Rob Wells befordrade till verkställande direktör för Savannah Sports Council

Rob Wells har befordrats till verkställande direktör för Savannah Sports Council, en division av besök Savannah i Georgien. Wells, som har varit i organisationen eftersom 2017, många nyligen hade befattningen som direktör.

Sedan han gick med i Savannah Sports Council 2017 har Wells bidragit till att främja SSC-ägda evenemang inklusive Enmarket Savannah Hockey Classic, Publix Savannah Women’s Half Marathon & 5K, Georgia Powers Sports Awards och Enmarket Savannah Bridge Run. Savannah var dessutom värd för NAIA -mäns och kvinnors lacrosse nationella inbjudan 2021 mästerskap.

Relaterade berättelser

Amerikanska kvinnors fotbollslag står inför Tyskland i Florida, New Jersey

Upplev kyssimee som heter officiell resedestination för NFL London -spel

Associated Luxury Hotels International Tabs Dan Meisler som Global Sales Director

NASCAR som gör historisk återkomst till North Wilkesboro Speedway 2023

West Coast Conference Men’s and Women’s Basketball Tournaments stannar i Las Vegas

“Rob har varit en riktig tillgång för besöket Savannah -teamet,” sade Joseph Marinelli, ordförande för besök Savannah. “Under hans ledning har Savannah Sports Council påverkat utvecklingen av sportturism lokalt, regionalt och nationellt.”

Wells började sitt yrke Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja som sportmarknadschef för Neapel, Marco Island, Everglades Club America Tröja CVB 2013 och tjänade som chef för Sarasota County Sports Commission innan han flyttade till Savannah.

“Jag vill tacka Joe för att ha erkänt de prestationer vi har haft för jag anlände 2017 och för att jag hade förtroende för att tillåta Yokohama F. Marinos Tröja mig att ta detta nästa steg inom organisationen,” sade Wells. ”Savannah har välkomnat min familj och mig med öppna armar, och vi älskar att kalla det hem. Savannah har ännu inte insett den fulla potentialen i sport och friidrott, och jag ser fram emot att leda vår organisation till nästa nivå lokalt och nationellt. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.