AudienceView erhåller Vendini

AudienceView har erhållit Vendini. Tillsammans behandlar verksamheten för närvarande 3 miljarder US -dollar i årliga biljetter samt insamlingstransaktioner TSG 1899 Hoffenheim Tröja samt tjänar över 8 000 arenor globalt med cirka 100 miljoner biljetter som erbjuds varje år.

Genom att kombinera produktportföljerna Gamba Osaka Tröja från AudienceView-en världsledande inom e-handelsprogramvaruapplikation för evenemang såväl som njutningsorganisationer-såväl som Vendini-en ledande allt-i-ett-biljett och box office-administrationsföretag-till ett enda företag gör det möjligt Det för att bredda erbjudanden på avgörande marknader med en kraftfull variation av programvara, tjänster och publikfrämjande lösningar.

Ledarna för både tjänster som är erkända såväl som är extatiska om effekten som sammanfogningsstyrkor kommer att ha på online -evenemangsindustrin.

Mark Fowlie, VD för AudienceView, sa:

Med AudienceView, OvationTix, TheatreMania och WhatSonStage, har vi kunnat hjälpa online -evenemangsorganisationer effektivt genomföra sina privata uppdrag samt servicemål genom att öka intäkterna, möjliggöra effektivitet, engagera publiken och dra in nya gäster för våra kunder. Vendini har effektivt utvecklat ett förslag till specialvärde. Vår förmåga att samla dessa geniala alternativ kommer att ge en betydande förbättring av värde med inkrementella erbjudanden för leverantörer av alla typer av onlineunderhållning.

Tillsammans kommer verksamheten att fortsätta växa genom att lägga till storskaliga kunder till sin affärsplattform, samtidigt som de stöder resten av marknaden med lättanvända programvaruapplikationer som integrerar biljett, insamling, klientanslutning (CRM), reklam som liksom evenemangslogistik. Konsumentmärkena som driver miljoner månatliga besökare – Theatremania, WhatsonStage, Senegals herrlandslag i fotboll Tröja Laughstub, Electrostub samt Tunestub – kommer att fungera som händelseupptäckt och distributionsverktyg för att hjälpa till att öka biljettförsäljningen.

Mark Tacchi, skapare och VD för Vendini, sa:

Jag är stolt över att denna kombination gör det möjligt för oss att fortsätta växa på våra avgörande marknader, ge extra beräknat stöd till befintliga kunder och se till att deras framgång på lång sikt. Chansen var lika speciell såväl som kraftfull att passera.

Villkoren för affären avslöjades inte.

AQ Innovation Partners samt Perkins Coie LLP fungerade som Deal Advisers till PublicView. Canaccord Genuity samt Hanson Bridgett LLP tjänade som affärsrådgivare till Vendini.

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för marknadsnyheter, visningar och utveckling

Dela den här artikeln

Leave a Reply

Your email address will not be published.