MCC säkerställer planeringstillstånd för EDRICH såväl som Compton-stativ på Lord’s Cricket Ground

Marylebone Cricket Club (MCC) har beviljats fullt planeringstillstånd från Westminster City Council att bygga två nya tre-nivåer för att ersätta den befintliga Compton As som Tja som Edrich står vid Lord’s Cricket Ground.

Ombyggnaden av stativen vid Lord’s Cricket Ground utvecklar den andra fasen av markens uppdaterade masterplan.

Stilarna av dubbla Stirling-prisvinnare Wilkinsoneyre, som är ansvariga för den nuvarande renoveringen av den klass II*-listade Battersea-kraftverket, kommer att hålla sig i överensstämmelse med den allmänna arkitektoniska identiteten för Lord’s såväl som “Village Cricket Green” -etos, medan han arbetar, medan han arbetar för att förbättra den allmänna harmonin i den nordöstra änden av marken.

Planerna inkluderar mycket nödvändiga uppgraderade bekvämligheter. Det finns Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja för närvarande inga anläggningar inom de befintliga stativen, med dåliga siktlinjer i de nedre nivåerna. De nya stilarna inkluderar integrerad catering såväl som WC -anläggningar, liksom enormt förbättrade siktlinjer för sätena på de lägre nivåerna vilket Polens herrlandslag i fotboll Tröja avsevärt kommer att förbättra åskådarupplevelsen.

De nya stativens sittplatser kommer att ökas med cirka 2500, tillmötesgående 11 500 åskådare totalt, vilket gör att MCC kan mycket bättre tillfredsställa efterfrågan på biljetter från allmänheten, liksom det kommer också att finnas rullstolsanpassade områden utöver att utöver att vara bättre Lyft får tillgång till på alla nivåer.

Konstruktionen beror på att påbörjas efter avslutandet av sommarens stora matcher den 24 augusti 2019. Snabbbyggnadssekvensen har fastställts för att minimera avbrott för att matcha fixturer, med de nya stativens säten på grund av att vara förberedda för användning under 2020-säsongen . Helt utrustade anläggningar är ordnade för att vara klar under sommaren 2021. Stativen förväntas kostnaden i regionen GBP £ 50 miljoner.

MCC -medlemmar kommer att uppmanas att godkänna planerna på klubbens årsstämma i maj 2019.

MCC: s verkställande direktör och sekreterare, Guy Lavender, sa:

MCC är glad över att få planeringstillstånd för ombyggnaden av Compton såväl som Edrich -stativ. Vi är glada över att börja ytterligare ett omvandlingsfrämjande på Lord’s, liksom genom att öka kapaciteten till 31 000 kommer vi att kunna välkomna fler åskådare för att njuta av matcher på den största cricketplatsen i landet, här i Cricket House.

Ombyggnaden kommer att vara ett enastående tillägg Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja som tillhandahåller anläggningar i världsklass, vilket säkerställer att Herrens förblir den finaste marken i världen att titta på, samt spela cricket.

Du kan se hela masterplanen på Internet på:

Källa: Lords.org

Bild, artighet: MCC / Wilkinsoneyre

#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för sektornyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Leave a Reply

Your email address will not be published.