Orange County Convention Center är värd för 135 000 deltagare under två veckors volleybollmästerskap

Orlando, Fla. -Markering av det största evenemanget hittills som var värd vid Orange County Convention Center (OCCC) välkomnade Amatör Athletic Union (AAU) 48: e AAU Junior National Volleyball Championships mycket mer än 135 000 deltagare under två veckor, från 18-29 juni 2021, Skapa en uppskattad ekonomisk effekt på 173,3 miljoner dollar för regionen.

Över 135 000 deltagare var närvarande under det två veckors långa evenemanget.
“Vi uppskattar det starka partnerskapet mellan Amateur Athletic Union och Orange County Convention Center,” säger OCCC: s verkställande direktör Mark Tester. ”Vårt pålitliga förhållande och våra många års samarbete har Club Tijuana Tröja förbättrat detta evenemang för att bli den största volleybollturneringen i världen. Vi är glada över att Tigres UANL Tröja vara den främsta destinationen för AAU att vara värd för sina evenemang på ett säkert sätt. ”

Under nästan 20 år har den uppskattade volleybollturneringen varit avseende gästfrihetens centrum för att säkert och framgångsrikt vara värd för sina sportevenemang för spelare, chaperones och tränare från hela världen.

I år implementerade det enorma 12-dagars volleybollevenemanget en serie modifierade hälsoprotokoll för att se till att alla deltagares säkerhet. Facemasks uppmuntrades, inga handskakningar eller presentutbyten ägde rum mellan lag, åskådare, tränare och idrottare uppmuntrades att socialt avstånd, domstolar var åtskilda för att öka gångvägarna och evenemanget spridda över båda OCCC-byggnaderna-nord-syd och väst.

“Vi är glada över att ha kunnat ännu en gång erbjuda möjligheten att låta idrottare göra vad de verkligen vill göra, och det är att spela,” sade Jennings “Rusty” Buchanan, VD/VD för AAU. ”2021 AAU Junior National Volleyball Championships vid Senegals herrlandslag i fotboll Tröja Orange County Convention Center välkomnade våra största nummer hittills, vilket också påverkade inte bara AAU -organisationen utan också Central Florida -området. Att vara värd för ett så stort evenemang framgångsrikt skulle inte vara möjligt utan det engagemang, engagemang och outtröttliga ansträngningar från Orange County Convention Center -teamet. ”

Som det största evenemanget nationellt i kongressbranschen med tanke på att pandemin är AAU Junior National Volleyball Championships ett bevis på hur liveevenemangsindustrin har återvänt starkare än någonsin och hur OCCC gör tjänsten bättre än vanligt.

Laliga och GSIC lanserar den största globala tävlingen för startups på störande lösningar inom fotbolls-, sport- och underhållningsindustrin

LALIGA och Global Sports Innovation Center som drivs av Microsoft (GSIC) presenterar 2019 Startup Competition of the Original Inspiration Center av Laliga som stöds av GSIC, ett gemensamt initiativ för att identifiera den bästa tekniska utvecklingen inom sport- och underhållningsindustrin.

Syftet med projektet är att stärka digital talang som utvecklar störande lösningar inom fotbolls-, sport- och underhållningsindustrin, vilket kan hjälpa till att fortsätta Laligas tillväxt inom teknik och innovation med hjälp av en global teknisk startkonkurrens som börjar den 29 januari. Denna milstolpe representerar ännu ett steg framåt i strategin för att främja innovation som en del av samarbetsavtalet mellan Microsoft och Laliga sedan de började arbeta tillsammans om den digitala omvandlingen av Laliga i december 2016.

Tävlingen som LaLiga främjas och hanteras av GSIC är resultatet av ett avtal som undertecknades i september 2018 och syftar till att skapa en port till sport- och underhållningsindustrin för nya företag runt om i världen. Lösningarna som presenteras i tävlingen måste baseras på fyra hörnstenar:

Media: OTT, sändningar, sociala medier, digitalt innehåll, nya medier, digital marknadsföring, andra skärmar, grafik, analys, piratkopiering.

Fanengagemang: Fanprofiler, sociala medier, elektroniska sporter, gamification, social lyssnande, samhälle, kommersialisering, VR/AR/MR, digitala spel.

