Bracknell Hornets Ice Hockey Club introducerar kontantlösa betalningar

The Bracknell Hornets Ice Hockey Club har infört kontantlös återbetalningsinnovation Argentinas herrlandslag i fotboll Tröja för att förändra exakt hur fans kan köpa biljetter.

National Ice Hockey League South Division One Club har samarbetat med Ticketco för att erbjuda fans den mobila innovationen för att göra biljetter enklare att köpa. Ticketco-systemet kan skicka QR-koder till supporterens smartphones, som sedan skannas på Turnstiles för att skaffa inträde på matchdagen.

Supportrar kommer också att kunna köpa biljetter via klubbens Facebook -sida för första gången. Fans kommer nu att kunna köpa biljetter till alla husspel online eller få biljetter nedladdade till en mobiltelefon. Dessutom kommer förespråkare att kunna förköpna match-dagsprogram samt anka samt puckbiljetter för insamling på dörren.

Danny Perchard, Bracknell Hornets chef, sa:

Genom att samarbeta med Ticketco kommer det att hjälpa oss att göra det enklare för förespråkare att köpa såväl biljetter som andra föremål. Fans kan fortfarande betala på dörren, men genom att lägga till ett digitalt val erbjuder det mycket mer alternativ och fördel för supportrar. För fans som köper biljetter på internet i utveckling kommer de också att kunna slå köerna på Cash-Desk på en matchdag.

Bracknell River Plate Tröja Hornets Ice Hockey Club har introducerat innovation för kontantlös återbetalning för att förvandla exakt hur fans kan köpa biljetter

Joe Edwards, Ticketco Essential Account Manager (UK), sa:

Vi samlar in en hel del räntesats från ishockeyklubbar i Storbritannien som funderar på att Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja förbättra metoden de engagerar sig med förespråkare digitalt och så småningom låser upp inkrementella inkomstströmmar samtidigt som de sparar pengar. Bracknell är en stalwart -klubb i brittisk ishockey samt det är fantastiskt att ha chansen att hjälpa dem att växa. Vi ser framåt för att stödja mycket mer ishockeyklubbar över ligorna.

David Kenny, Ticketco Country Manager (UK), sa:

Det är fantastiskt att ha samarbetat med ytterligare en brittisk ishockeyklubb som brinner för att göra betalningar enklare för sina supportrar. Vi ser framåt för att arbeta med Hornets och hjälpa dem att förbättra fläktupplevelsen.

Ticketcos innovation är kompatibel med Android såväl som iOS -prylar samt gör det möjligt för arrangörerna att marknadsföra tillhandahållande av mat, dryck och produkt för att främja evenemang.

Evenemangsbetalningsverksamheten är baserad i Norge och verkar i Norge, Storbritannien, Sverige och Polen. Det har partnerskap med ett antal fotbollsklubbar, inklusive Kilmarnock samt Wycombe Wanderers. I brittisk ishockey är det också en partner till Oxford City Stars.

Foto (huvudbild, topp) av David Steadman

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för branschnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Budweiser Brewing Group UK & I tillkännager fem års förlängning med AEG

Budweiser Brewing Group UK & I, en lycklig del av AB InBev, har avslöjat en femårsförlängning från 1 januari 2022 av sitt långvariga partnerskap med AEG som tjänstemannen Ölpartner till O2 Arena samt Indigo på O2 i West Ham United Tröja London. Affären, förmedlad av AEG Worldwide Partnerships, introducerar också Bud Light Seltzer såväl som Mike’s svåra Seltzer som de officiella svåra seltzers av arenan.

Budweiser Brewing Group var en grundande partner när O2 Arena öppnade 2007 samt har stannat en viktig partner sedan dess. Bryggerens öl erbjuds enbart över arenan, samt säljs på ett antal toppkvalitetsstänger. Magners, Brewer’s Premium Cider -varumärket, är också den officiella ciderpartnern för O2.

