Franska val av betting odds

Det kommer att vara ett tvåhästslopp som centristkandidat, Emmanuelle Macron, och Marine Le Pen, ledare för den högra höger, National Front, kommer att möta varandra i en avrinning den 7 maj. Väljer i Frankrike var nära högsta tider. Franska medborgare kom ut i hopskott för presidentvalet, med 79 procent av de berättigade väljarna som avgav en röst.
September 2022 säkraste spelplatser

Rang
Idrottsbok
Betalning
Betyg
Bonus
Satsa nu

Vänta …

1

Betus
A+

4.9/5.0

125% upp till $ 2500

Satsa nu granskning

2

Bovada
A+

4.7/5.0

50% upp till $ 250

Satsa nu granskning

3

MyBookie
En

4.9/5.0

100% upp till 1 000 dollar

Satsa nu granskning

2

Klok
En

4.8/5.0

100% upp till £ 30

Satsa nu granskning

3

888sport
En

4.6/5.0

Satsa € 10 för att få € 30

Satsa nu granskning

Macron: favoriten
Macron är en tidigare investeringsbanker utan ett mainstream politiskt parti som stöder honom. Han är måttlig, men avgörande mycket mer pro-europeisk än La Pen. Macron är en tidigare medlem av det socialistiska partiet, men han blev en oberoende politiker redan 2009. Vid 39 år gammal skulle han vara Frankrikes yngsta president om det skulle vinna valet.
Marine Le Pen: Populisten
Marine Le Pen satte ett nytt rekord för National Front och kom nära 7 miljoner röster i den första omröstningen. Marie har tagit partiet som hennes pappa grundade och förde den till den nationella scenen. Hon stod upp Tigres UANL Tröja genom partiets led och blev dess ledare 2011.
Le Pen har gjort jämförelser Racing Club de Avellaneda Tröja med Donald Trump och skulle troligtvis pressa för att dra Frankrike ur Europeiska unionen. Hon är anti-massa invandring och har lovat att hon skulle ge Julian Assange och Edward Snowden Asylum i Frankrike om hon skulle vinna.
Satsning
Macron och Le Pen går på, men många bookmakare har Macron har den tunga favoriten hos Le Pen. Macron avslutade med 24 procent av rösterna på söndagen, med Le Pen som samlade 21,3 procent. Men många bookies har Macron som en betydande favorit över Le Pen.
Hos många bookmakare är Macron en ganska stor -800 favorit (1/8 i fraktionella odds). Le Pen har långa odds trots bara några procentenheter i den första omgången. Hon är +500 (5/1) på många spelplatser som är nästa ledare för Frankrike.
Brexit, Trump … Le Pen?
Många trodde att Geert Wilders skulle vinna det nederländska valet förra månaden och fortsätta med temat populistkandidater eller folkomröstningar efter att Storbritannien fattade ett beslut att lämna Europeiska unionen och Donald Trumps presidentval.
Wilders slutar förlora, men hans parti har fortfarande mycket ansträngning i holländsk politik. Oddsmakarna fick ökända Brexit -rösten fel och hade också Hillary Clinton som en betydande favorit över Donald Trump.
Politiska spelmarknader har verkligen varit ineffektiva under de senaste åren, men det är värt att nämna att Le Pen har ett mycket tuffare underskott för att kompensera jämfört med Trump. Macron leder med 26 procentenheter.
Oddsmakarna har inte varit deras bästa med politiska marknader under det senaste året, men det ser ut som om de har den här knutna korrekt.
Joseph Falchetti-chefredaktör / sportförfattare och analytiker
Joe är författaren till bloggen, en hel del val och majoriteten av Danmarks herrlandslag i fotboll Tröja exceptionellt sporter och kasinoinnehåll på SafeStbetingsites. Han har påpekats på Forbes.com som spelanalytiker, och hans artiklar har kopplats till större publikationer, till exempel New York Times.
@Sbs_authority
joe@safestbettingsites.com
Joseph Falchetti Bio

Dela med dina vänner:

Taggar: Franska valet
Makron
Marine Le Pen
Satsning
Politik

Tidigare inlägg
Topp tillväxt amerikanska online -idrottsböcker för att njuta av Joseph Falchetti | 13 april 2017

Nästa inlägg
NBA Finals Betting Preview Joseph Falchetti | 30 maj 2017

Gå med i 1 000+ sportspelare som får våra experternas nyhetsbrev och missar aldrig ett vinnande sportval!
Ange ett giltigt e -postmeddelande
E -post varje vecka, avsluta prenumerationen med ett enda klick.

Columbia, South Carolina, för att hålla ACO Cornhole World Championships

Columbia, South Carolina, kommer att hålla American Cornhole Organization World Championships som tillhandahålls av Bud Light vid Columbia Metropolitan Convention Center. Evenemanget, som kommer att hållas 20–25 juli, sponsras av Experience Columbia SC Sports samt Find SC.

