Move United Selects Hoover, Alabama, som Hold för 2023 Nationals

Move United, AS Roma Tröja den nationella ledaren inom samhällsbaserad sport samt underhållning för individer med funktionsnedsättningar, kommer att ha sina 2023 flytta Crystal Palace FC Tröja United Nationals i Hoover, Alabama, som Evenemanget kommer att bredda till att inkludera vuxna utöver ungdomsidrottare med en fysisk, visuell och/eller intellektuell funktionshinder.

Move United Nationals är det största såväl som längst stående nationella mästerskapsevenemang för idrottare med en fysisk, visuell och/eller intellektuell funktionshinder. 2023 -evenemanget, arrangerat för 8–15 juli, kommer att vara det 66: e tävlingsåret.

Relaterade berättelser

USA Wheelchair League -evenemanget på väg till Grayslake, Illinois

Brev från Iowa: The Specify Games, The Dew Tour samt The Power of Sports

Studien visar betydelse av såväl sport som fysisk aktivitet för personer med funktionsnedsättningar

Move United Selects Hoover, Alabama, som Hold för 2023 Nationals

Move United tar ut utbildningsseminariet till Colorado Springs

En nationell tävling för vuxna idrottare började 1957 och fortsatte med 1995. Ungdomarens idrottare kunde strida från och med 1985 såväl som dessa två evenemang nu sammanfogas 2023. Idrottare måste kvalificera sig för att kämpa med en regional eller regional flytt förenad sanktionerad Tävling, ett nationellt styrande organ eller High Institution Athletic Association sanktionerad evenemang eller annat evenemang som är godkänt av Move United.

“Det finns ett äkta krav på extra chanser för adaptiva idrottare över 22 år att inte bara samlas men också för att tävla,” uttalade Move United verkställande direktör Glenn Merry. “Vi är glada över att tillhandahålla en plattform för alla idrottare i vårt område för att visa upp sin skicklighet från och med nästa år.”

Mer än 400 idrottare med funktionsnedsättningar såväl som tränare förväntas delta vid det veckolånga evenemanget. Tävlingar kommer att inkludera bågskytte, para styrlyftning, paratriathlon, skytte, simning, spår samt fält samt rullstoltennis. Den regionala organisationskommittén som kommer att Villarreal CF Tröja hålla och spjutspetsen för evenemanget inkluderar City of Hoover, Lakeshore Foundation samt Birmingham -konventionen samt besökarbyrån.

“Som en av de mest mångfaldiga städerna i Alabama gör staden Hoover en avsiktlig ansträngning för att se till att alla känner sig såväl som bemyndigade,” uttalade Hoover borgmästare Frank Brocato. ”Vi är glada över att dela våra anläggningar med Move United -teamet såväl som de med alla förmågor. Vi ser också framåt för att välkomna alla idrottare till vårt område och visa dem en upplevelse full av leenden och sydlig charm. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Arizona State Committee godkänner en ny multi-purpose Arena Plan

Arizona Board of Manchester City Tröja Regents har godkänt Arizona State University: Mäns ishockeyprogram.

Arenan kommer att sitta rätt i området på campus som fungerar som plats för flera andra atletiska anläggningar inklusive Football’s Sun Devil Stadium samt basket- och basebollstadionerna. Den nya arenan kommer att vara hem för inte Chelsea FC Tröja bara ishockey utan också gymnastik och brottning.

Byggandet börjar januari 2021 med fullständig slutförande projicerad för december 2022. En banbrytande ceremoni förväntas hållas i december.

Arizona Board of Regents ‘Finance, Capital and Resources Committee gav inledande godkännande inför styrelsen i november. Vid det mötet sa ASU: s ekonomichef Morgan Olsen att ett namn på namnet för namnet på 16 miljoner dollar är på plats, men kommer inte att avslöjas förrän ett senare datum.

Sittkonfigurationerna för arenan inkluderar nio loggar, 20 privata sviter, två gruppsviter och premiumklubbsäten på evenemangsnivå.

Arizona State är det enda oberoende programmet i Division I -hockey. Dess första säsong Juventus Tröja efter att ha varit ett klubbprogram i NCAA var 2015; Det fick sin första NCAA-turneringsplats 2019 och den här säsongen spelar 28 matcher på vägen med sju fyra-spel-serier mot var och en av Big Ten Conference’s Division I-program.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

NBA Blockbuster-DeMarcus Cousins ​​till New Orleans Pelicans

Efter att NBA All-Star-spelet slutade, var Twitter i brand med en enorm handel som gick ner i New Orleans Pelicans och Sacramento Kings. Affären var lätt den största av tidsfristen hittills och det skulle kräva ganska doozy att toppa den här.

