såväl som Borders Protection: SS Lazio Tröja s webbplats grundläggande information om verkställande ordningen.

MMB -undersökningen kommer att vara öppen fram till 10 februari. Klicka här för att ta undersökningen.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Khalifa Worldwide Stadium Pitch som läggs på rekordtid

En tonhöjd som är speciellt etablerad i Qatar har lagts på rekordtid på Khalifa Worldwide Stadium, eftersom den allra första föreslagna platsen för FIFA World Cup Qatar ™ går snabbt mot slutförandet.

Inom området bara 13,5 timmar flyttades tonhöjden som mätte cirka 7 800 kvadratmeter från den ultimata kommittén för transport & tradition (SC) och Aspire Zone Foundation (AZF) torvkammare samt inuti den historiska platsen av ett team av 40 specialister på plats.

Upp till åtta specialiserade maskiner användes av de 40 personer som flyttade gräset och lägger ner det på den föreslagna hållplatsen för matcher lika mycket som kvartfinalen i 2022 FIFA World Cup Qatar ™.

Generaldirektören för Aspire Logistics, Abdullah Nasser Al Naimi, framhöll exakt hur prestationen visade AZF: s fortsatta ansträngningar för att främja idrottsprestanda i Qatar samt driva innovation:

Denna prestation bör vara förknippad med specificeringen av Qatar, inte bara AZF såväl som SC. Det är ytterligare bevis på AZF: s kompetens i världsklass och visar den geniala människan såväl som tekniska förmågor som vi har etablerat i hela organisationen, liksom som hjälper till att sätta Qatar i framkant inom den globala idrottsindustrin.

Samtidigt, Youssif al Musleh, tävlingsplatser vice verkställande direktör på SC tilllade:

Vi vill gratulera våra partners på Aspire Zone Foundation för att lägga planen för Khalifa Worldwide Stadium på rekordtiden på 13 och en halv timme. Khalifa Worldwide Stadium är ett historiskt läge i ögonen på det regionala området såväl som regionen, liksom fläkten samt spelarupplevelse 2022 kommer att säkerställa Bayer 04 Leverkusen Tröja att det blir en oförglömlig plats för världen när Qatar innehar 2022 FIFA World Cup .

Skivan förbättrade den tidigare finaste uppsättningen av laget när Returfing Al Sadd Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja Sports Club’s Stadium 2016 på bara 14 timmar samt 40 minuter.

Tornan planterades vid torvskamkammaren och tog nio månader att nå den optimala 14 mm i längd, innan den skördades samt överfördes till 7 848 kvadratmeter Khalifa Worldwide Stadium Pitch.

Tornkammaren finns i Aspire -zonen i Doha samt omfattar tre hektar mark där 12 olika typer av gräs testas. Anläggningarna byggdes speciellt av AZF såväl som SC, liksom att inkludera ett bevattningsförsöksområde samt ett laboratorium på plats för att analysera prover, med testning som genomförs i samarbete med Storbritannien-baserade specialister Sports Turf Research Institute (STRI ). På sex år kommer gräset som odlas på anläggningen att meddela alternativet AS Monaco Tröja 2022 FIFA World Cup Qatar ™ fotbollsplaner.

Bilder, artighet: Supreme Committee for Transport & Tradition (SC)

#roadto2022

#SportSvenuebusiness – Håller dig i kunskap!

Dela den här artikeln

MCC säkerställer planeringstillstånd för EDRICH såväl som Compton-stativ på Lord’s Cricket Ground

Marylebone Cricket Club (MCC) har beviljats fullt planeringstillstånd från Westminster City Council att bygga två nya tre-nivåer för att ersätta den befintliga Compton As som Tja som Edrich står vid Lord’s Cricket Ground.

Ombyggnaden av stativen vid Lord’s Cricket Ground utvecklar den andra fasen av markens uppdaterade masterplan.

Stilarna av dubbla Stirling-prisvinnare Wilkinsoneyre, som är ansvariga för den nuvarande renoveringen av den klass II*-listade Battersea-kraftverket, kommer att hålla sig i överensstämmelse med den allmänna arkitektoniska identiteten för Lord’s såväl som “Village Cricket Green” -etos, medan han arbetar, medan han arbetar för att förbättra den allmänna harmonin i den nordöstra änden av marken.

