Event Control: Intervju med Peter Ward samt Eric Solem, Wetrack

I denna senaste marknadsintervju hör vi från Eric Solem, industrikirektör samt Peter Ward, VD på Wetrack. Täckt under London 2012-olympiska såväl som Paralympic-spel med ett åtagande att göra mycket bättre planering och hantera verktyg för evenemangsindustrin, arbetar Wetrack nu med kunder globalt och hjälper några av de största såväl som många välkända evenemang, platser såväl som Vissel Kobe Tröja organisationer i världen.

För det första talar duon om hur Craig Mathie -verkställande direktör för Bournemouth 7S Celebration, i vitboken “Bästa metoder för evenemangshantering i den” nya normala “. fara som vi står inför, snarare än det enda fokuset.

Därefter pratar de om vilken vägledning de skulle ge till dem som arbetar i evenemang hanterar såväl som om de förväntar sig att händelsekontroller ska hantera en hel del covid-relaterade evenemang eller kommer den covid berörda främst hösten för planeringen före händelsen, beredskapsplanering och testning.

De hanterar sedan de mest betydelsefulla svårigheterna som Covid-19 har tagit med på evenemang såväl som platschefer, samt analysera om evenemang och platschefer har en ännu större skyldighet för världen såväl som stadsdelar runt dem. Innan man fortsätter med att prata om exakt hur platser kan skärpa sina kontrollprocesser varje gång när policyer och granskning har förbättrats avsevärt såväl som exakt hur platser kan enkel personal är rädda för farorna kring covid-19.

Slutligen talar paret om hur, före pandemin, terrorism tycktes vara den mest betydande risken för händelser såväl som platser, liksom exakt hur väsentliga Martyns lagstiftningsregler kommer att vara i Storbritannien om såväl som när den passeras, Förutom vilka ännu mer resurser de skulle föreslå för evenemang såväl som platser som öppnar sina dörrar.

Vitt papper

Läs Wetracks nya vitbok: Finaste metoder för evenemang hanterar i det “nya normala”, som erbjuds här. En ny post-covid sanning ger nya svårigheter i evenemangsleverans och platsadministration för 2021. I den här guiden kommer du att upptäcka finaste metoder, vägledning samt helt gratis resurser för att göra Wales herrlandslag i fotboll Tröja din verksamhet mycket effektivare och säker.

Covid utgör en ny svårighet i sommar, men processerna för evenemang hanterar såväl som platsadministration förblir desamma. Om du engagerar dig med faror noggrant; Håll fantastisk övervakning över din webbplats; planera beredskap och checklistor för incidenter; Förutom din personal med all information de behöver, kommer du att tillhandahålla samma, framgångsrika såväl som fantastiska operationer som du har gjort tidigare.

Intervjupersoner Peter Ward samt Eric Solem är verkställande direktör samt industriell direktör på Wetrack. För mycket mer om Wetrack, Schalke 04 Tröja gå till deras webbplats här ().

ALSD Worldwide erbjuder året runt insikter samt väsentliga inlärningar kring förbättring av inkomster med nybyggnader, renoveringar, serviceutvidgningar, premiumsittare, gästfrihet, F&B, innovation samt återöppning, ombyggnad och återhämtning. För mycket mer information, klicka på bannern nedan …

Nästa utgåva av ALSD Worldwide hålls av Liverpool Football Club 6-7 september samt kommer att fungera en hög nivå konferens, utställning samt nätverksevenemang, utöver tekniska resor från Anfield, Evertons Goodison Park samt M&S Bank Arena på ACCL -campus.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledande premiumsätesindustrin under de senaste 30 åren
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för branschnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Leave a Reply

Your email address will not be published.