Arizona State Committee godkänner en ny multi-purpose Arena Plan

Arizona Board of Manchester City Tröja Regents har godkänt Arizona State University: Mäns ishockeyprogram.

Arenan kommer att sitta rätt i området på campus som fungerar som plats för flera andra atletiska anläggningar inklusive Football’s Sun Devil Stadium samt basket- och basebollstadionerna. Den nya arenan kommer att vara hem för inte Chelsea FC Tröja bara ishockey utan också gymnastik och brottning.

Byggandet börjar januari 2021 med fullständig slutförande projicerad för december 2022. En banbrytande ceremoni förväntas hållas i december.

Arizona Board of Regents ‘Finance, Capital and Resources Committee gav inledande godkännande inför styrelsen i november. Vid det mötet sa ASU: s ekonomichef Morgan Olsen att ett namn på namnet för namnet på 16 miljoner dollar är på plats, men kommer inte att avslöjas förrän ett senare datum.

Sittkonfigurationerna för arenan inkluderar nio loggar, 20 privata sviter, två gruppsviter och premiumklubbsäten på evenemangsnivå.

Arizona State är det enda oberoende programmet i Division I -hockey. Dess första säsong Juventus Tröja efter att ha varit ett klubbprogram i NCAA var 2015; Det fick sin första NCAA-turneringsplats 2019 och den här säsongen spelar 28 matcher på vägen med sju fyra-spel-serier mot var och en av Big Ten Conference’s Division I-program.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.