Publiken av O2 kan redan glädja sig åt ett antal mycket älskade varumärken, inklusive Stella Artois, Budweiser, Bud Light samt Beck’s. Från och med 1 januari 2022 kommer Corona Draft också att erbjudas för första gången på arenan, tillsammans med introduktionen av öl som serveras på platsens taksystemets promenadattraktion; Upp vid O2.

Sedan partnerskapet mellan AEG såväl som Budweiser Brewing Group UK & I började 2007 har Budweiser Brewing Group spelat en instrumentell funktion för att uppgradera arenans concourses samt varumärke av öbarerna på flera nivåer. Över en miljon pints Budweiser har också hällts för publiken som går till musik såväl som hemunderhållningsevenemang på platsen eftersom 2017.

O2 Arena är värd för världens mest betydande namn inom musik såväl som underhållning och har erbjudit över 25 miljoner biljetter för över 2 000 shower eftersom 2007, samt utsågs till plats för decenniet av Billboard Magazine 2020.

Jean-David Thumelaire, försäljningsdirektör, Budweiser Brewing Group UK & I, sa:

När vi utvecklar partnerskap utvecklar vi dem på lång sikt. Vi har stått på att ta på oss med våra klientpubar såväl som barer under det som har varit en extremt svår period. Förlängningen av vårt partnerskap med AEG, liksom den kända O2 Arena, visar ännu mer vårt engagemang för att stödja läkningen av våra online -evenemangspartners. AEG delar vår entusiasm för att föra såväl människor som stadsdelar bättre tillsammans för att glädja sig över online-evenemanget över våra mest älskade öl. Så vi är glada över att fortsätta det som har varit en stark såväl som hållbar anslutning genom de år vi har arbetat tillsammans.

Nathan Kosky, vice president, världsomspännande partnerskap på O2 tilllade:

Vi har arbetat tillsammans med Budweiser Brewing -gruppen eftersom arenan öppnade 2007. De har varit helt hängivna till O2 från första dagen, liksom det är fantastiskt att tro att detta kommer att ta anslutningen till praktiskt taget två decennier. Med ett så framgångsrikt partnerskap har vi kunnat erbjuda en idealisk variation av drycker till miljoner fans som går till vår plats varje år. Vi är glada över att vårt partnerskap har förlängts i ännu mer fem år och är glada över att fortsätta att driva saker till nya höjder tillsammans med Budweiser Brewing Group på O2.

Bild, artighet: O2

ALSD Worldwide erbjuder året runt insikter samt väsentliga inlärningar kring förbättring av inkomster med nybyggnader, renoveringar, serviceutvidgningar, premiumsittare, gästfrihet, F&B, innovation samt återöppning, ombyggnad och återhämtning. För mycket mer information, klicka Valencia Tröja på bannern nedan …

Nästa utgåva av ALSD Worldwide hålls av Liverpool Football Club 6-7 september samt kommer att fungera ett seminarium på hög nivå samt utställning, en teknisk resa från Anfield, förutom nätverksevenemang på Evertons Goodison Park samt M&S Bank Arena på ACCL -campus.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja Ledande premiumsätesindustrin under de senaste 30 åren
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för branschnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

NBA 2K League-slutspelet har personliga spel

2021 NBA 2K League-slutspelet kommer att ta plats personligen för första gången sedan 2019 från och med 26 augusti på Mavs Gaming Hub i Dallas. På grund av Covid-19 var den sista personliga tävlingen 2019-finalen i New York.

De fem bästa lagen från östra och västra konferenser kvalificerar sig. Tretton andra lag kommer att tävla från 19-21 augusti för de två sista områdena under säsongen, med öppningsrundan den 26 augusti samt finalen den 4 september.

Alla matcher är en bäst-av-tre-stil fram till finalen bästa. Champions får 450 000 dollar från en prispool på mer än 1 miljon dollar. Den andra platsen kommer att tjäna 180 000 dollar. Spel kommer Irans herrlandslag i fotboll Tröja att simulcast online kl. 17.00. ET varje dag på NBA 2K League: s ryck samt Kawasaki Frontale Tröja YouTube -kanaler.