ACO Worlds är i sitt 15: e år samt fungerar de allra bästa cornhole -spelarna i världen samt kommer att vara öppna för deltagare. Amatördeltagare kommer också att ha en möjlighet att kämpa i ett evenemang som kallas World Tailgator Championship.

“Vi är så glada över att hålla de 15: e ACO -världsmästerskapen här i Columbia, SC,” sa Jarrett Dowling, försäljningschef med erfarenhet Columbia SC Sports. ”Denna händelse har hållits runt om i landet såväl som vi inte kan vänta till Valencia Tröja när vi återigen visar upp vad som gör vår stad så speciell. De idrottare såväl som åskådare kommer att följa stadens avtal med maskförordning såväl som vi har fullt förtroende för säkerhetsåtgärderna som kongresscentret har infört. De har gått ovanför såväl som för att göra detta är en riskfri och behaglig upplevelse för alla närvarande. ”

Spelare på evenemanget kommer att kämpa i dubblar, äldre singlar, kvinnors singlar, juniorsinglar samt co-ed divisioner.

“ACO är oerhört stolt över att ta med våra världsmästerskap i Cornhole 15 till Columbia, South Carolina, i år,” uttalade American Cornhole Organization VD Frank Geers. ”Vi Borussia Dortmund Tröja tror att våra spelare kommer att Inter Milan Tröja älska upplevelsen av Columbia. Det är helt gratis för åskådare såväl som om du vill hoppa i ett spel eller två kommer det att finnas massor av chans att gå upp. Vi kommer att visa upp många världsavdelningar under hela veckan. Allt leder lika mycket som mästerskapet lördag, som kommer att fungera allt det bästa av det bästa förenar sig för deras Division World -titlar. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Brentford Neighborhood Stadium inkluderat bland Euro 2021 -arenor

FA har idag verifierat Brentford Neighborhood Stadium bland de sista platserna för nästa utgåva av UEFA European Women’s Championship, som kommer att spelas över åtta engelska hållstäder under sommaren 2021 .

De uppfyllande med åtta städer såväl som nio håll -stadioner, som verifierades idag som planer för tävlingen – som ska spelas i juli såväl som augusti 2021 – har valts att hålla grupp och knockout -spel över England:

1) Brighton & Hove – Brighton & Hove Neighborhood Stadium

2) London – Brentford Neighborhood Stadium

3) London – Wembley Stadium

4) Manchester – Manchester City Academy Stadium

5) Milton Keynes – Stadium MK

6) Rotherham – New York Stadium

7) Sheffield – Bramall Lane

8) Southampton – St Mary’s Stadium

9) Wigan & Leigh – Leigh Sports Village

Jon Varney, Brentford FC: s verkställande direktör, sa:

Det är en utmärkt ära att ha valts ut som en plats för UEFA Women’s Euro 2021 -turneringen. Vi bygger ett toppklass som är helt utrustat och förberett från dag ett för Premier League -fotboll samt andra stora evenemang. Det finns mycket mer arbete för oss att göra innan vi kan hålla de spel LOSC Lille Tröja som tilldelats oss, men detta är en utmärkt ökning för projektet.

Vi har alla sett att stadion växa från marken såväl som det allra första spelet är ungefär ett år bort. Nu har vi en större händelse verifierad att det kommer att sprida nyheten om vad vi gör. Vi är dedikerade till att göra vår stadion till att alla Brentford -fans kan vara nöjda med såväl som det är en mer utmärkt prestation för klubben. Det är också en ökning för området med många människor om spel som kanske inte har gjort det annars. Jag är säker på att de kommer att gilla vår stadion såväl som Brentford själv.

Den 17 250-sitsiga stadion samt tillhörande framsteg inleddes under kvartal två 2018 med klubbens utvecklingspartner, samt primärpartner, Ecoworld London, samt dess stadion primära entreprenör Buckingham Building Group Limited.

Brentford Neighborhood Stadium Advancement är en väsentlig del av den större förnyelsen av området som förstås som Brentford East. Det kommer att ge en stadion tillsammans med mycket mer än 900 nya hem, en ny specialbyggd plats för Brentford FC-grannskapets sportförtroende, samt ett offentligt torg med butiker samt kaféer.

Leigh Sports Village ersätter City Ground, Nottingham som en tävlingsplats efter att Nottingham Forest slutade vara oundviklig för UEFA Women’s Euro 2021 -matcher på grund av organiserade stadionrenoveringar. Marken är det nuvarande huset till Manchester United Women samt ett grepp för Rugby League World Cup -spel 2021.