Sammantaget handlade Kings Center DeMarcus Cousins ​​och framåt Omri Casspi till Pelicans för Guard Buddy Hield, Guard, Tyreke Evans, Guard Langston Galloway och New Orleans 2017 första val och 76ers ‘andra omgångsval 2017.
Det är värt att notera att den här affären inte är ett tecken och handel. Kusiner är inte under kontrakt nästa säsong. New Orleans kan hamna i slutändan att förlora honom i gratis byrå efter säsongen. Men som många som har tittat på den här handeln – tror jag att den är sned, till förmån för pelikanerna.
Kusiner har verkligen en god chans att avgå med New Orleans, men även om han inte gör det, har pelikanerna inte satt tillbaka sin franchise mycket med denna handel. Hield har potential men är ett projekt. Evans är en anständig spelare och fortfarande ung på 27, men har fallit långt under förväntningarna. Galloway rollspelare och en bänktalang.
Valet sötnar affären för Sacramento, men fortfarande inte tillräckligt för att denna handel ska vara meningsfull. Det är konstigt att andra lag inte erbjöd bättre buntar (jag kollar in dig, Celtics). OGC Nice Tröja Cousins ​​är en gränsöverskridande generationstalent som en stor man, och han har i huvudsak fått bort.
Betting Odds Reaktion
Sportsböcker tappade Pelicans NBA -titel odds ganska mycket. På massor av idrottsböcker, igår kväll och till och med in på morgonen, stod oddsen på 750/1 på massor av idrottsböcker. De har justerats idag, för det mesta, med New Orleans nu cirka 80/1 för att vinna NBA -mästerskapet.
Vissa idrottsböcker, särskilt kreditpoängbutiker med lokala bookies, kanske fortfarande inte har sina odds uppdaterade ännu. Hoppa på dem nu innan marknaden justeras helt.
September 2022 säkraste spelplatser

Rang
Idrottsbok
Betalning
Betyg
Bonus
Satsa nu

Vänta …

1

Betus
A+

4.9/5.0

125% upp till $ Real Madrid Tröja 2500

Satsa nu granskning

2

Bovada
A+

4.7/5.0

50% upp till $ 250

Satsa nu granskning

3

MyBookie
En

4.9/5.0

100% upp till 1 000 dollar

Satsa nu granskning

2

Klok
En

4.8/5.0

100% upp till £ 30

Satsa nu granskning

3

888sport
En

4.6/5.0

Satsa € 10 för att få € 30

Satsa nu granskning

Joseph Falchetti-chefredaktör / sportförfattare och analytiker
Joe är författaren till bloggen, en hel del val och majoriteten av exceptionellt sporter och kasinoinnehåll på SafeStbetingsites. Han har nämnts på Forbes.com som spelanalytiker, och hans artiklar har kopplats till större publikationer, till exempel New York Times.
@Sbs_authority
joe@safestbettingsites.com
Joseph Falchetti Bio

Dela med Borussia Dortmund Tröja dina vänner:

Taggar: Anthony Davis
Demarcus kusiner
Kungar
Nba
New orleans
Pelikaner
Sakramento
Handel

Tidigare inlägg
NBA All-Star Weekend Joseph Falchetti | 18 februari 2017

Nästa inlägg
Lita på marknaden, inte dina instinkter Joseph Falchetti | 22 februari 2017

Gå med i 1 000+ sportspelare som får våra experternas nyhetsbrev och missar aldrig ett vinnande sportval!
Ange ett giltigt e -postmeddelande
E -post varje vecka, avsluta prenumerationen med ett enda klick.

NCAA Awards 2021–2022 Women’s Basketball Regionals

NCAA har utnämnt sju städer till regionalrundan för 2021 samt 2022 kvinnors basketmästerskap, inklusive Spokane, Washington under båda Everton FC Tröja åren.

