Hur man bevarar nya metoder

människor gillar att sätta mål. Det kan hjälpa oss att känna oss inspirerade och fokuserade. Tyvärr för oss finns det ett så stort utrymme mellan objektiva och handlingar som många av våra stora avsikter hösten vid vägen. Den här bloggen tittar på varför detta är situationen såväl som vad du kan göra åt den …

Bok Mastery Mindset Trainee Workshop

Även med de allra bästa avsikterna är människor vanligtvis dåliga förutsägare för sitt eget framtida beteende. Daffodil -experimentet är ett utmärkt exempel på detta. På en helg på våren varje år erbjuder Cornell University påskliljor för att samla in pengar för välgörenhet. Praktikanterna är Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja inspirerade (som det är för en stor sak), har enkel få tillgång till dem (påskliljorna är till försäljning överallt på campus) såväl som de är överkomliga (de kostnadar bara en dollar). På frågan exakt hur troligt de var att köpa en påsklilj, uppgav 83% av grundutbildarna att de skulle göra det. Verkligheten? Endast 43% gjorde det. Det är uppenbart att stora avsikter räcker inte. Upptäck mycket mer om denna forskningsstudie på denna blogg.

När det gäller det årliga försöket till nyårsresolutioner tyder uppskattningarna på att vår viljestyrka att stanna med en dietplan varar cirka 5 veckor, fitnesscenterplaner hösten av vägen inom 6 månader samt praktiskt taget hälften av oss kommer att ge upp våra andra resolutioner I slutet av januari.

Låter deprimerande? oroa dig inte. Forskningsstudie från psykologi kan hålla svaret om exakt hur vi kan bevara nya vanor. Efter utvärderingen av all forskningsstudie hittills antyder denna forskningsstudie att uppfyllandet med fem områden borde hjälpa:

Upprätthålla motivation

Motivationen du måste börja ett nytt beteende (dvs jag vill gå ner i vikt) kan tända gnistan, men med tiden är det osannolikt att bevara branden. Att upptäcka en motivation på AS Roma Tröja kort sikt (dvs. att gå till en gruppklass på Fitness Center är kul) är också viktigt. Vi kräver omedelbar tillfredsställelse Leicester City Tröja utöver långvarig strävan om våra mål om vi ska bevara en ny vana. Att göra något som inte är behagligt eftersom en långvarig belöning troligtvis inte håller länge (för en verkligt fascinerande utvärdering av detta, se vår blogg “Är institutionen ett enormt marshmallow-test?”).

Självkontroll

Att utveckla självkontroll är verkligen svårt. Om du omger dig med det du försöker undvika är det mycket mer troligt att du engagerar dig i det. Tro noggrant på exakt hur du kan skapa effektiva tekniker som hjälper dig att erövra hinder och utmaningar på ditt sätt. Detta kan inkludera exakt hur du pratar med dig själv och påminner dig själv om ditt mål.

Maximera dina resurser

Titta efter dig själv både fysiskt såväl som psykologiskt. Om du känner dig trött, orolig och frustrerad är det utmanande att vara ditt finaste jag. Stora metoder för att maximera dina personliga resurser inkluderar att få en bra natts sömn regelbundet (se vår “9 typiska sömnfel” -blogg för förslag på exakt hur man gör det), inte sätter dig själv så bra spänning och inte belastande dig själv med orealistiska förväntningar.

Skapa vardagliga vanor

Nya tekniker såväl som interventioner är mycket mer benägna att vara effektiva om du väver ditt nya beteende i din vardagliga rutin. Forskare förklarade detta som att vara “subtila såväl som stealthy”. Om du inte behöver tro så bra om du borde göra det eller inte, kan det bli andra naturen. Vana. Rutin. Att förändra liksom mycket snart är snarare en chock för systemet, som kan verka som ett berg att klättra på de dagar du inte känner dig lika motiverad.

Bygg ett lag runt dig

En stödjande atmosfär full av människor som kan hjälpa dig är nyckeln. Det finns en välkänd ange som anger att “Om du vill gå snabbt, gå ensam. Om du vill gå långt, gå tillsammans”. En ny forskningsstudie om mental ansträngning eller äventyr upptäckte att det är smittsamt. Denna forskningsstudie upptäckte att när de genomförde separata datoruppgifter, men i par, genomförde individer mycket bättre när båda parterna var tvungna att tillhandahålla exakt samma nivå av mental ansträngning (aka exakt samma uppgiftssvårigheter) än när den privata var den enda med en Mycket mer utmanande uppgift. Så om du vill arbeta hårt, såväl som att arbeta bra, försök och omge dig med människor som gör det.

Sluttanke

Dessa fem förslag såväl som tekniker försäkrar inte att dina nya års resolutioner kommer att hållas. Beteende modifiering är svår. Verkligen svårt. Det finns ett enormt utrymme att överbrygga mellan mål och handling.

Bu genom att vara psykologiskt klokt (det vill säga genom att bevara motivation), maximera självkontrollen, ta hand om dig själv, väva nya beteenden i vardagliga metoder och ha stort socialt stöd, ger du dig själv den bästa möjligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.