Smarta arenor: Säkerhet, fanengagemang, biljettförsäljning, fläktupplevelse, mat och dryck, anslutning, kontantlösa betalningar, åtkomstkontroll och gästhantering.

Sportprestanda: Analys, idrottsutbildningsmaterial, förebyggande av skador, hälsa och livsstil, forskning.

Andra som big data, artificiell intelligens, maskininlärning, etc.

Iris Cordoba, chef för GSIC, sa:

Vi är engagerade i innovativa företag och organisationer som tillför värde till idrottsindustrin i deras digitala omvandlingsprocesser. Genom att utgöra en del av detta initiativ kan vi stödja LaLigas innovationsstrategi och erbjuda Finalist Companies-medlemskapet i GSIC, som har ett 200-starkt företagsnätverk, mentorer och aktiviteter som kommer att underlätta möjligheten att lansera ett pilotprojekt med Laliga.

Samtidigt sa Minerva Santana, LaLigas innovationsdirektör,:

På Laliga är vi engagerade i utvecklingen av de bästa tekniska innovationerna som hjälper till att förbättra våra fans och den tekniska tillväxten av våra klubbar. Dessutom, med den här typen av initiativ, omsätter vi engagemang för att stärka talang i fotbollsbranschen.

Startups -tävling
Applikationsprocessen, som är öppen fram till 30 mars, kommer initialt att avslutas med valet av 25 startups som valts av en jury som består av Laliga, GSIC och Microsofts representanter. Dessa företag kommer att ge onlinepresentationer Atletico Mineiro Tröja om sina förslag i maj för valet, i det sista steget, Feyenoord Tröja av de tio finalisterna, som kan genomföra pilotprojekt hand i hand med Laliga.

Tävlingen erbjuder finalister en mängd fördelar:

Mentorskapssessioner som ges av LaLiga -chefer så att de kan lära känna organisationen bättre och bekanta sig med de områden där pilotprojekten kommer att utvecklas.

Möjligheten att implementera sina lösningar i de olika områdena i spansk professionell fotboll. De kommer att kunna se sin integration i strukturen och vilka resultat de kan erbjuda.

Möjligheten att få tillgång till vissa LaLiga -tillgångar som motsvarar de områden där deras pilotprojekt utvecklas (till exempel sammanlagda data om konkurrens, sociala medier, partnernätverk, marknadsundersökningar …)

En nedsänkningsvecka i slutet av september, med aktiviteter och arbetssessioner för att lära känna cheferna för LaLiga och GSIC, samt deras specifika mål och utmaningar.

Ett kontantpris för att bidra till utrullning i Spanien och deras vistelse under nedsänkningsveckan.

I det sista steget av projektet, från september till december 2019, kommer de tio företagen att påbörja GSIC Acceleration -programmet med mentorsessioner, investerarkontakter, digital transformationscertifiering och möjligheten att komma åt Microsoft för startups -programmet. Under denna period kommer pilotprojekten som godkänts av LaLiga också att börja utvecklas.

De 10 finaliststarterna kommer att kunna njuta av gratis medlemskap i GSIC i sex månader med alla tjänster och fördelar som centret ger sitt ekosystem: nätverk, deltagande i aktiviteter som syftar till innovation och tillämpad forskning, B2B -kontakter, mediatäckning och internationella evenemang, bland andra.

Ansök om startkonkurrens 2019

Basis Startup Competition 2019

Om GSIC
Global Sports Innovation Center som drivs av Microsoft (GSIC) är ett affärskluster skapat av Microsoft Sports Team som samlar sammanAlla typer av idrottsenheter (klubbar, federationer, föreningar), institutioner, teknikföretag, från nystartade företag till företag, forskningsorganisationer, investerare och nyckelsiffror i idrottsindustrin för att ge dem värderingar. För att göra det fokuserar vi våra aktiviteter och tjänster på fyra huvudpunkter: entreprenörskap, affärsnätverk, tillämpad forskning och utställning. Baserat i Madrid har GSIC nu mer än 200 partners i 30 länder runt om i världen.

Om LALIGA
LaLiga (Liga de Fútbol Profesional) grundades 1984 och är en idrottsförening som består av de 42 lagen Bayern Munich Tröja som utgör de första och andra uppdelningarna av professionell fotboll i Spanien. Laliga, baserat i Madrid, ansvarar för Laliga Santander och Laliga 1 | 2 | 3 ligor och tv -produktionen, som under säsongen 2017/2018 nådde mer än 2,7 miljarder människor globalt. Föreningen har också en aktiv grund och är världens första professionella fotbollsliga med en liga för intellektuellt utmanade fotbollsspelare: Laliga äkta.