“Kommittén är glad över att det under de kommande fyra års regionala mästerskapet kommer att ta plats i 12 olika städer, alla Bologna FC 1909 Tröja med beprövad mästerskapsupplevelse,” uttalade Rhonda Lundin Bennett, ordförande för NCAA Division I Women’s Basketball Committee samt Senior Partner Athletics Direktör vid University of Nevada. “Vi räknar med att baren ökas av dessa hållområden för att säkerställa att våra student-idrottare, lag och fans fortsätter att ha en oförglömlig mästerskapsupplevelse.”

Regionalen 2021 kommer att vara: Albany, New York (Times Union Center); Austin, Texas, Area (H-E-B Center i Cedar Park); Cincinnati (Cintas Center); liksom Spokane (Spokane Professionals Memorial Arena).

2022, Bridgeport, Connecticut (Webster Bank Arena); Greensboro, North Carolina (Greensboro Coliseum); Spokane; Förutom Wichita kommer Kansas (Intrust Bank Arena) att hålla de fyra regionala omgångarna. Intrust Bank Arena kommer att vara ett regionalt håll den allra första gången, som tidigare har första- såväl som andra omgången 2011.

“Vi är glada över att ha en chans att inte bara hålla ytterligare ett NCAA -evenemang, men de underbara 16 såväl som Elite 8, där mästaren kommer att gå vidare till Final Four,” säger Brad Pittman, Wichita specificerar universitetspartner Athletic Director liksom tävlingschef. “Vi är tacksamma för de enheter som samlades för att få detta att inträffa samt se fram emot ytterligare en chans att visa upp vårt universitet och samhälle.”

Här är platserna för framtida regionala platser för NCAA Division I Women’s Basketball Championship, Newcastle United Tröja inklusive de som tidigare tilldelats.

2019

Albany, New York – Times Union Center

Chicago – Wintrust Arena

Greensboro, North Carolina – Greensboro Coliseum

Portland, Oregon – Moda Center

2020

Dallas – Moody Coliseum

Fort Wayne, Indiana – Allen Region War Memorial Coliseum

Greenville, South Carolina – Ben Secours Wellness Arena

Portland, Oregon —Moda Center

2021

Albany, New York – Times Union Center

Austin (Cedar Park), Texas-H-E-B Center

Cincinnati – Cintas Center

Spokane, Washington – Spokane Professionals Memorial Arena

2022

Bridgeport, Connecticut – Webster Bank Arena

Greensboro, North Carolina – Greensboro Coliseum

Spokane, Washington – Spokane Professionals Memorial Arena

Wichita, Kansas – Intro Bank Arena

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

MLB avslöjar Denver All-Star Game Logo

Major League Baseball samt Colorado Rockies har avslöjat den officiella logotypen för den flyttade 2021 All-Star-spelet som tillhandahålls av Mastercard. Spelet kommer att arrangeras den 13 juli med stöd från se Denver såväl som Denver Sports Commission.

Spelet, som flyttades från Atlanta över MLB: s frågor med en ny statlig röstlagstiftning i Georgien, kommer till Denver för andra gången, Sporting CP Tröja liksom den allra första eftersom 1998.

Logotypen för spelet är utvecklat för att visa landskapet i Colorado. Rocky Mountains är centrala för märket, som subliminalt Manchester United Tröja tar formen av en stjärna. Rockies lila tillsammans med den moderna geometriska bergsilhuetten producerar logotypens dimension såväl som på samma sätt visar de expansiva utsikten över bergen från centrala Denver och Coors Field.

Förutom Midsummer Classic kommer Coors Field att hålla Sirius XM All-Star Futures Game samt All-Star Star Softball Game på All-Star Sunday den 11 juli, förutom T-Mobile House Run Derby på Gatorade All -Star Workout Day den 12 Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja juli.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Equestrian Video 4: Farus of Thinking Too Far For Fore

Farus of Thinking To Far Fore

Mental Coach, Dr. Patrick Cohn of Height Performance Sports hjälper hästidrottare på alla nivåer att förbättra deras mentala spel och prestanda. I den här videon adresserar Dr. Cohn de bästa mentala spelutmaningarna för hästidrottare. Han svarar på frågor från ryttare om tryck, förspel jittare, över analys, perfektionism och andra mentala spelutmaningar. Dr. Cohn svarar på en fråga om att fokusera för mycket på vad som kan gå fel i showringen.

Besök Equestrian -förtroendet och ladda ner hans gratis rapport: “8 Dyra misstag som Equestrians gör med sin mentala förberedelse.”

I den här korta videon, lära dig:

Tips om mental förberedelse för ryttare.

