Mer än 40 jobb som stöds av Birmingham 2022 Neighborhood Program

Ytterligare nio jobb från organisationer över West Midlands har lagts till i Birmingham 2022 Commonwealth Games -grannskapsprogrammet, vilket ger det totala antalet som ingår i United av Birmingham 2022 till 42.

Programmet startade i mars och erkänner inspirerande jobb som syftar till att göra en positiv effekt i det regionala samhället. De valda jobben delar också målet med Birmingham 2022; Att förena människor, förbättra hälsa och välbefinnande såväl som Everton FC Tröja välbefinnande, hjälpa regionen att växa och lyckas, vara en katalysator för förändring, sätta regionen på kartan.

Nya jobb inkluderar Everybody Can Dance, tillhandahållna av Para Dance UK, som uppmuntrar engagemang i dans som en fritidsaktivitet genom att göra det helt inkluderande och roligt för alla förmågor. Jobbet inkluderar att hålla inkluderande danssessioner såväl som koreografering av prestanda, förutom att erbjuda utbildning för danstränare för att etablera färdigheter i mentor alla förmågor, inklusive de personer med funktionsnedsättningar samt funktionsnedsättningar.

Ett annat valt jobb med scenkonst för att förena människor är B-Side Hip Hop Festival, en gratis årlig firande ledd av Birmingham Hippodrome. Fel i staden, firandet utanför hiphop -föreställningar, interaktiva samtal samt online graffitikonst. Det ger en plattform för både regionala och världsomspännande konstnärer och förenar en ung, mångfaldig publik. För att motivera ytterligare engagemang har firandet på samma sätt workshops, Real Madrid Tröja kompetensutvecklingsprogram samt volontärmöjligheter.

United av Birmingham 2022
Andra jobb har nyligen lagt till United av Birmingham 2022 -programmet fokuserar på att ge chanser för ungdomar. Brumping, ett jobb av Nechells-baserade välgörenhetsorganisationer Free@sist, stöder ungdomar Inter Milan Tröja i att utveckla, driva och växa ett företag och producera en hållbar inkomstström; Fredagskvällen Youth Club, som innehas av The Influence Group i Walsall, erbjuder flera sportaktiviteter såväl som ett område för att förbättra såväl sociala som mental välbefinnande; Förutom att förändra liv med Rugby, ett jobb som drivs av Erdington Rugby Club, använder sport för att hantera viktiga problem med ungdomar i Erdington, inklusive antisocialt beteende samt hårt brott.

De sista fyra jobb som har lagts till i Birmingham 2022 -grannskapsprogrammet inkluderar:

Mayday Mamas som har 21 dagars svårigheter att erbjuda gruppövning samt näringsutbildning till nya mödrar.

PLP Wellbeing Academy, tillhandahåller ett aktivt välbefinnande program samt att föra sport samt fysisk aktivitet i bostadsområden över Birmingham.

Håll Halesowen vacker, en grupp frivilliga som rutinmässigt samlas för att ta bort kullen över Halesowen.

Möjligheter för att befria såväl som att etablera din prospektiva (OLDP) som inrättar kvinnor-ledda företag för karriärer i den utvecklade miljön, och erbjuder arbetslivserfarenhet och frivilligarbete för att motivera kvinnor såväl som kvinnor att göra steget på karriärstegen.

Team England netballer samt officiella förenade av Birmingham 2022 ambassadör, AMA Agbeze, sa:

Återigen har jag blivit blåst bort av de inspirerande grannskapsjobb som verkar i West Midlands, så många av vilka fokuserar på att förbättra hälsan, välbefinnandet och färdigheter hos våra unga människor. Jag tror att det är viktigt att dessa ansträngningar får det erkännande de förtjänar samt en möjlighet att visa den imponerande effekten de har.

Det är fantastiskt att se att det nu stöder mer än 40 lysande projekt.

John Crabtree, ordförande för Birmingham 2022, sa:

Det har varit fantastiskt att se så många enastående regionala jobb som arbetar svåra för att göra en skillnad för deras samhälle. Sedan vi introducerade United av Birmingham 2022 tidigare på året har vi välkomnat så många värdefulla jobb såväl som dessa nio nya tillägg är inget undantag. Vårt mål är att utstråla dessa jobb och stödja dem med att öka sin profil i de grannskap där de arbetar såväl som bortom.

United av Birmingham 2022 Supports samt höjdpunkter jobb som tillhandahålls av välgörenhetsorganisationer såväl som grannskapsorganisationer. Detta kan inkludera jobb att förbättra färdigheter, erbjuda utbildning och utveckling, tillhandahålla frivilligresurser, gynna miljön, motivera sportengagemang eller ge ungdomsinteraktionsaktiviteter. Framgångsrika jobb kan använda den officiella grannskapsprogrammet för att förstärka sin aktivitet.

För mer information om United by Birmingham 2022 -programmet, för att se detaljer om några av de jobb som nyligen har lagts till eller skicka in din jobbansökan, besök: www.birmingham2022.com/united

Huvudbild (överst): Team England Netballer samt officiella förenade av Birmingham 202null

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.