#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för sektornyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Event Control: Intervju med Peter Ward samt Eric Solem, Wetrack

I denna senaste marknadsintervju hör vi från Eric Solem, industrikirektör samt Peter Ward, VD på Wetrack. Täckt under London 2012-olympiska såväl som Paralympic-spel med ett åtagande att göra mycket bättre planering och hantera verktyg för evenemangsindustrin, arbetar Wetrack nu med kunder globalt och hjälper några av de största såväl som många välkända evenemang, platser såväl som Vissel Kobe Tröja organisationer i världen.

För det första talar duon om hur Craig Mathie -verkställande direktör för Bournemouth 7S Celebration, i vitboken “Bästa metoder för evenemangshantering i den” nya normala “. fara som vi står inför, snarare än det enda fokuset.

Därefter pratar de om vilken vägledning de skulle ge till dem som arbetar i evenemang hanterar såväl som om de förväntar sig att händelsekontroller ska hantera en hel del covid-relaterade evenemang eller kommer den covid berörda främst hösten för planeringen före händelsen, beredskapsplanering och testning.

De hanterar sedan de mest betydelsefulla svårigheterna som Covid-19 har tagit med på evenemang såväl som platschefer, samt analysera om evenemang och platschefer har en ännu större skyldighet för världen såväl som stadsdelar runt dem. Innan man fortsätter med att prata om exakt hur platser kan skärpa sina kontrollprocesser varje gång när policyer och granskning har förbättrats avsevärt såväl som exakt hur platser kan enkel personal är rädda för farorna kring covid-19.

Slutligen talar paret om hur, före pandemin, terrorism tycktes vara den mest betydande risken för händelser såväl som platser, liksom exakt hur väsentliga Martyns lagstiftningsregler kommer att vara i Storbritannien om såväl som när den passeras, Förutom vilka ännu mer resurser de skulle föreslå för evenemang såväl som platser som öppnar sina dörrar.

Vitt papper

Läs Wetracks nya vitbok: Finaste metoder för evenemang hanterar i det “nya normala”, som erbjuds här. En ny post-covid sanning ger nya svårigheter i evenemangsleverans och platsadministration för 2021. I den här guiden kommer du att upptäcka finaste metoder, vägledning samt helt gratis resurser för att göra Wales herrlandslag i fotboll Tröja din verksamhet mycket effektivare och säker.

Covid utgör en ny svårighet i sommar, men processerna för evenemang hanterar såväl som platsadministration förblir desamma. Om du engagerar dig med faror noggrant; Håll fantastisk övervakning över din webbplats; planera beredskap och checklistor för incidenter; Förutom din personal med all information de behöver, kommer du att tillhandahålla samma, framgångsrika såväl som fantastiska operationer som du har gjort tidigare.

Intervjupersoner Peter Ward samt Eric Solem är verkställande direktör samt industriell direktör på Wetrack. För mycket mer om Wetrack, Schalke 04 Tröja gå till deras webbplats här ().

ALSD Worldwide erbjuder året runt insikter samt väsentliga inlärningar kring förbättring av inkomster med nybyggnader, renoveringar, serviceutvidgningar, premiumsittare, gästfrihet, F&B, innovation samt återöppning, ombyggnad och återhämtning. För mycket mer information, klicka på bannern nedan …

Nästa utgåva av ALSD Worldwide hålls av Liverpool Football Club 6-7 september samt kommer att fungera en hög nivå konferens, utställning samt nätverksevenemang, utöver tekniska resor från Anfield, Evertons Goodison Park samt M&S Bank Arena på ACCL -campus.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledande premiumsätesindustrin under de senaste 30 åren
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för branschnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

AudienceView erhåller Vendini

AudienceView har erhållit Vendini. Tillsammans behandlar verksamheten för närvarande 3 miljarder US -dollar i årliga biljetter samt insamlingstransaktioner TSG 1899 Hoffenheim Tröja samt tjänar över 8 000 arenor globalt med cirka 100 miljoner biljetter som erbjuds varje år.