Hur man slutar oroa dig för vad om.

Hur man hanterar tvivel i ringen.

Varför att fokusera för långt framåt kan spåra dig.

httpvh: //www.youtube.com/watch? v = lnlufhuolo

Titta på andra videor i den här serien:

Titta på Equestrian Confidence Video 1

Titta på Equestrian Confidence Video 2

Titta på Equestrian Confidence Video 3

Ladda ner vår gratis rapport och ljud MP3 på PeakSports.com

“8” kostsamma “misstag som Equestrians gör med pre-show mental förberedelse!”

Besök:

Öka din självkänsla med mental spelcoaching!

Master Mental Game -tränare, Dr. Patrick Cohn, kan hjälpa dig eller dina idrottare, åldrarna 12 och uppåt, bli av med mentala spelproblem med personlig coaching.

Du kan arbeta med Dr. Patrick Cohn själv i Orlando, Florida eller med Skype, FaceTime eller telefon. Ring oss avgifter på 888-742-7225 eller kontakta oss för mycket mer information om de olika coachningsprogrammen vi erbjuder!

Vad säger våra elever?
“WOW!!! Vilken vecka hade jag. Jag kunde göra med ett förtroende som tillät min stil att lysa igenom – inte mycket mer in i arenan med den “hjorten i strålkastarna” -utseende eller känsla. Jag slutade utvärdera mig själv medan jag spelade, och jag lämnade faktiskt arenan efter att mina mönster kände att jag hade upplevt mycket roligt. tack så mycket.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

För alla idrottare-Lär dig förtroende-boosting-tekniker!

D Du har en negativ självbild av dig själv som en idrottare som kväver förtroende?

Oavsett om du är positiv försöker du vara, kan du inte skaka tvivel som rusar in i ditt huvud när du storlekar upp din tävling?

Har du märkt dig själv som en förlorare, dålig närmare eller medioker idrottare och dessa etiketter håller dig fast i ett bråk av självmedlidande och beslutsamhet?

Om du har svarat ja på någon av dessa frågor, kolla in den självsäkra idrottsman!

Den självsäkra idrottsman-CD- och arbetsbokprogrammet är en 14-dagars plan för största självförtroende. Detta program är idealiskt för alla idrottare eller instruktörer som vill upptäcka beprövade förtroendeförstärkande tekniker som garanteras drastiskt bygga självkänsla och förbättra sportprestanda.

Lär dig mycket mer om ett av våra många populära CD -program i den självsäkra Athlete -serien …

Den självsäkra idrottsman: En 14-dagars plan för yttersta självförtroende

Kolla in alla produkterna i den självsäkra Athlete -serien!

Vad säger kunder?
”Jag köpte först den självsäkra idrottaren för att se hur programmet gick och såg omedelbart resultat. Jag köpte sedan resten av den självsäkra idrottsman -serien och har SC Braga Tröja observerat en dramatisk förbättring av min spelnivå eller måste jag säga konsistens. Jag spelar för närvarande NCAA Division 1 baseball för Lamar University, och till och med mina tränare har observerat en förändring i hur jag tekniken tekniken. Min attityd Everton FC Tröja och förtroende vid plattan. Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja
~ Tylor Prudhomme (lyssna på hans framgångshistoria)

”Jag är en ASP -världskvalificerad professionell surfer och efter att ha börjat” den självsäkra idrottaren ”hade jag en nästan omedelbar förändring i attityden om min egen surfförmåga och mitt tankesätt i tävlingen. Genom att använda de självsäkra idrottsstrategierna har mitt förtroende gjort en komplett 180 grader. Jag vann ett lokalt Pro/AM för några veckor tillbaka och hade bara mitt bästa resultat av året i ett de sista stora evenemangen på världskretsen den senaste veckan i Brasilien! Det är mitt hemliga vapen! ”
~ Shaun Burrell, professionell surfer (lyssna på hans framgångshistoria)

För unga idrottare och föräldrar – lära dig mycket mer om hur man kan hjälpa barnen att förbättra förtroendet snabbt!

Vi har ett bra program för dig som heter “The Seciv Sports Kid: en 7-dagars plan för att bygga yttersta självförtroende.”

Den självsäkra sportbarn är ett 7-dagars program för sportföräldrar och barn för att förbättra den unga idrottarens prestanda, lycka och framgång … inom sport och liv!

