Franska val av betting odds

Det kommer att vara ett tvåhästslopp som centristkandidat, Emmanuelle Macron, och Marine Le Pen, ledare för den högra höger, National Front, kommer att möta varandra i en avrinning den 7 maj. Väljer i Frankrike var nära högsta tider. Franska medborgare kom ut i hopskott för presidentvalet, med 79 procent av de berättigade väljarna som avgav en röst.
September 2022 säkraste spelplatser

Rang
Idrottsbok
Betalning
Betyg
Bonus
Satsa nu

Vänta …

1

Betus
A+

4.9/5.0

125% upp till $ 2500

Satsa nu granskning

2

Bovada
A+

4.7/5.0

50% upp till $ 250

Satsa nu granskning

3

MyBookie
En

4.9/5.0

100% upp till 1 000 dollar

Satsa nu granskning

2

Klok
En

4.8/5.0

100% upp till £ 30

Satsa nu granskning

3

888sport
En

4.6/5.0

Satsa € 10 för att få € 30

Satsa nu granskning

Macron: favoriten
Macron är en tidigare investeringsbanker utan ett mainstream politiskt parti som stöder honom. Han är måttlig, men avgörande mycket mer pro-europeisk än La Pen. Macron är en tidigare medlem av det socialistiska partiet, men han blev en oberoende politiker redan 2009. Vid 39 år gammal skulle han vara Frankrikes yngsta president om det skulle vinna valet.
Marine Le Pen: Populisten
Marine Le Pen satte ett nytt rekord för National Front och kom nära 7 miljoner röster i den första omröstningen. Marie har tagit partiet som hennes pappa grundade och förde den till den nationella scenen. Hon stod upp Tigres UANL Tröja genom partiets led och blev dess ledare 2011.
Le Pen har gjort jämförelser Racing Club de Avellaneda Tröja med Donald Trump och skulle troligtvis pressa för att dra Frankrike ur Europeiska unionen. Hon är anti-massa invandring och har lovat att hon skulle ge Julian Assange och Edward Snowden Asylum i Frankrike om hon skulle vinna.
Satsning
Macron och Le Pen går på, men många bookmakare har Macron har den tunga favoriten hos Le Pen. Macron avslutade med 24 procent av rösterna på söndagen, med Le Pen som samlade 21,3 procent. Men många bookies har Macron som en betydande favorit över Le Pen.
Hos många bookmakare är Macron en ganska stor -800 favorit (1/8 i fraktionella odds). Le Pen har långa odds trots bara några procentenheter i den första omgången. Hon är +500 (5/1) på många spelplatser som är nästa ledare för Frankrike.
Brexit, Trump … Le Pen?
Många trodde att Geert Wilders skulle vinna det nederländska valet förra månaden och fortsätta med temat populistkandidater eller folkomröstningar efter att Storbritannien fattade ett beslut att lämna Europeiska unionen och Donald Trumps presidentval.
Wilders slutar förlora, men hans parti har fortfarande mycket ansträngning i holländsk politik. Oddsmakarna fick ökända Brexit -rösten fel och hade också Hillary Clinton som en betydande favorit över Donald Trump.
Politiska spelmarknader har verkligen varit ineffektiva under de senaste åren, men det är värt att nämna att Le Pen har ett mycket tuffare underskott för att kompensera jämfört med Trump. Macron leder med 26 procentenheter.
Oddsmakarna har inte varit deras bästa med politiska marknader under det senaste året, men det ser ut som om de har den här knutna korrekt.
Joseph Falchetti-chefredaktör / sportförfattare och analytiker
Joe är författaren till bloggen, en hel del val och majoriteten av Danmarks herrlandslag i fotboll Tröja exceptionellt sporter och kasinoinnehåll på SafeStbetingsites. Han har påpekats på Forbes.com som spelanalytiker, och hans artiklar har kopplats till större publikationer, till exempel New York Times.
@Sbs_authority
joe@safestbettingsites.com
Joseph Falchetti Bio

Dela med dina vänner:

Taggar: Franska valet
Makron
Marine Le Pen
Satsning
Politik

Tidigare inlägg
Topp tillväxt amerikanska online -idrottsböcker för att njuta av Joseph Falchetti | 13 april 2017

Nästa inlägg
NBA Finals Betting Preview Joseph Falchetti | 30 maj 2017

Gå med i 1 000+ sportspelare som får våra experternas nyhetsbrev och missar aldrig ett vinnande sportval!
Ange ett giltigt e -postmeddelande
E -post varje vecka, avsluta prenumerationen med ett enda klick.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.