Genom att kombinera produktportföljerna Gamba Osaka Tröja från AudienceView-en världsledande inom e-handelsprogramvaruapplikation för evenemang såväl som njutningsorganisationer-såväl som Vendini-en ledande allt-i-ett-biljett och box office-administrationsföretag-till ett enda företag gör det möjligt Det för att bredda erbjudanden på avgörande marknader med en kraftfull variation av programvara, tjänster och publikfrämjande lösningar.

Ledarna för både tjänster som är erkända såväl som är extatiska om effekten som sammanfogningsstyrkor kommer att ha på online -evenemangsindustrin.

Mark Fowlie, VD för AudienceView, sa:

Med AudienceView, OvationTix, TheatreMania och WhatSonStage, har vi kunnat hjälpa online -evenemangsorganisationer effektivt genomföra sina privata uppdrag samt servicemål genom att öka intäkterna, möjliggöra effektivitet, engagera publiken och dra in nya gäster för våra kunder. Vendini har effektivt utvecklat ett förslag till specialvärde. Vår förmåga att samla dessa geniala alternativ kommer att ge en betydande förbättring av värde med inkrementella erbjudanden för leverantörer av alla typer av onlineunderhållning.

Tillsammans kommer verksamheten att fortsätta växa genom att lägga till storskaliga kunder till sin affärsplattform, samtidigt som de stöder resten av marknaden med lättanvända programvaruapplikationer som integrerar biljett, insamling, klientanslutning (CRM), reklam som liksom evenemangslogistik. Konsumentmärkena som driver miljoner månatliga besökare – Theatremania, WhatsonStage, Senegals herrlandslag i fotboll Tröja Laughstub, Electrostub samt Tunestub – kommer att fungera som händelseupptäckt och distributionsverktyg för att hjälpa till att öka biljettförsäljningen.

Mark Tacchi, skapare och VD för Vendini, sa:

Jag är stolt över att denna kombination gör det möjligt för oss att fortsätta växa på våra avgörande marknader, ge extra beräknat stöd till befintliga kunder och se till att deras framgång på lång sikt. Chansen var lika speciell såväl som kraftfull att passera.

Villkoren för affären avslöjades inte.

AQ Innovation Partners samt Perkins Coie LLP fungerade som Deal Advisers till PublicView. Canaccord Genuity samt Hanson Bridgett LLP tjänade som affärsrådgivare till Vendini.

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för marknadsnyheter, visningar och utveckling

Dela den här artikeln

MNUFC släpper planer för Allianz Field Experience Center

Major League Soccer Minnesota United Football Club (MNUFC) har avslöjat planer för ett Allianz Field Experience Center på sina kontor i Golden Valley.

För närvarande under uppbyggnad kommer Experience Center att ockupera 2 100 kvadratmeter av återanvända kontorsområden omvandlas till en utställning för funktionerna såväl som bekvämligheter som kommer att göra Allianz Field till en av de bästa fotbollsplatserna i Nordamerika, plus ett interaktivt galleri som beskriver laget berättelse och planer för framtiden.

Experience Center- skapat av St. Paul Business CMND+M- kommer också att berätta historien om stadionens stil och konstruktion, ger fansen en intim titt på premien såväl som klubbutrymmen, samt presenterar vad som helst med högt Slut digital avbildning som inkluderar både statisk såväl som genomgående återgivningar.

Fans kommer att kunna inspektera 3D-sätesvalsteknologi, en bildbås samt en hologramskärm som kommer att presentera Allianz-fältet i tre dimensioner, flyta i luften.

Minnesota United VD, Chris Wright, sa:

Allianz Field kommer att förena våra fans runt världens spel som aldrig tidigare. De kommer att vara bättre för handlingen och njuta av topp-of-the-line boende i en modern stadion Gamba Osaka Tröja utvecklad för fotboll. Vi är extatiska för att ge dem en allra första smak av det med erfarenhetscentret och visa dem exakt hur kraftfulla och Montpellier HSC Tröja att engagera vår matchdagupplevelse kommer att bli.

Säsongbiljettinnehavare kommer att kontaktas för att inrätta besök på Experience Center som börjar i februari för att påbörja processen att välja platser för Minnesota Uniteds allra första säsong på Allianz Field 2019.

