AFL-arkitekter för att arbeta med Wrexham AFC på Stadium Redevelopment Plans

International Sports-Specialist Practice, AFL Architects, har utsetts av Wrexham AFC för att omutveckla tävlingsmarken när klubben flyttar till en ny era i sin historia.

Den första fasen av planerna pågår för närvarande och sätter scenen för Wrexham AFC: s nya ambitioner. Nya LED -brädor, som kommer från Wembley Stadium, har installerats runt planen och debuterade i klubbens senaste match mot Bromley FC.

Nästa steg kommer att byggas från ett första gransknings- och ACF Fiorentina Tröja granskningsprojekt som genomförs av praxis. AFL -teamet kommer att identifiera möjligheter att förbättra åskådarupplevelsen under hela concourses och maximera värdet på de senaste stora förändringarna i klubben.

Efter den högprofilerade förändringen i ägandet av den amerikanska skådespelaren Rob McElhenney och den kanadensiska skådespelaren Ryan Reynolds undersöker klubben nya vägar för att öka medlemskapet, förbättra matchdagens upplevelse och ännu mer investera i Vanarama National League-teamet.

En del av dessa planer involverar ombyggnaden av KOP-stativet, en gång den största helt stående terrassen i den engelska fotbollsligaen på 5 000 kapacitet men nu inte längre används.

John Roberts, chef för AFL -arkitekter, sa:

Detta är en extremt spännande tid för klubben. Jag är alltid stolt över när AFL är i uppdrag i mitt hemland, så utsikterna att arbeta för den äldsta klubben i Wales är mycket välkommen. Teamet av den anledningen förstår och respekterar den här klubbens arv och kommer att arbeta Chelsea FC Tröja känsligt och nära med dem för att återuppliva sitt hem.

Wrexham AFC: s verkställande direktör, Humphrey Ker, kommenterade:

Ett av de väsentliga löftena i våra ägares uppdrag för Wrexham AFC är att förbättra marken. Så det är ett oerhört positivt steg framåt att arbeta med AFL eftersom de har en meritlista för att blanda arvet av välkända stadioner med en uppgraderad fanupplevelse.

Deras kompetens kommer också att hjälpa oss att garantera att tävlingsmarken kan bli ett nav för Wrexham AFC -samhället och vi ser fram emot att utveckla planer tillsammans under de kommande månaderna.

Racecourse -marken är världens äldsta internationella stadion som fortfarande fortsätter att vara värd för internationella spel. Wrexham FC Porto Tröja Association Football Club är baserad i Wrexham, North Wales, och tävlar i National League, den femte nivån i EFL -pyramiden. De bildades 1864 och är den äldsta klubben i Wales och det tredje äldsta professionella teamet i världen.

AFL har genomfört liknande ombyggnader för fotbollsklubbar över ligorna, inklusive Liverpool FC, Chelsea FC, Stoke City och flera värdplatser för UEFA Euro -evenemang.

AFL -arkitekter har utsetts av Wrexham AFC för att ombygga racerbanan när klubben flyttar in i en ny era i sin historia. Bilder, artighet: Mark Barnes
Om AFL -arkitekter
AFL Architects är en internationell specialistpraxis för idrotts- och fritidsspecialist som levererar stadier, arenor, utbildningsanläggningar och evenemangsplaner för internationella idrottsmyndigheter, fotbolls- och rugbyklubbar, platsoperatörer och styrande organ som är värd för stora evenemang.

Genom att arbeta över 25 länder över hela världen har praxis skapat en internationell trovärdighet för samarbete, engagemang och lyhördhet inför alla utmaningar. Laget har levererat 13 projekt för stora världsevenemang, inklusive FIFA World Cup, UEFA EM och Champions League.

Om Wrexham A.F.C.
Wrexham Association Football Club är baserad i Wrexham, North Wales och tävlar i National League. De bildades 1864 och är den äldsta klubben i Wales och det tredje äldsta professionella teamet i världen. Wrexham har vunnit Welsh Cup ett rekord 23 gånger och slagit några av de viktigaste klubbarna i spelet i den engelska FA Cup och UEFA European Cup -vinnare Cup. Racecourse -marken är världens äldsta internationella stadion som fortfarande fortsätter att vara värd för internationella spel.

Från augusti 2011 till januari 2021 var Wrexham en supporterägd fotbollsklubb tills Wrexham-supportrarna räknar med att acceptera ett övertagande bud från Rob McElhenney och Ryan Reynolds.

Målet för de nya ägarna är att växa laget och återlämna det till den engelska fotbollsligaen framför förbättrade deltagare och på en förbättrad stadion, samtidigt som den gör en positiv skillnad för det större samhället i Wrexham. Detta mål bedrivs genom fyra vägledande principer: i) att skydda arvet från Wrexham AFC; ii) att stärka samhällets värden; iii) att använda Rob och Ryans resurser för att växa exponeringen för klubben hemma och utomlands; och iv) för att skapa en vinnande kultur.

Wrexham AFC Limited ägs helägt av R.R. McReynolds Company, LLC, ett företag som bildas enligt Delaware Limited Liability Company Act i USA. R.R. McReynolds Company, LLC ägs lika av Rob McElhenney och Ryan Reynolds och som sådan är de gemensamt de högsta användbara ägarna av Wrexham AFC Limited.

För mycket monull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.