Den självsäkra sportbarn är två program i ett. Det finns en manual och CD för föräldrar/tränare och en arbetsbok/CD för unga idrottare.

Packat med mentala metoder som du och dina barn kan börja använda omedelbart lär detta program dina idrottare hur man identifierar förtroendebuster, proaktivt hanterar dem, hanterar förväntningar som undergräver förtroende och mentalt förbereder sig för att hålla sig säkra när de möter motgångar.

Dessutom lär vårt program dig som SPnull

Bay Area för att vara värd för Rugby World Cup 2018

San Francisco Bay Area har tilldelats Rugby World Cup Sevens 2018, en turnering som kommer att arrangeras på AT&T Park i San Francisco och Avaya Stadium i San Jose.

“Vi är glada över Inter Milan Tröja att bli valda att vara värd för Gremio Tröja Rugby World Cup Sevens 2018,” säger USA: s rugby VD Nigel Melville. ”Vi ser fram emot att leverera en fantastisk Rugby Sevens -upplevelse för spelare, fans, sponsorer och media. Att vara värd för ett rugby -VM är ett viktigt steg framåt för rugby i USA och kommer att ge höga synligheter och intresse för spelet i landet. ”

Rugby World Cup Sevens, organiserat av World Rugby, arrangeras en gång vart fjärde år. 2018 -evenemanget kommer att hållas ett år senare än normalt till följd av att Sevens läggs till i programmet Olympic Summer Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja Games från 2016. Världscupen kommer nu att hållas i mitten av den olympiska cykeln för att maximera sportens integration till olympiska program.

“Rugby Sevens fortsätter att gå från styrka till styrka, vilket bevisar en hit med fans, sändare och sponsorer runt om i världen med sin vinnande blandning av övertygande och konkurrensåtgärd, globala destinationer och festivalatmosfär,” sade World Rugby ordförande Bernard Lapasset. ”Rugby World Cup Sevens är kärnan i framgångshistorien och vi är glada över att tilldela dessa prestigefyllda värdrättigheter till USA -rugby efter en konkurrenskraftig process. Jag är säker på att San Francisco Bay Area, med sin stora evenemangsupplevelse och passion för sport, kommer att vara en populär och spektakulär Rugby World Cup Sevens -värd. ”

Dessutom har USA Rugby meddelat att USA Rugby Eagles kommer att återvända till Chicagos soldatfält den 5 september för att möta de australiska Wallabies. Testmatchen, som kommer att presenteras av Astellas, kommer att markera varje lands slututställning innan Rugby World Cup 2015 i England 2015. USA mötte Nya Zeeland i november 2014 på Soldier Field i en match som drog mycket mer än 61 000 åskådare, det största närvaron för ett rugbyevenemang i USA.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Hur idrottspsykologi gäller för företag och sport

Förstod du att idrottspsykologi kan användas vid alla prestationsförhållanden och inte bara sport?

Till exempel har jag gjort affärsseminarier för stora företag som Beyer och Alcon Labs för att hjälpa till att ge sina arbetare den mentala fördelen.

Nyligen tränade jag en oberoende affärsman, Bob, om hans svårigheter med det mentala spelet (detta var en gratis session jag gör för nya medlemmar som går med på min mentala träningsprogram på Internet).

Bob hade svårt att komma in i en zon som anges på grund av ett antal distraktioner. Personliga problem drog hans fokus bort från jobbet …

Nedersta raden: Han fick inte uppgifter till sin uppfyllande på grund av den multi-tasking han gjorde.

Multitasking, eller fokuserar på ett antal uppgifter på en gång, är ett stort surrord i näringslivet, men det är inte riktigt effektivt för att komma in i en zonfokus. Du kan inte multi-task som idrottare …

Varför? När du har multi-tasking ändrar du fokus fram och tillbaka mellan uppgifterna, vilket är ineffektivt. Det liknar en smet som fokuserar på kannan och den tredje bastränaren eller fretting om att få en hit på exakt samma gång.

Det avgörande för en zonfokus är att minska ditt fokus på en uppgift – i en tid. Smeten får bara fokusera på att se bollen väl och inte annan mental störning. Gymnasten får bara tro om en del av rutinen åt gången, inte den poäng hon vill ha.

Ofta är rutiner en utmärkt metod för att fokusera ditt sinne på ett seriellt sätt. När du har en preshotrutin för batting, golfbilder eller servering, hjälper det dig att fokusera på de avgörande ledtrådarna för exekvering på ett steg-för-steg-sätt.