Om Allianz Field
Allianz Field öppet öppnar, kommer att ha en kapacitet för 19 400 med förmågan att bredda till nästan 25 000 i framtiden. Stadion kommer att ha en genomskinlig PTFE -laminat som passar ihop huden såväl som kommer att fungera LED -belysning innovation som liknar Allianz Arena i München, vilket gör det möjligt för stadion att modifiera färger i handling till olika händelser såväl som aktiviteter.

Stadion kommer att fungera samtida bekvämligheter såväl som avancerad teknik, såväl som är särskilt skapad för att positivt ta itu med hållbarhet, samtidigt som miljöeffekten minimeras såväl som energianvändning. Allianz Field skapas av Kansas City-baserade arkitektoniska praxis, Populous, en världsledande inom stadionarkitektur, med byggnad av Minneapolis-baserade Mortenson Construction, ett av de ledande byggföretagen i USA.

Klubbens ägargrupp kommer att finansiera den uppskattade stadion på 200 miljoner US -dollar, som kommer att tillhandahållas till staden St. Paul när byggnaden är klar.

Stadiumhöjdpunkter inkluderar:

19 400 total sittplatsförmåga för det första året

Potentiell tillväxt till 24 474

Fyra gästfrihetsklubbar samt 22 sviter

En intim koppling mellan fans och spelare, med den längsta platsen från planen på bara 125 ft samt den närmaste platsen på 17ft

Stadion kommer att ha en låg profil på 78ft hög vid sin högsta punkt samt 660ft längs sin längsta dimension. Det kommer att utvecklas över 346 000 brutto kvadratmeter utrymme

Stadion kommer att fungera ett FIFA-kompatibelt, naturligt gräs, uppvärmd lekyta som mäter 120 gräsmattor (110 m) långt med 75 gräsmattor (69 m) bred

Ett stående förespråkaravsnitt på 2 800 med en skarp rake som producerar den mest imponerande muren av stöd i MLS

Stadion är ett passande komplement till de utmärkta arenorna över hela världen som ger Allianz -namnet – berömda stadioner i München, Tyskland; Turin, Italien; Trevligt, Frankrike; London, England; Wien, Österrike; Sao Paulo, Brasilien; liksom Sydney, Australien. Allianz samarbetar också med en mängd olika idrottslag, inklusive två av de mest framgångsrika klubbarna i världsomspännande fotboll – FC Bayern München (sedan 2000) samt FC Barcelona Santos Laguna Tröja (sedan 2010). Dessa partnerskap är inriktade på såväl stadsdel som servicelevans när Allianz strävar efter att skapa kontakter med partners som delar typiska värden såväl som åtaganden.

Bilder, artighet: MNUFC/CMND+M

#SportSvenuebusiness – Håller dig i kunskap!

Dela den här artikeln

Intervju med Thiago de Rose, chef för taktisk planering, Arena Corinthians

I denna senaste marknadsintervju talar SVB: s Katie McIntyre med Thiago de Rose, chef för taktisk planering på Arena Corinthians.

Thiago, du är chef för taktisk planering på Arena Korinthians, vilka är dina primära svårigheter och exakt hur erövrar du dem? Förutom kan du lyfta fram några av dina många oförglömliga yrkesprestationer hittills?

Arena Corinthians är en ganska ny stadion, byggd inom exakt samma tidsram som många andra stadioner i Brasilien, sedan FIFA World Cup 2014 Brasilien 2014. Vi har haft en lång period utan nya stadioner i Brasilien, så den primära svårigheten var att vi inte hade någon rekommendation på vår inhemska marknad på ett antal väsentliga punkter som hjälper till att utveckla en företagsplan från grunden, till exempel: prissättning av industriella fastigheter som samt gästfrihetsområden, bland annat kostnader, specialiserad personal. Vi har inte heller en gästfrihetskultur i Brasilien, det är extremt svårt att övertyga affärer att det skulle vara fantastiskt att hyra en svit så att de kan ta med sina chefer, kunder såväl som möjligheter att göra företag medan de ser en fotbollsmatch liksom glädje i lite god mat såväl som drycker. Efter 3 år såväl som en halv verksamhet tror jag att våra primära svårigheter är att informera marknaden och på samma sätt för att förvandla stadion till ett turistmål, vilket ger människor varje dag, matchdag eller icke-matchdag.