Planerna inkluderar mycket nödvändiga uppgraderade bekvämligheter. Det finns Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja för närvarande inga anläggningar inom de befintliga stativen, med dåliga siktlinjer i de nedre nivåerna. De nya stilarna inkluderar integrerad catering såväl som WC -anläggningar, liksom enormt förbättrade siktlinjer för sätena på de lägre nivåerna vilket Polens herrlandslag i fotboll Tröja avsevärt kommer att förbättra åskådarupplevelsen.

De nya stativens sittplatser kommer att ökas med cirka 2500, tillmötesgående 11 500 åskådare totalt, vilket gör att MCC kan mycket bättre tillfredsställa efterfrågan på biljetter från allmänheten, liksom det kommer också att finnas rullstolsanpassade områden utöver att utöver att vara bättre Lyft får tillgång till på alla nivåer.

Konstruktionen beror på att påbörjas efter avslutandet av sommarens stora matcher den 24 augusti 2019. Snabbbyggnadssekvensen har fastställts för att minimera avbrott för att matcha fixturer, med de nya stativens säten på grund av att vara förberedda för användning under 2020-säsongen . Helt utrustade anläggningar är ordnade för att vara klar under sommaren 2021. Stativen förväntas kostnaden i regionen GBP £ 50 miljoner.

MCC -medlemmar kommer att uppmanas att godkänna planerna på klubbens årsstämma i maj 2019.

MCC: s verkställande direktör och sekreterare, Guy Lavender, sa:

MCC är glad över att få planeringstillstånd för ombyggnaden av Compton såväl som Edrich -stativ. Vi är glada över att börja ytterligare ett omvandlingsfrämjande på Lord’s, liksom genom att öka kapaciteten till 31 000 kommer vi att kunna välkomna fler åskådare för att njuta av matcher på den största cricketplatsen i landet, här i Cricket House.

Ombyggnaden kommer att vara ett enastående tillägg Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja som tillhandahåller anläggningar i världsklass, vilket säkerställer att Herrens förblir den finaste marken i världen att titta på, samt spela cricket.

Du kan se hela masterplanen på Internet på:

Källa: Lords.org

Bild, artighet: MCC / Wilkinsoneyre

#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för sektornyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

San Jose, Nashville, för att hålla 2021, 2022 U.S. Figur Skating Championships

U.S. Figur Skating har utnämnt San Jose, Kalifornien, som greppet i 2021 Toyota U.S. Figur Skating Championships, liksom Nashville som greppet för The Hold för The Hold 2022 Händelse.

Mästerskapen 2021 kommer att arrangeras 11–17 januari, samt kommer att hållas i San Jose för fjärde gången. Mästerskapen 2022 kommer att ta plats 3–9 januari samt kommer att fungera som det slutliga kvalificerade evenemanget innan de väljer samt tillkännager det amerikanska olympiska konståkningslaget som kommer att kämpa vid 2022 olympiska vintersäsongspel i Peking. Nashville har Fluminense Tröja inte haft de amerikanska mästerskapen eftersom 1997.

Det årliga evenemanget, som hölls eftersom 1914, är tänkt på landets många prestigefyllda konståkningsevenemang, med mästare krönade i damer, mäns, par och isdans på mästerskapet samt juniornivåer.

“U.S. Figurskridskor är stolta över att återvända till San Jose samt Atletico Madrid Tröja Nashville för 2021 samt 2022 Toyota U.S. Figur Skating Championships, ”sa den amerikanska konståkningspresident Anne Cammett. ”Bay Area har en stark sifferskräddare och har varit ett utmärkt grepp under de senaste åren, medan Nashville har en av de snabbast växande skridskarkarknaderna i landet såväl som dess energiska centrum är beredd att välkomna oss tillbaka för mycket första gången på flera år. Båda evenemangen kommer att ha utmärkt stadsstöd, liksom att vara intressanta destinationer för konkurrenter, tränare, deras hushåll och fans. ”

I San Jose kommer evenemanget att hållas på SAP Center. Solar4America Ice i San Jose kommer att vara den officiella metodplatsen samt innehar den amerikanska konståkningens nyligen erkända nationella högpresterande utvecklingsläger.