UEFA Women’s Euro 2021 lovar att vara en rekordtävling för UEFA, med ungefär 700 000 biljetter på grund av att erbjudas för fans över hela landet samt omfattande skydd av varje spel i tävlingen som erbjuds på fri-till-luft, radio som radio som liksom online.

Två av Stadia är närvarande FA Women’s Very League Grounds, liksom fyra av arenorna – Brighton & Englands herrlandslag i fotboll Tröja Hove, Milton Keynes, Sheffield samt Southampton – erbjuder en kapacitet på över 30 000.

Showpiece-finalen kommer att arrangeras på Wembley Stadium, vilket innebär att den nationella stadion kommer att hålla back-to-back-mäns såväl som kvinnors UEFA Euro-finaler 2020 samt 2021.

Hundratals otaliga fans förväntas gå till tävlingen samt miljoner mycket mer kommer att se det globala tvingade evenemanget.

England arrangerade tidigare finalen 2005 – och satte ett europeiskt rekordmöte på 29 092 för öppningsspelet i Manchester.

Det kommer att finnas ett program med fansevenemang i anledningen till såväl som under tävlingen i Hold Cities, utöver ett traditionprogram för att förbättra Gain Access till såväl som engagemang i flickor såväl som kvinnors fotboll .

Som tävlingsvärdar kvalificerar England omedelbart och kommer att förenas med ytterligare 15 lag för den slutliga tävlingen i juli 2021. Både platserna såväl som den officiella matchrutinen kommer att formellt godkännas av UEFA senare i år.

Baroness vidtar rättsliga åtgärder mot Campbell, FA: s chef för kvinnors fotboll, sa:

Lejoninnes prestanda denna sommartid engagerade nationen och hjälpte till att producera betydande fart i kvinnans spel. Genom att titta framåt, att hålla ett hus Euro 2021 ger en betydande chans för oss att fortsätta att driva profilen för kvinnors fotboll och för att påverka mycket fler kvinnor såväl som kvinnor för att bli inkluderade i spelet.

Bekräftelsen av dessa nio arenor är en viktig milstolpe för oss som en hållnation på vår resa mot den slutliga tävlingen i juli 2021. Jag är positiv till att de utvalda städerna såväl som Stadia kommer att göra det möjligt för många otaliga fans Villarreal CF Tröja över hela landet att gå till matcher liksom kommer också att hjälpa till att provieranull

Surrey CCC Launch 2019 Bond för att finansiera nästa steg i moderniseringen av Kia Oval

Klubben avslöjade först planer för att ombygga Kia Oval tillbaka 2015, med kapacitet att förstärkas genom att ersätta låset och Leicester City Tröja Peter May står Med en ny anläggning har de nu lanserat 2019 -obligationen för att finansiera nästa steg i arenans omvandling.

Surrey County Cricket Club (Surrey CCC) har lanserat 2019 -obligationen, som utfärdas för att hjälpa till att finansiera nästa steg i moderniseringen av Kia Oval.

Fas över ett och ett halvt år, byggandet börjar i oktober i år. Den nya utvecklingen kommer att se en tre-nivåer som utvecklats mellan Micky Stewart-medlemmarnas paviljong och Peter kan stå, använda förbättrade faciliteter för medlemmar, en förbättrad matchdagsupplevelse för åskådare och gästfrihetsgäster och öka kapaciteten för Kia Oval till 28 000.

Bort från cricket har den nya utvecklingen-känd som ett ovalt kvadrat-skapats för att leverera dessutom kapacitet Leeds United Tröja för klubbens växande njutning och icke-cricket-verksamhet, som för närvarande genererar försäljning över 6 miljoner pund per år.

Medlemmar i Surrey County Cricket Club kommer att dra nytta av en prioriteringsperiod (som räknas ut av medlemmarna kl. 16.00 den 16 september) från öppningen av obligationsemissionen den 17 september 2019 till 17.00 den 30 september 2019. Observera att ansökningarna kommer att vilja behandlas först till kvarn.

Byggnadsarbetet börjar i oktober 2019 och kommer att fasas under 18 månader, med ett slutdatum planerat före säsongen 2021.

Bilder, artighet: Surrey CCC

ALSD International-Europas enda evenemang som ägnas åt premium/VIP/Club Seat & Hospitality Market-avser Croke Park Stadium i Dublin, Irland, i oktober, 28-29. Cirka 50+ talare, tillsammans med 40+ utställare/partners/sponsorer från hela Europa och Nordamerika, kommer Sao Paulo FC Tröja att ge insikter om hur man kan öka vinsten genom nybyggnad, restaureringar och serviceutvidgningar, liksom med den nuvarande utvecklingen inom F&B och teknikerbjudanden, till de 150+ gästerna bekräftade hittills.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas en och enda händelse tillägnad premium/VIP -sätes- och gästfrihetssektorn

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – Världens ledande plattform för marknadsnyheter och utveckling

Dela den här artikeln