Ingen är bäst med sin koncentration och du kommer att bli distraherad ibland.

När du blir distraherad eller börjar fokusera på också massor av prestanda, måste du erkänna detta, stoppa och fokusera på komponenterna i din rutin.

Tillbaka till Bob … han kunde inte slutföra sitt arbete eftersom han försökte fokusera på lika mycket på en gång. Detta liknar idrottare som över tror på deras prestationer.

Om du vill upptäcka exakt hur man utnyttjar kraften i en zonfokus, bli medlem i mitt på Internet Mental Training Program på PeakSports Network. Demo det idag:

Online Mental Training Program på PeakSports Network

För april månad, om du blir en ny medlem, får du en gratis 20-minuters online-coaching med mig själv.

Din mentala tränare,

Dr. Patrick Cohn

p.s. Om du är en befintlig medlem i PeakSports Network kan du lyssna på min coachningssession online med Bob här:

Hur idrottspsykologi gäller för affärs- och idrottscoachingssession

Öka din självkänsla med mental spelcoaching!

Master Mental Game Olympique Lyonnais Tröja -tränare, Dr. Patrick Cohn, kan hjälpa dig eller dina idrottare, åldrarna 12 och uppåt, bli av med psykiska spelproblem med personlig coaching.

Du kan arbeta med Dr. Patrick Cohn själv i Orlando, Florida eller med Skype, Englands herrlandslag i fotboll Tröja FaceTime eller telefon. Telefonsamtal oss avgifter på 888-742-7225 eller kontakta oss för mycket mer information om de olika coachningsprogrammen vi erbjuder!

Vad säger våra praktikanter?
“WOW!!! Vilken vecka hade jag. Jag kunde göra med ett förtroende Newcastle United Tröja som gjorde det möjligt för min stil att utstråla igenom – inte mycket mer in i arenan med att hålla det “hjorten i strålkastarna” utseende eller känsla. Jag slutade utvärdera mig själv medan jag spelade, och jag lämnade faktiskt arenan efter att mina mönster kände att jag hade upplevt mycket kul. Säg tack till dig så mycket. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

För alla idrottare-Upptäck förtroendeförstärkningstekniker!

D Du har en ogynnsam självbild av dig själv som en idrottare som kväver förtroende?

Oavsett om du är positiv försöker du vara, kan du inte skaka tvivel som rusar in i ditt huvud när du storlekar upp din tävling?

Har du identifierat dig själv som en förlorare, dålig närmare eller medioker idrottare och dessa etiketter håller dig fast i ett bråk av självmedlidande och beslutsamhet?

Om du verkligen har svarat på någon av dessa frågor, inspektera den självsäkra idrottaren!

Den självsäkra idrottsman-CD- och arbetsbokprogrammet är en 14-dagars plan för största självförtroende. Detta program är lämpligt för alla idrottare eller tränare som vill upptäcka beprövade förtroendeförstärkande metoder som garanteras dramatiskt bygga självkänsla och förbättra sportprestanda.

Lär dig mycket mer om ett av våra mycket framstående CD -program i SEFID ATHLETE -serien …

Den självsäkra idrottsman: En 14-dagars plan för yttersta självförtroende

Kolla in alla produkterna i den självsäkra Athlete -serien!

Vad säger kunder?
”Jag köpte den första den självsäkra idrottaren för att se exakt hur programmet gick och såg snabbt resultat. Jag köpte sedan resten av den självsäkra idrottsman -serien och har observerat en dramatisk förbättring i min spelnivå eller måste jag ange konsistens. Jag spelar för närvarande NCAA Division 1 baseball för Lamar University, och till och med mina tränare har observerat en förändring i Mnull

Hjälper tennisspelare som blir frustrerade och tank

Mentala färdigheter för att förbättra beteendet på domstolen i tennis

I “Sports Psychology Sessions with Doc” svarar Dr. Patrick Cohn på en fråga från en idrottsförälder som inte vet vad hon ska göra med sin 10 -åriga tennisspelare när han blir upprörd på tennisbanan.

Besök Sports Psychology för idrottare på PeakSports.com och klicka på Kontakta oss för att skicka in din mentala spelfråga för Dr. Cohn att svara i hans mentala spel Videocast eller Podcast.