”NBA 2K League Online Studio Experience såväl som scenen är till skillnad från allt i esports, med en elektrisk energi såväl som entusiasm som är påtaglig. Lägg till slutspelet i slutspelet såväl som vi har den perfekta stormen som våra fans har väntat på att se i RB Leipzig Tröja två år, ”sa NBA 2K League-president Brendan Donohue. “Vi är glada över att kunna samla ligans topplag för att säkert krona en mästare och dela denna njutning med våra fans som tittar runt om i världen.”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Hur man får feedback bättre

Bill Gates påpekade en gång att ”vi behöver alla människor som ger oss feedback. Så här förbättras vi ”. Men detta är inte alltid sant. Vissa människor får riktigt högkvalitativ feedback och ändå misslyckas de med att utvecklas. Varför är det fallet?

Bokleverans workshop

Sutton Trust rapporterar att om det görs rätt kan feedback vara ett av de mest effektiva sätten att hjälpa någon att förbättra sitt lärande; Men forskning tyder på att 38% av återkopplingsinterventionerna faktiskt gör mer skada än nytta.

Feedbackprocessen

Återkopplingsprocessen kan delas upp i tre delar: fråga, ge och ta emot.

Vi har tidigare bloggat om de vanliga misstag som folk gör när de ber om feedback. Dessa inkluderar att lämna det till sista minuten, bara ställa “antingen-eller” -frågor och inte Real Betis Balompie Tröja vara helt närvarande i ögonblicket.

Detta följdes upp av vår blogg om de bästa sätten att ge lite feedback. Dessa inkluderar att vara specifika, undvika påkostade beröm och ge tydliga åtgärder. Detta leder oss till det sista steget i processen, hur man får feedback.

Så mycket betoning Sydkoreas herrlandslag i fotboll Tröja läggs vanligtvis på den person som ger feedbacken. Det är viktigt att veta hur man ger bra feedback till studenterna, men mottagaren måste också ta ansvar. Underlåtenhet att göra detta kommer att leda till brist på lärande och förbättring, vilket resulterar i att misstag upprepas och lärdomar inte lärs.

Hur man får feedback effektivt

Så vilka råd kan vi ge? Hur kan vi hjälpa människor att lära sig att få feedback bättre?

Var öppensinnad – feedbacken du får kan vara rätt och kan hjälpa dig. Otaliga inlärningsmöjligheter går förlorade av människor som kommer in i situationen med ett mycket fast och stängt sinne. Att vara öppen för möjligheter och skillnader i åsikter är en bra lanseringsplatta för lärande.

Skilja mellan meddelandet och messengeren – det är viktigt att skilja dina känslor om vem som ger dig feedback från meddelandet som de faktiskt levererar. Bara för att du gillar att någon inte betyder att deras feedback är till hjälp. På samma sätt, bara för att du inte gillar dem betyder det inte att feedbacken är överflödig. Fokusera på punkten, inte personen.

Det är inte en bedömning – feedbacken du får är inte en bedömning av din personlighet eller om din framtida förmåga. Se det för vad det är, vilket är råd om hur man blir lite bättre. Detta är en av hörnstenarna som Growth Mindset Theory är byggd på. När du börjar se feedback om en uppgift som en bedömning av vår självidentitet kan det leda till att avvisa feedbacken och leda till en rädsla för misslyckande.

Lyssna noga – det finns en titanisk skillnad mellan att lyssna intensivt och vara tyst medan du förbereder ett svar. Genom att fokusera mer på ditt svar bortser du från en del av feedbacken. Om du har bett någon om feedback, och om de har tagit dig tid att ge dig råd, bör du maximera din tid med dem genom att lyssna noggrant.

Kontrollera om du är förståelse – personen som ger dig feedbacken kanske tror att de har varit mycket tydliga på vad de har sagt. Du kanske är ganska säker på att du har förstått dem. Det är dock lätt för missförstånd och felkommunikation att inträffa. Att ställa dem en eller två frågor för att kontrollera om förståelse kan ta 1 minut längre, men kan spara mycket mer tid på lång sikt.

