Fredia Brady utnämnde chef för Wilmington Convention Center i North Carolina

Fredia Brady har utsetts till chef för SMG-förvaltade Wilmington Convention Center i Wilmington, North Carolina. Hon kommer till Wilmington för att anta sin nya roll den 6 februari.

Brady var en gästfrihetsveteran med mer än 25 års erfarenhet. Hon arbetade också tidigare på SMG och tjänade som sin regionala chef för försäljning och marknadsföring för SMG: s sydöstra region från 2008–2014.

”Urvalet av SMG -veteran Fredia Brady som chef, tillsammans med den höga kvaliteten på tjänster som kunder har vuxit att förvänta sig Manchester United Tröja av SMG, kommer att göra det möjligt för anläggningen att fortsätta utvecklas som en viktig bidragsgivare till den pågående ekonomiska utvecklingen i hela samhället och,,, I synnerhet Fluminense Tröja den fortsatta tillväxten av gästfrihetsindustrin i regionen, säger Bob McClintock, senior vice ordförande/chef för kongresscenteravdelningen i SMG. “Fredias erfarenhet kommer att vara ovärderlig eftersom konferenscentret positionerar sig för att stödja omklassificeringen av River District och öppningen av ett angränsande ambassad Suites Hotel i år.”

Det 107 000 kvadratmeter stora Wilmington Convention Center erbjuder en mängd olika Athletic Bilbao Tröja mötes- och utställningsutrymmen som rymmer grupper på upp till 2 000 människor.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.