Har du en ung tennisspelare som tenderar att antingen ge upp, tank eller bli riktigt upprörd känslomässigt eftersom de spelar en tuff motståndare eller förlorar?

Här är ämnet Dr. Patrick Cohn diskuterar den här veckan:
Hur kan du hjälpa din unga tennisspelare att hålla sig sammansatt på tennisbanan?

Suzy skrev in och sa:
”Min 10 -åriga son spelar tennis fyra gånger i veckan på sin klubb. Men när han är i en turnering, kommer en dålig bild, tuff motståndare och ett dubbelfel bokstavligen att få honom att gråta sig igenom matchen. Han ropar på sig själv och hans negativitet är outhärdlig att titta på som förälder. Jag behöver hjälp, jag vet inte hur jag kan hjälpa honom längre. ”

Detta är det klagomålet som vi får från idrottsföräldrar om hur barn tenderar att agera, kolla in, tanka, bli känslomässigt upprörda och frustrerade och sedan deras prestanda snöbollar ur kontroll eftersom de inte kan återfå känslomässig kontroll.

En av de värsta sakerna du kan göra som förälder är att uppmärksamma deras frustration och straffa dem för det.

Varför?
De lär sig bara att beteendet är fel men inte färdigheterna för att förbättra detta beteende.

Vad kan du göra som sportförälder för att ge dem färdigheter att hålla sig sammansatta?
Se videon för att se vilka mentala speltips som Dr. Cohn ger till sportföräldrar för att hjälpa sina unga idrottare att hantera deras frustration.

Prenumerera på PeakSports YouTube -kanalen nu för att få uppdateringar om vårt nya Stade Rennais FC Tröja innehåll!

Relaterad video: Kontroll av känslor i tennis

Relaterad artikel: Mental nedbrytningar på tennisbanan

Ladda ner vår gratis tennispsykolograpport!

Upptäck om du gör en eller flera av dessa “kostsamma” otvingade mentala spelfel under matcher!

Ladda ner vår gratis tennispsykolograpport:

Sex otvingade “mentala spel” -fel tennisspelare gör mellan poäng

Du kommer att upptäcka:

Hur ditt sinne kan vara din bästa eller värsta tillgång på domstolen.

Om du använder ditt sinne effektivt mellan poäng.

En strategi som kan hjälpa dig att släppa den sista punkten.

De bästa mentala spelfärdigheterna du behöver behärska för att öka ditt förtroende och prestanda mellan poäng.

Klicka här för att ladda ner din GRATIS rapport idag: Sex otvingade “Mental Game” -fel Tennisspelare gör mellan poäng

Vad säger andra mentala speltränare?
”Hon gjorde det riktigt bra med att kontrollera sina känslor under matcherna idag. Vi var mycket stolta över henne för att hon inte visade henne frustrationer under matchen; Jag tror att det Villarreal CF Tröja var en stor prestation. Hon tittade verkligen i kontroll över sina känslor även när hon dubbelade fel eller gjorde misstag. De förändringar vi såg i hennes beteende på mindre än 24 timmar var fantastiska! Tack för din vägledning! ”
~ Jennifer, tennisförälder

”Sedan du senast arbetade med AJ i början av september har hans nationella ranking förbättrats från 349 till 148. Hans turneringsrekord vid en punkt, eftersom prat med dig var 17-4, med 3 av de 4 var i tredje uppsättningar eller tiebreakers och 2 Av dessa matcher är samma spelare, som han sedan har slagit (du kanske kommer ihåg att han var på en 0-9 förlorande rad när vi kontaktade dig). Hans tie-breaker-rekord är minst 90% till förra helgen när han vann 18-talets distriktsturnering med en semi och sista match-tiebreak-vinst. Din hjälp har definitivt förbättrat AJ: s resultat och hans uppförande på domstolen har förbättrats avsevärt. ”
~ Dawn Woodman, A.J.s mamma

”Jag vill låta dig veta att ditt CD -program för” tennisförtroende ”har varit oerhört användbart för mig. Jag lyssnar på CD -skivorna i bilen och programmet hjälper mig att övervinna en livstid av turneringsprestanda ångest. tack!”*
~ Wing Yu, tennisspelare

Öka ditt självförtroende och fokus med expert mental spelcoaching!

Master Mental Game -tränare Dr. Patrick Cohn kan hjälpa dig att övervinna dina mentala spelproblem med personlig coaching.

Du kan arbeta med Dr. Patrick Cohn själv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon.