Ta ett djupt andetag – detta ger dig själv tid att bearbeta feedbacken innan du reagerar. Detta kan verkligen hjälpa, särskilt om saker är spända eller om du känner sig under tryck. Chansen är stor att ditt känslomässiga svar är osannolikt till det bästa och du vill inte fatta ett permanent beslut av en tillfällig känsla.

Fokusera på vad du har lärt dig – feedback som inte resulterar i att något förändras är lika effektivt som att inte ha fått någon feedback alls. Att fråga dig själv “Vad skulle jag göra annorlunda nästa gång?” Är ett fantastiskt sätt att PSV Eindhoven Tröja säkerställa att du har lärt dig något. Klicka här för att läsa om de 9 bästa frågorna för att förbättra metakognitionen.

Säg tack – även om du inte håller med om feedbacken vid detta tillfälle, kanske du vill ha mer senare. Och det är bara bra sätt.

Författare, expertklättrare Majka Burhardt för att föreläsa på Lyndon specificera om “additiv äventyr”

Autumn 2014 Experience Speaker Series fortsätter

Lyndon Ctr., Vt.: En författare, expertklättrare, filmskapare, såväl som entreprenör, Majka Burhardt har tillbringat två decennier på att kolla in världen – vanligtvis för hand och fot – och hennes berättelser om utmaning, mänsklighet och såväl som som Den fina linjen mellan extrema såväl som acceptabel fara fortsätter att påverka publiken runt om i världen. Burhardt kommer att tala på Lyndon Specify College på torsdagen den 16 oktober om ”additiv äventyr” – när erfarenheten går utöver utforskning av såväl kulturella kontakter som ger en större konversation av singular och kollektiv mänsklig betydelse. Hennes föreläsning är en del av LSC: s upplevelseserie som fortsätter detta akademiska år och är helt gratis och tillgängligt för allmänheten.

Burhardt har 16 års erfarenhet av att skapa flerstegs världsomspännande företag med fokus på nuvarande problem med kulturella och världsomspännande betydelse. Hennes allra första bok, Vertical Etiopia: Climbing To the Mospacity in the Horn of Africa, var kortlistad för Banff Book Award 2008. Hennes 2010 -film, Waypoint Namibia, var med på Worldwide Film -firandet samt visas på NBC: s Universal Sports. Hon är skaparen såväl som chef för ”The Lost Mountain Project”, en banbrytande biologisk forskningsstudie 2014 av livsmiljön på Mt. Namuli, Moçambiques näst största berg samt ett avgörande mål för bevarande i sydöstra Afrika.

Hennes arbete såväl som jobb har presenterats i The Economist och på Weather Condition Channel såväl som NPR; Hennes artiklar har dykt upp i publikationer inklusiveAfar, Men’s Health, Skiing Magazine, Backpacker, Patagonia, Alpinist, Women’s Adventure, The Explorers Journal och Climbing, där hennes kolumn “piskade”, sprang i sex år.

Burhardt är en AMGA -licensierad rockguide samt en ambassadör/idrottare för Patagonia, Osprey Packs, Positive Tracks, Petzl, Scarpa samt Julbo. Hon har en antropologikrad från Princeton University samt en MFA i Frankrikes herrlandslag i fotboll Tröja innovativ som komponerar från Warren Wilson -programmet för författare.

Burhardts föreläsning Crystal Palace FC Tröja är en del av den pågående upplevelseserien på Lyndon Specify College. Serien sponsras av LSC -föreläsningen såväl som Arts -serien; Kingdom Adventures Mountain Guides, LLC; liksom American Alpine Club. Hennes samtal kommer att vara torsdagen den 16 oktober i Moore Neighborhood Room/Academic Trainee samt Activity Center (ASAC) Space 100 kl. Föreläsningen är helt gratis och tillgänglig för allmänheten.

