BCD -möten och evenemang introducerar Sports Division

BCD Meetings & Events har lanserat BCD Sports, ett oberoende system som fokuserar Real Betis Balompie Tröja på lagresor och affärsgästfrihet för idrottsmarknaden. Det nya systemet kommer att bredda Racing Club de Avellaneda Tröja sin befintliga klientportfölj, samt producera idrottsupplevelseupplevelser för affärsevenemang förutom att samordna teamresor för professionella, collegiate och ungdomslag.

“Vi har sett att det finns ett krav för ett trovärdigt företag med världsomspännande resurser för att hantera teamreselogistik samt erbjuda sinnesfrid för såväl personal som spelare,” sade Charlene Rabideau, senior vice ordförande och general Chef för BCD Sports samt en 13-årig professionell BCD M&E. ”Det kravet sträcker sig också till företag som vill producera långvariga upplevelser för sina kunder såväl som partners. Vi hanterar både för våra kunder samtidigt som du minskar faran och maximerar erfarenheten. ”

Beslutet att införa den hängivna idrottsavdelningen baserades på ett upplevt krav på mycket mer konsekvent, skalbar såväl som prisvärd tjänst i den kategorin, enligt BCD M&E Frankrikes herrlandslag i fotboll Tröja Worldwide President Scott Graf. “Säkerhet, säkerhet, monetär livskraft samt försäkringsskydd spelar alla viktiga funktioner för att välja såväl som att arbeta med trovärdiga leverantörer runt om i världen,” sade han. Den nya divisionen kommer att bero på resurserna för både BCD -möten och evenemang samt BCD -resor, ett av de största världsomspännande reseadministrationsföretagen.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.