Ring oss avgiftsfritt på 888-742-7225 eller kontakta oss för mer information om de olika coachningsprogrammen vi erbjuder!

En-mot-en mental spelcoaching med Dr. Cohn.

Vad säger våra elever?
”Dr. Cohn gjorde ett bra jobb med att arbeta med min son Joe om sina mentala färdigheter för tennis. Han lärde honom de mentala färdigheter och disciplin som krävs för att gå till nästa nivå. tack doc! ”
~ Atletico Madrid Tröja Mike Withers, Joe Withers far

”Tack för all kunskap, verktyg, material och vägledning du har gett mig under hela MGCP -kursen. Det var verkligen en fantastisk upplevelse. Jag ser fram emot att integrera ditt mentala träningssystem till studenter i klubben, liksom till idrottare som verkligen är engagerade och strävanull

Warriors, Wizards för att spela 2-Game NBA Preseason Slate i Japan 2022

The Golden State Warriors och Washington Wizards kommer att spela två preseason-spel i Tokyo inför säsongen 2022–2023, har ligan meddelat. NBA Japan Games 2022 som presenteras av Rakuten kommer att äga rum 30 september och 2 oktober på UNAM Pumas Tröja Saitama otroligt arena.

Spelen kommer att vara ligans 15 och 16: e i landet. NBA: s närvaro i Japan är Paris Saint-Germain Tröja mycket mer än 30 år eftersom spel och programmering har sänts i Japan med tanke på att säsongen 1988–1989. Mellan 1990 och 2003 arrangerade NBA 12 ordinarie säsongsspel i Japan i Saitama City, Tokyo och Yokohama som började med Phoenix Suns och Utah Jazz i Tokyo den 2 november 1990, det första ordinarie säsongsspelet som spelades utanför Nordamerika av en amerikansk sportliga.

Relaterade berättelser

NBA -upplevelser använder fans VIP -åtkomst till spel i Abu Dhabi och Paris

USA Gymnastik: Abortlagar för att spela roll i framtida val av webbplatser

NBA 2022–2023 Schema inkluderar spel i Japan, Mexico City och Paris

NBA och Nacional Parque Basquete Brasil för att öppna “NBA Park”

NIT flyttar till Las Vegas 2023, Indianapolis 2024

NBA spelade senast spel i Japan AS Monaco Tröja 2019, då Rakuten och NBA samarbetade för att föra Houston Rockets och Toronto Raptors till landet för två för säsongen. Warriors och Wizards kommer båda att göra sina första besök i Japan.

“Vi är mycket uppskattande att NBA har valt Warriors och Wizards, två franchises med berömda historier i vår liga, för att idéa från 2022 NBA -för säsongen i Japan, hem för några av de mest exceptionellt passionerade NBA -fansen i världen,” Warriors verkställande direktör och ordförande Joe Lacob sa. “Detta speciella band med både våra partners och våra fans kommer att fortsätta att stärka under de japanska spelen och vi kunde inte vara mycket mer extatiska och hedrade att uppleva den extraordinära japanska kulturen som grupp.”

Den sex gånger NBA-mästaren Warriors har för närvarande två gånger NBA MVP Stephen Curry och fem-tiden All-Star Klay Thompson. Rakuten är också en officiell partner för Golden State Warriors, en relation som började 2017 när Warriors välkomnade Rakuten som lagets första Jersey -partner. Trollkarlarna har för närvarande tre-tiden All-Star Bradley Beal, 2018 All-Star Kristaps Porziņģis och 2020 All-Rookie Second Team Member Rui Hachimura, som 2019 blev den första japanska spelaren i ligahistoria som valdes ut i den första omgången av NBA -utkast.

“Vi är så hedrade att representera NBA och det fantastiska basketspelet framför en publik av japanska fans,” sa Monumental Sports & Enjoy -grundare och verkställande direktör Ted Leonis. ”Vi är särskilt extatiska för att njuta av Rui Hachimura -lek framför sina japanska medborgare. Vi var glada över att välkomna honom till DC -familjen för nästan tre år sedan som en dynamisk ung talang och har bara sett hans tillväxt som spelare sedan. Och våra fans över vår hemmamarknad i Washington D.C. har en speciell koppling till det japanska folket – präglat av vår årliga firande av gåvan av körsbärsträd som gavs till vår stad av borgmästaren i Tokyo för över 100 år sedan. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post