Onsdagen den 22 oktober Wolverhampton Wanderers Tröja fortsätter Experience -serien med filmens ankomst. Mountain Cycling “Actu-Mentary” är en rå titt på talangerna i nästa våg av mountainbike-filmtillverkare och fotografer. De byggde, cyklade, sköt och redigerade praktiskt taget vad som helst i filmen – och det är det som gör det så speciellt. Det är en film av ryttare, för ryttare. Filmen är kl. i Alexander Twilight Theatre såväl som är helt gratis och tillgängligt för allmänheten.

Elizabethtown Tourism tillkännager ny verkställande direktör

Onsdagen den 6 mars, Elizabethtown Tourism & Convention Bureau (ETCB) styrelse bemyndigade anställningen av Janna Clark som den nya verkställande direktören. I januari 2019 utsåg ETCB -ersättningen en bläddringskommitté för att börja acceptera ansökningar om tjänsten. Medlemmarna i kommittén inkluderade styrelseledamöter Heidi Patterson, Carl Swope, samt Todd Pollard, tillsammans med borgmästaren Jeff Gregory.

De minskade de många sökande till fyra intervjuade, allt från hela landet, samt beslutade så småningom att Clark var den allra bästa kandidaten för tjänsten. “Janna är den perfekta personen för verkställande direktörens funktion.” Specificerade Carl Swope, ordförande för ETCB -styrelsen, “Hennes koppling till samhället, erfarenhet, samt ledarskapsförmåga kommer att vara en utmärkt fördel för turistbyrån.”

Clark har varit en del av Elizabethtown Tourism & Convention Bureau sedan 2009, förra året utsågs hon till chef för Sports Development. Clark var också i avgift för processen för att välja administrationsföretaget för att driva idrottsparken. Hon kommer att börja övergå till funktionen som verkställande Celta de Vigo Tröja direktör omedelbart, men hennes officiella början är 1 april.

“Vi ville se till att vi upptäckte den perfekta SC Braga Tröja kandidaten för jobbet, oavsett deras plats till Elizabethtown.” Den specificerade borgmästaren Jeff Gregory, “Vi förstod Jannas upplevelse såväl som kompetens med turism såväl som idrottsmarknader var ett utmärkt innehav för Elizabethtown turism såväl som Elizabethtown Sports Park.” Clark kommenterade sin nya roll och konstaterade: ”Jag uppskattar det förtroende som vår styrelse och borgmästare Gregory har lagt in mig för att ha en större inverkan på turismtillväxten för Elizabethtown. Jag är en samarbetspartner i hjärtat och ser framåt för att arbeta med regionala företag såväl som attraktioner för att förbättra besökarnas upplevelser samt bredda vår räckvidd för att främja denna anmärkningsvärda stad. ”

Mer information: Clarks expertbakgrund inkluderar framgång på Association Administration-marknaden samt tillfredsställande planeringsområden, arbetar med Lexington-baserade hållkommunikation. Hon har lett flera insamlingskampanjer samt evenemang, inklusive affärsevenemang för nationella ideella organisationer. Clark har tjänstgjort i styrelsen för Kentucky Sports Authority samt National Association of Sports Tottenham Hotspur Tröja Commissions, där hon var ordförande för mentorskapen såväl som medlemskapsinteraktionskommitté. Clark har författat artiklar för turistpublikationer samt talade vid nationella konferenser, med fokus på den ekonomiska effekten av holdinghändelser. Om Elizabethtown Tourism & Convention Bureau: Elizabethtown finns centralt inom 400 mil från 12 stora amerikanska städer, samt mindre än en 40-minuters bilresa till Louisville Worldwide Airport. Sitter i skärningspunkten mellan tre stora motorvägar – Interstate 65, Bluegrass Parkway, såväl som Western Kentucky Parkway, har vi alla de livliga attributen i en mycket större stad men förblir en charmig liten stad. För mer information, telefonsamtal 1-800-437-0092 eller se

Krysta Winstead Director of Communicationselizabethtown Tourism samt Convention Bureau Telefon: 270.765.2175

BCD -möten och evenemang introducerar Sports Division

BCD Meetings & Events har lanserat BCD Sports, ett oberoende system som fokuserar Real Betis Balompie Tröja på lagresor och affärsgästfrihet för idrottsmarknaden. Det nya systemet kommer att bredda Racing Club de Avellaneda Tröja sin befintliga klientportfölj, samt producera idrottsupplevelseupplevelser för affärsevenemang förutom att samordna teamresor för professionella, collegiate och ungdomslag.