“Vi är glada över att hålla de amerikanska konståkningsmästerskapen, ett av landets många framstående idrottsevenemang, i San Jose, firar hundraårsjubileet för amerikansk konståkning,” uttalade John Poch, verkställande direktör för San Jose Sports Authority. ”Med ledarskap från Sports Authority, SAP Center i San Jose, samt det fortsatta stödet från våra väsentliga grannskapspartners, inklusive staden samt dess kontor för ekonomisk utveckling samt Team San Jose från San Jose Convention & Besökare Bureau, vi är glada över att visa upp vår stad i världsklass när mästerskapen återvänder till SAP Center. ”

År Athletic Bilbao Tröja 2022 kommer Nashvilles Bridgestone Arena att fungera som värd. Staden är hus till den olympiska mästaren Scott Hamilton, som etablerade Scott Hamilton Skating Academy. Evenemanget kommer att hållas med stöd från Nashville Sports Council, Bridgestone Arena samt regionala skridskeklubbar.

“Vi är glada över att hålla de amerikanska mästerskapen på 25 -årsjubileet eftersom det var sist i Nashville, särskilt under ett olympiskt år,” uttalade Scott Ramsey, och VD för Nashville Sports Council. ”Tack vare stödet från staden Nashville, Nashville Predators, konventionen och besöksföretaget, liksom olympisk guldmedaljist samt Nashvillian Scott Hamilton, är vi positiva på att vi kommer att visa upp Nashvilles entusiasm för att åka skridskor på en nationell skede.”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Hur man bevarar nya metoder

människor gillar att sätta mål. Det kan hjälpa oss att känna oss inspirerade och fokuserade. Tyvärr för oss finns det ett så stort utrymme mellan objektiva och handlingar som många av våra stora avsikter hösten vid vägen. Den här bloggen tittar på varför detta är situationen såväl som vad du kan göra åt den …

Bok Mastery Mindset Trainee Workshop

Även med de allra bästa avsikterna är människor vanligtvis dåliga förutsägare för sitt eget framtida beteende. Daffodil -experimentet är ett utmärkt exempel på detta. På en helg på våren varje år erbjuder Cornell University påskliljor för att samla in pengar för välgörenhet. Praktikanterna är Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja inspirerade (som det är för en stor sak), har enkel få tillgång till dem (påskliljorna är till försäljning överallt på campus) såväl som de är överkomliga (de kostnadar bara en dollar). På frågan exakt hur troligt de var att köpa en påsklilj, uppgav 83% av grundutbildarna att de skulle göra det. Verkligheten? Endast 43% gjorde det. Det är uppenbart att stora avsikter räcker inte. Upptäck mycket mer om denna forskningsstudie på denna blogg.

När det gäller det årliga försöket till nyårsresolutioner tyder uppskattningarna på att vår viljestyrka att stanna med en dietplan varar cirka 5 veckor, fitnesscenterplaner hösten av vägen inom 6 månader samt praktiskt taget hälften av oss kommer att ge upp våra andra resolutioner I slutet av januari.

Låter deprimerande? oroa dig inte. Forskningsstudie från psykologi kan hålla svaret om exakt hur vi kan bevara nya vanor. Efter utvärderingen av all forskningsstudie hittills antyder denna forskningsstudie att uppfyllandet med fem områden borde hjälpa:

Upprätthålla motivation

Motivationen du måste börja ett nytt beteende (dvs jag vill gå ner i vikt) kan tända gnistan, men med tiden är det osannolikt att bevara branden. Att upptäcka en motivation på AS Roma Tröja kort sikt (dvs. att gå till en gruppklass på Fitness Center är kul) är också viktigt. Vi kräver omedelbar tillfredsställelse Leicester City Tröja utöver långvarig strävan om våra mål om vi ska bevara en ny vana. Att göra något som inte är behagligt eftersom en långvarig belöning troligtvis inte håller länge (för en verkligt fascinerande utvärdering av detta, se vår blogg “Är institutionen ett enormt marshmallow-test?”).

Självkontroll

Att utveckla självkontroll är verkligen svårt. Om du omger dig med det du försöker undvika är det mycket mer troligt att du engagerar dig i det. Tro noggrant på exakt hur du kan skapa effektiva tekniker som hjälper dig att erövra hinder och utmaningar på ditt sätt. Detta kan inkludera exakt hur du pratar med dig själv och påminner dig själv om ditt mål.

Maximera dina resurser

Titta efter dig själv både fysiskt såväl som psykologiskt. Om du känner dig trött, orolig och frustrerad är det utmanande att vara ditt finaste jag. Stora metoder för att maximera dina personliga resurser inkluderar att få en bra natts sömn regelbundet (se vår “9 typiska sömnfel” -blogg för förslag på exakt hur man gör det), inte sätter dig själv så bra spänning och inte belastande dig själv med orealistiska förväntningar.