När jag pratade om min karriär hade jag chansen att arbeta med FIFA som biljettchef för FIFA World Cup Brasil ™ 2014. Lyckligtvis, bland många FIFA -biljettchefer, valdes jag att vara platschef för Maracanã under evenemanget. Så jag tänker på att detta är den största punkten i mitt yrke hittills; Att ha skyldigheten att övervaka hela biljetten samt få tillgång till att hantera FIFA -VM -finalen. Detta är en match där människor drömmer hela livet av att vara en del av det, liksom på något sätt, jag hanterade denna process att få sina biljetter, komma in på stadion, upptäcka sina platser … det var en äkta njutning att Se exakt hur människor var nöjda på stadion och att jag var typ av ansvarig för det.

Förutom din funktion som Ticketing Manager för FIFA World Cup Brazil ™ 2014, under vilken du på samma sätt var platschef för Maracanã, har du tidigare hanterat FIFA Confederations Cup 2013. Kan du berätta mycket mer om dessa upplevelser såväl som De väsentliga lärdomarna?

Det var den allra första gången på flera år som ett stort världsomspännande evenemang förstås i Brasilien, liksom sedan allt, allt oväntat hade vi 12 nya (eller renoverade) stadioner i landet. Det var en stor chans såväl som en ljus framtid för oss alla som arbetar inom idrottsadministrationen i landet.

FIFA inrättade ett kontor i Brasilien, med cirka 40 personer (för att inte tala om LOC såväl som dess stadsgrenar) såväl som jag var en del av detta lilla team. För mig var det första gången jag hade en uppgiftsupplevelse i en världsomspännande miljö; Mycket mer som ett företag än en fotbollsklubb (där jag använde för att arbeta tidigare), så detta var oerhört viktigt för att växa mina färdigheter, både tekniska såväl som personliga.

När det är bättre för själva evenemanget, som 40 dagar före den allra första matchen, gick vi in i en typ av “evenemangsläge”, där alla spriddes runt om i landet och bodde på ett visst Paris Saint-Germain Tröja hotell i varje stad, liksom På samma sätt får många kollegor från Zürich.

På arenorna agerade vi som bara ett team, praktiskt taget som en familj, där alla områden bör länka till alla andra för att få saker att fungera. Kasta i mitten av detta, människor som kommer från ett antal olika länder, plus brasilianare som inte används för att organisera sådana evenemang, liksom du har en stor utmaning! Jag tror att “teamwork” skulle vara mitt val av det jag lärde mig eller förbättrats i den här erfarenheten.

Arena Corinthians var Hold Stadium för FIFA World Cup Brazil ™ öppningsmatch 2014, liksom House of 2015 och 2017 brasilianska ligamästare, Corinthians. Det var den toppplacerade stadion för typiskt närvaro och intäkter i Brasilien sedan den öppnade. Kan du berätta exakt hur du åstadkom detta?

Corinthians har den näst största fanbasen i Brasilien, med cirka 25 miljoner supportrar. Historiskt leder vi ligan i typisk närvaro eftersom våra fans förstås vara extremt trogen mot klubben. Men den nya stadion ökade en stor ökning såväl som vi kunde förlänga vårt resultat i nya nivåer. Bara för att kontextualisera detta, eftersom 50-talet, Korinthians använde för att spela i en stadsägd stadion som heter Pacaembu (den användes i FIFA World Cup 1950), som har en kapacitet på cirka 40 000 platser. Det är en gammal stadion, utan absolut gästfrihetsanläggningar, dåliga matalternativ, smutsiga badrums såväl som allt detta. Corinthians fans drömde alltid om att ha sitt eget hus såväl som att vi har Arena Corinthians öppnade 2014, med en kapacitet på 47 000 platser. Vårt typiska eftersom det öppnade är cirka 35 000 människor, medan vi i Pacaembu aldrig passerade 30 000 märket vid någon typ av punkt i århundradet.

Jag tror att många element bidrog till att föra mycket fler fans till den nya stadion, de mest väsentliga är: förbättrad säkerhet, fantastiska faciliteter (som badrum samt matkoncessioner); Det är bara en 10-minuters promenad från två tunnelbana/tågstationer; Förutom att vi nu drar nytta av en “smart” biljettprissättning, där vi upptäcker fansbeteende dagligen och gör justeringar.