“Vi har sett att det finns ett krav för ett trovärdigt företag med världsomspännande resurser för att hantera teamreselogistik samt erbjuda sinnesfrid för såväl personal som spelare,” sade Charlene Rabideau, senior vice ordförande och general Chef för BCD Sports samt en 13-årig professionell BCD M&E. ”Det kravet sträcker sig också till företag som vill producera långvariga upplevelser för sina kunder såväl som partners. Vi hanterar både för våra kunder samtidigt som du minskar faran och maximerar erfarenheten. ”

Beslutet att införa den hängivna idrottsavdelningen baserades på ett upplevt krav på mycket mer konsekvent, skalbar såväl som prisvärd tjänst i den kategorin, enligt BCD M&E Frankrikes herrlandslag i fotboll Tröja Worldwide President Scott Graf. “Säkerhet, säkerhet, monetär livskraft samt försäkringsskydd spelar alla viktiga funktioner för att välja såväl som att arbeta med trovärdiga leverantörer runt om i världen,” sade han. Den nya divisionen kommer att bero på resurserna för både BCD -möten och evenemang samt BCD -resor, ett av de största världsomspännande reseadministrationsföretagen.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

SFC för att hantera och driva Kingsport, Tennessee, Sports Complex

TNT Sportsplex i Kingsport, Tennessee, kommer att hanteras och drivs av idrottsanläggningar. Lokalen, som har serverat Kingsport och Tri-Cities of Tennessee sedan 2015, är värd för lokala och regionala turneringar och Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja evenemang samt läger, kliniker och ligor för ungdomar och vuxna. SFC kommer att hantera den dagliga verksamheten inklusive marknadsföring, evenemangsbokning och underhåll av komplexet samt bemanning och organisationsutveckling.

“Sportanläggningar har visat sig vara experter på rekreationsprogrammering och anläggningshantering”, säger TNT-medägare Shanna Tincher. ”När vi kommer tillbaka från utmaningarna med Covid-19 har SFC hjälpt oss att fatta välgrundade beslut om anläggningens verksamhet med finansiella prognosverktyg och en optimeringsstudie. Deras ledarskap för TNT -operationer kommer att göra det möjligt för oss att helt omfamna vår roll som ägare och utöka vår tjänst till vårt samhälle. ”

TNT SportSplex har 33 000 kvadratmeter Arsenal FC Tröja utrymme som har fyra basketbanor i gymnasiet. Lokalen har varit värd för stora nationella evenemang inklusive turneringar för med lagkamratbasket, AAU -flickorna och AAU -brottningen.

“Vi är stolta över att samarbeta med partnerna på TNT Sportsplex för att göra denna plats till en framgång för Kingsport och omgivande områden,” sa Lori Moore, SFC -kontochef som kommer att övervaka fastigheten. ”Genom vårt partnerskap kommer vi att fortsätta bygga vidare på deras starka Ajax Tröja grund för att utöka TNT: s utmärkta program, exemplifierande evenemang och turneringar. Vi kommer att fortsätta att tillhandahålla roliga och engagerande program för invånarna i detta samhälle som redan är stolta över att ha TNT i sitt samhälle. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Rob Wells befordrade till verkställande direktör för Savannah Sports Council

Rob Wells har befordrats till verkställande direktör för Savannah Sports Council, en division av besök Savannah i Georgien. Wells, som har varit i organisationen eftersom 2017, många nyligen hade befattningen som direktör.

