Brentford FC Marks New Stadium Ground-Breaking

En banbrytande ceremoni hölls idag för att markera förberedelserna för byggandet av New Brentford Community Stadium och möjliggöra bostadsutveckling.

En familj av Brentford FC -supportrar, Robert Muttitt, 70, tillsammans med sin son, Peter Muttitt, dotter, Nicki Todd, och det senaste tillskottet till Brentford som stöder familjen som hans barnbarn Sophie, som firade sin första födelsedag förra veckan, valdes att ha äran att sätta den första spaden i marken.

Muttitt Family Association med Brentford går tillbaka till klubbens gyllene period på 1930 -talet när Roberts far, Ernie Muttitt, gick med i Brentford från Middlesbrough. Han spelade för klubben från 1932 till 1947 och infördes till Brentford Hall of Fame 2015. Roberts stöd för klubben började naturligtvis från en tidig ålder och han påminner till och med att ha sin första “simningslektion” i spelarens stora bad!

Robert sa:

Vi var så glada över att ha chansen att delta i ceremonin idag. Jag har så många gamla minnen från klubben, simmar i spelarens bad, tittar på min far och andra tränar på tisdag och torsdagskvällar och spelar fotboll och cricket utanför den gamla träingången på Braemar Road. Nu ser jag fram emot den nya marken, en fantastisk framtid och nya minnen – som förhoppningsvis kommer att inkludera min familj och jag tittar på Brentford spela i Premier League.

Gäster på den banbrytande inkluderade ledaren för Hounslow Council, rådmannen Steve Curran, Ruth Cadbury MP för Brentford och Isleworth, fans, personal och spelare från BFC, representanter från utvecklaren, att leva, arkitekter, AFL-arkitekter och andra konsulter som som konsulter som har arbetat med projektet.

Webbplatsen som aktiverar verk kommer att fortsätta denna månad, vilket möjliggör start på plats för stadion och fas ett bostadsarbete under april.

Utvecklingen kommer att leverera en stadion med 17 250 kapacitet, 910 välbehövliga nya hem, en ny bas för Brentford FC Community Sports Trust och andra kommersiella element för att regenerera det lokala området. Den nya stadion kommer att slutföras under säsongen 2019/20.

För att hålla kontakten med framsteg och utveckling på den nya stadion, registrera ditt intresse på: newstadium.brentfordfc.com.

Om Brentford Community Stadium

I december 2017 beslutade London Borough of Hounslow att bevilja planeringstillstånd för de slutliga ändringarna av New Brentford Community Stadium. Ändringarna inkluderade följande ändringar:

Stadion:

Minska kapaciteten från 20 000 till cirka 17 250+

Minska stadionens fotavtryck för att introducera en ny väg längs den norra omkretsen

Komprimera stadion 3m i söder (stannar inom det godkända planerings kuvertet)

Konvertera öst och väst står till en enda nivå

Sänker takformen på öst och väster

Sänka södra stativet genom att ta bort toppnivån

Tillhandahåller fler premiumplatser från 1 800 till 2 930 (stärker en viktig intäktsström för klubben)

Att göra det Premier League och PremierShip Rugby -kompatibel från dag ett – både genom att se till att vi har 1 500 kvm utanför sändningsutrymmet, inom själva stadion, men särskilt också genom att uppgradera media, sändningar och belysningskapaciteter

Flytta Brentford FC Community Trust Offices, Learning Zone och Hounslow Interim Education Center tillsammans på en plats längs stadion och i marken och första våningen i Central Eastern Building – för att tillhandahålla dedikerade anläggningar som kan användas 365 dagar om året

Bostadselementet:

Skapa ett nytt torg, som kommer att samla hyreshusen med Portugals herrlandslag i fotboll Tröja stadion som skapar amore välkomnande ingång till stadion och förbättrar upplevelsen för alla som kommer att tolive på och njuta av platsen

Nya kommersiella användningsområden på bottenvåningen i bostadsbyggnaderna runt torget som kommer att göra någonstans att människor vill komma på icke-match dagar

Omformning av byggnadens utseende för att göra dem mer i linje med befintlig arkitektur i LocalArea

Revidera planerna för de föreslagna nya bostäderna i fas 1, i centrala östra och centrala södra byggnader, vilket skapar ett nytt torg som stickar hyreshusen och stadion tillsammans ger en ordentlig huvudingång till stadion medan tillägget av icke-bostadsanvändning Runt torget Polens herrlandslag i fotboll Tröja kommer det att göra det till att någon människor vill komma på dagar som inte matchar

Projektet ligger mycket i hjärtat av förnyelsen av detta område i Brentford och är ett viktigt inslag i rådets lokala plan.

Om Brentford Football Club
Brentford Football Club Eintracht Frankfurt Tröja är en professionell fotbollsklubb baserad i Brentford, i London Borough of Hounslow, som för närvarande spelar i det engelska fotbollsliga (EFL) mästerskapet. Det grundades den 10 oktober 1889 och spelar sina hemmamatcher på Griffin Park, dess hemstadion sedan 1904.

Brentfords mest framgångsrika trollformel kom under 1930null

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.