Skapa vardagliga vanor

Nya tekniker såväl som interventioner är mycket mer benägna att vara effektiva om du väver ditt nya beteende i din vardagliga rutin. Forskare förklarade detta som att vara “subtila såväl som stealthy”. Om du inte behöver tro så bra om du borde göra det eller inte, kan det bli andra naturen. Vana. Rutin. Att förändra liksom mycket snart är snarare en chock för systemet, som kan verka som ett berg att klättra på de dagar du inte känner dig lika motiverad.

Bygg ett lag runt dig

En stödjande atmosfär full av människor som kan hjälpa dig är nyckeln. Det finns en välkänd ange som anger att “Om du vill gå snabbt, gå ensam. Om du vill gå långt, gå tillsammans”. En ny forskningsstudie om mental ansträngning eller äventyr upptäckte att det är smittsamt. Denna forskningsstudie upptäckte att när de genomförde separata datoruppgifter, men i par, genomförde individer mycket bättre när båda parterna var tvungna att tillhandahålla exakt samma nivå av mental ansträngning (aka exakt samma uppgiftssvårigheter) än när den privata var den enda med en Mycket mer utmanande uppgift. Så om du vill arbeta hårt, såväl som att arbeta bra, försök och omge dig med människor som gör det.

Sluttanke

Dessa fem förslag såväl som tekniker försäkrar inte att dina nya års resolutioner kommer att hållas. Beteende modifiering är svår. Verkligen svårt. Det finns ett enormt utrymme att överbrygga mellan mål och handling.

Bu genom att vara psykologiskt klokt (det vill säga genom att bevara motivation), maximera självkontrollen, ta hand om dig själv, väva nya beteenden i vardagliga metoder och ha stort socialt stöd, ger du dig själv den bästa möjligheten.

MLS, LIGA MX ROUTINE Tre Leagues Cup Showcase Matches

Major League Soccer samt Liga MX har avslöjat att Leagues Cup Showcase kommer att lägga till tre funktionsmatcher i september i Cincinnati, Nashville samt Salt Lake City förutom dess Leagues Cup Tidigare arrangerade Doubleheader i Los Angeles.

För första gången i varje klubbs historia kommer FC Cincinnati att hålla Club Deportivo Guadalajara (bättre förstått som Chivas), Nashville kommer att ta itu med Club América och äkta Salt Lake kommer att spela mot Atlas. Cincinnati såväl som Nashville kommer att hålla sina spel den 21 september samt äkta Salt Lake kommer att hålla sin match den 22 september.

Mer fotbollstäckning

U.S. Women’s Soccer Team för att hantera Tyskland i Florida, New Jersey

USL Stadium Boom: Building Fan Bases såväl som samhällen

Real Salt Lake avslöjar nytt namn för stadion

Den senaste på Covids inverkan på sport: ny NFL -säsong, inga covid begränsningar

Big East flyttar såväl män som Cerezo Osaka Tröja kvinnors fotbollstävlingar till Maryland Soccerplex

Dessa tre matcher går med i den tidigare avslöjade den Cruz Azul Tröja 3 augusti Doubleheader i Los Angeles med La Galaxy vs. Chivas samt LAFC vs. Club América. Chivas såväl som Club América är två av de mest framgångsrika klubbarna i Liga MX med 12 såväl som 13 titlar. Atlas FC är nuvarande mexikanska ligamästare.

Att gå med i MLS 2019 såväl som 2020, FC Cincinnati såväl som Nashville SC, Boca Juniors Tröja kommer att spela sina allra första världsomspännande matcher som MLS -klubbar samt de allra första världsmatcherna på sina stadioner. Guine Salt Lake gick med i ligan 2005, debuterade Rio Tinto Stadium 2008 samt har deltagit i avgörande cupfinaler, inklusive U.S. Open Cup samt CONCACAF Champions League.

Leagues Cup Showcase -serien kommer att fungera som en förhandsgranskning av 2023 Leagues Cup. Den månadslånga officiella tävlingen kommer att inkludera alla 47 Major League-fotboll samt Liga MX-klubbar eftersom de två ligorna kommer att pausa sina respektive säsonger.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post