Brentford Neighborhood Stadium inkluderat bland Euro 2021 -arenor

FA har idag verifierat Brentford Neighborhood Stadium bland de sista platserna för nästa utgåva av UEFA European Women’s Championship, som kommer att spelas över åtta engelska hållstäder under sommaren 2021 .

De uppfyllande med åtta städer såväl som nio håll -stadioner, som verifierades idag som planer för tävlingen – som ska spelas i juli såväl som augusti 2021 – har valts att hålla grupp och knockout -spel över England:

1) Brighton & Hove – Brighton & Hove Neighborhood Stadium

2) London – Brentford Neighborhood Stadium

3) London – Wembley Stadium

4) Manchester – Manchester City Academy Stadium

5) Milton Keynes – Stadium MK

6) Rotherham – New York Stadium

7) Sheffield – Bramall Lane

8) Southampton – St Mary’s Stadium

9) Wigan & Leigh – Leigh Sports Village

Jon Varney, Brentford FC: s verkställande direktör, sa:

Det är en utmärkt ära att ha valts ut som en plats för UEFA Women’s Euro 2021 -turneringen. Vi bygger ett toppklass som är helt utrustat och förberett från dag ett för Premier League -fotboll samt andra stora evenemang. Det finns mycket mer arbete för oss att göra innan vi kan hålla de spel LOSC Lille Tröja som tilldelats oss, men detta är en utmärkt ökning för projektet.

Vi har alla sett att stadion växa från marken såväl som det allra första spelet är ungefär ett år bort. Nu har vi en större händelse verifierad att det kommer att sprida nyheten om vad vi gör. Vi är dedikerade till att göra vår stadion till att alla Brentford -fans kan vara nöjda med såväl som det är en mer utmärkt prestation för klubben. Det är också en ökning för området med många människor om spel som kanske inte har gjort det annars. Jag är säker på att de kommer att gilla vår stadion såväl som Brentford själv.

Den 17 250-sitsiga stadion samt tillhörande framsteg inleddes under kvartal två 2018 med klubbens utvecklingspartner, samt primärpartner, Ecoworld London, samt dess stadion primära entreprenör Buckingham Building Group Limited.

Brentford Neighborhood Stadium Advancement är en väsentlig del av den större förnyelsen av området som förstås som Brentford East. Det kommer att ge en stadion tillsammans med mycket mer än 900 nya hem, en ny specialbyggd plats för Brentford FC-grannskapets sportförtroende, samt ett offentligt torg med butiker samt kaféer.

Leigh Sports Village ersätter City Ground, Nottingham som en tävlingsplats efter att Nottingham Forest slutade vara oundviklig för UEFA Women’s Euro 2021 -matcher på grund av organiserade stadionrenoveringar. Marken är det nuvarande huset till Manchester United Women samt ett grepp för Rugby League World Cup -spel 2021.

UEFA Women’s Euro 2021 lovar att vara en rekordtävling för UEFA, med ungefär 700 000 biljetter på grund av att erbjudas för fans över hela landet samt omfattande skydd av varje spel i tävlingen som erbjuds på fri-till-luft, radio som radio som liksom online.

Två av Stadia är närvarande FA Women’s Very League Grounds, liksom fyra av arenorna – Brighton & Englands herrlandslag i fotboll Tröja Hove, Milton Keynes, Sheffield samt Southampton – erbjuder en kapacitet på över 30 000.

Showpiece-finalen kommer att arrangeras på Wembley Stadium, vilket innebär att den nationella stadion kommer att hålla back-to-back-mäns såväl som kvinnors UEFA Euro-finaler 2020 samt 2021.

Hundratals otaliga fans förväntas gå till tävlingen samt miljoner mycket mer kommer att se det globala tvingade evenemanget.

England arrangerade tidigare finalen 2005 – och satte ett europeiskt rekordmöte på 29 092 för öppningsspelet i Manchester.

Det kommer att finnas ett program med fansevenemang i anledningen till såväl som under tävlingen i Hold Cities, utöver ett traditionprogram för att förbättra Gain Access till såväl som engagemang i flickor såväl som kvinnors fotboll .

Som tävlingsvärdar kvalificerar England omedelbart och kommer att förenas med ytterligare 15 lag för den slutliga tävlingen i juli 2021. Både platserna såväl som den officiella matchrutinen kommer att formellt godkännas av UEFA senare i år.

Baroness vidtar rättsliga åtgärder mot Campbell, FA: s chef för kvinnors fotboll, sa:

Lejoninnes prestanda denna sommartid engagerade nationen och hjälpte till att producera betydande fart i kvinnans spel. Genom att titta framåt, att hålla ett hus Euro 2021 ger en betydande chans för oss att fortsätta att driva profilen för kvinnors fotboll och för att påverka mycket fler kvinnor såväl som kvinnor för att bli inkluderade i spelet.

Bekräftelsen av dessa nio arenor är en viktig milstolpe för oss som en hållnation på vår resa mot den slutliga tävlingen i juli 2021. Jag är positiv till att de utvalda städerna såväl som Stadia kommer att göra det möjligt för många otaliga fans Villarreal CF Tröja över hela landet att gå till matcher liksom kommer också att hjälpa till att provieranull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.