Sedan han gick med i Savannah Sports Council 2017 har Wells bidragit till att främja SSC-ägda evenemang inklusive Enmarket Savannah Hockey Classic, Publix Savannah Women’s Half Marathon & 5K, Georgia Powers Sports Awards och Enmarket Savannah Bridge Run. Savannah var dessutom värd för NAIA -mäns och kvinnors lacrosse nationella inbjudan 2021 mästerskap.

Relaterade berättelser

Amerikanska kvinnors fotbollslag står inför Tyskland i Florida, New Jersey

Upplev kyssimee som heter officiell resedestination för NFL London -spel

Associated Luxury Hotels International Tabs Dan Meisler som Global Sales Director

NASCAR som gör historisk återkomst till North Wilkesboro Speedway 2023

West Coast Conference Men’s and Women’s Basketball Tournaments stannar i Las Vegas

“Rob har varit en riktig tillgång för besöket Savannah -teamet,” sade Joseph Marinelli, ordförande för besök Savannah. “Under hans ledning har Savannah Sports Council påverkat utvecklingen av sportturism lokalt, regionalt och nationellt.”

Wells började sitt yrke Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja som sportmarknadschef för Neapel, Marco Island, Everglades Club America Tröja CVB 2013 och tjänade som chef för Sarasota County Sports Commission innan han flyttade till Savannah.

“Jag vill tacka Joe för att ha erkänt de prestationer vi har haft för jag anlände 2017 och för att jag hade förtroende för att tillåta Yokohama F. Marinos Tröja mig att ta detta nästa steg inom organisationen,” sade Wells. ”Savannah har välkomnat min familj och mig med öppna armar, och vi älskar att kalla det hem. Savannah har ännu inte insett den fulla potentialen i sport och friidrott, och jag ser fram emot att leda vår organisation till nästa nivå lokalt och nationellt. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Louisville samt Tacoma tilldelade USA Cycling Cycross National Championships

USA Cycling har tilldelat Louisville, Kentucky och Tacoma, Washington, 2018 samt USA Cycling Cyclocross National Championships. Dessutom kommer USA Cycling att flytta mästerskapen tillbaka till december från sin tidigare tidpunkt i januari.

“Cyclocross National Championships är ett av våra många prestigefyllda och gick till evenemang såväl som vi är glada över att samarbeta med två extremt starka cykelsamhällen,” sade Micah Rice, USA Cycling Vice President för nationella evenemang. “Båda områdena är hotbeds för Cyclocross och har det passionerade gräsrots racinggemenskapen, beprövade evenemangspromotörer samt stödjande medborgarledarskap för att garantera starka, framgångsrika evenemang.”

Joe Crease Park, en ny Cyclocross -plats för Louisville, kommer att hålla mästerskapen 2018. Rangers FC Tröja “Louisville är en dynamik och välkomnande stadsdel för både rekreation och konkurrenscyklister,” sade Karl Schmitt, och VD för Louisville Sports Commission. ”Vi har effektivt haft många cykeltävlingar på mästerskapsnivå under de senaste 20 åren, inklusive UCI-eliten såväl som Masters Cyclocross World Championships, liksom vi är glada över chansen att hålla USA Cycling Cyclocross National Championships. ”

Evenemanget 2019 kommer att arrangeras på Steilacoom Park, söder om Seattle-Tacoma Worldwide Airport. “Vid sidan av alla våra specifika såväl som regionala cyklocrosspartners har vi gjort oss FC Tokyo Tröja redo för detta länge,” sade Dean Burke, verkställande direktör för Tacoma South Noise Sports Commission. ”Staden Lakewood har varit en stjärna för fritt omfamna cyklocross den metod de har. Utan de bästa arenorna kan företag som våra inte utföra vår uppgift såväl som Lakewoods Fort Steilacoom Park som en känd plats för sporten i Stillahavsområdet. ”

Flytten till mitten av december AS Monaco Tröja ger evenemanget tillbaka till sin konventionella tidsram efter ett antal år av att ha hållits i januari. “Vi tror att detta är en extremt positiv flyttning och kommer att fungera noggrant med alla typer av påverkade decemberlopp för att garantera deras fortsatta framgång,” sade Rice.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post