Idag kan vi säga att vi erbjuder 95% av våra biljetter på internet såväl som människor kan få tillgång till stadion med tryckta kuponger, deras mobil/mobiltelefoner eller deras medlemskort. Detta är stort i Brasilien, extremt få lag har all denna innovation som erbjuds för biljetter, liksom det verkligen gör hela skillnaden.

Arena Corinthians har varit den toppplacerade stadion för typiskt närvaro och intäkter i Brasilien eftersom den öppnade

Som en del av din uppgiftsresultat sammanställer du prissättningsteknikerna för Corinthians matchbiljetter samt premiumprodukter (inklusive företagssäten, skyboxar etc.). Exakt hur kommer du in på den här uppgiften såväl som vad är de väsentliga förarna?

Det är två extremt olika typer av produkter. När det gäller biljettpriser har vi en hel del historiska data som kan hjälpa oss att få priserna rätt. I början av varje år interagerar vi vår biljettpolicy såväl som variationerna görs med rabatter, så vi har en fast avtal med värde för varje bransch under hela säsongen. Beroende på såväl betydelsen som matchens attraktivitet ger vi högre eller lägre rabatter, liksom också några paket, det mest typiska är ett 3-match-paket, där fans kan utnyttja progressiva rabatter.

Varje termin genomför vi undersökningar med våra fans, så vi lär oss bland annat om kostnaden är okej såväl som deras preferenser för fältet, till exempel. Förra året, baserat på undersökningsresultat, delade vi vissa branscher på stadion och började till exempel mycket mer på centrala platser.

Att prata om premiumprodukter är det svårt att ha riktmärken i Brasilien eftersom få stadioner har verkligen bra premiumsätesprogram. Så vi baserar också detta på våra rutinbiljetter samt tillför värde för att visa de extra tjänster de har, till exempel mat såväl som drycker, mycket bättre plats, bekvämligheter, etc. Vi får också kommentarer från verksamheten och kunder Hela tiden för att göra justeringar. Jag kan säga er att idag är vår svituthyrningskostnad för årliga kontrakt mycket lägre än när vi introducerade 2014, till exempel.

Du hanterar också prissättningstekniken för klubbens medlemsprogram (som har cirka 130K+ -medlemmar), är ansvariga för stadionens affärsplan (2015-2025), samt utnyttja företagets intelligensverktyg för att analysera historiskt datum samt bestämma mönster för att vägleda för att vägleda för att vägleda framtida åtgärder. Kan du berätta mycket mer om detta?

Stadion är klubbens bostads- eller kommersiella egendom, så vi har en stor skyldighet eftersom det är en extremt viktig inkomstström för Korinter. Klubben investerade emellertid inte direkt i byggandet av stadion såväl som vi hade några stadsincitament samt också bankpengar. Vårt allra första ansvar här är att returnera pengarna till våra investerare, så vi måste vara extremt exakta på företagsplanen, eftersom alla inkomster som produceras av stadion används för att betala tillbaka våra skulder. För att förfina våra siffror och göra det så exakt som möjligt använder vi många olika datakällor såväl som vissa tjänster för att hjälpa oss att bestämma mönster och beteenden.

Till att börja med började vi använda Qlik, men vi just nyligen samarbetade med SAS, liksom nu börjar arbeta med dem. Detta kommer att hjälpa oss att kvalificera olika typer av information, från varje fläktbiljett som köpts till exakt hur många pizzaskivor vi kan erbjuda vid 21:45 matcher eller vilka matcher vi har mycket mer prospektiva för att sälja gästfrihetspaket …

Sammanfattningsvis, så länge vi har mycket mer data, desto mycket mer exakta kommer våra siffror att vara för framtiden.

Fan -interaktion såväl som fanupplevelsen Borussia Dortmund Tröja spelar en allt mer betydande roll, med millennials som förväntar sig anslutning åtminstone. Exakt hur hanterar du det här?

Det är något som är en av våra högsta prioriteringar. Vi har inte fullt Wi-Fi-skydd på stadion för närvarande, och eftersom detta är en extremt kostsam implementering har vi en plan att göra det i faser och börja i premiumområdena.

Vi har en extremt aktivt socialt nätverksatmosfär såväl som jag kan säga att vi för tillfället är den bästa InstagAM Stadium -profil i världen, med över 600 000 följare. Jämfört med andra stadioner i Brasilien har vi emellertid extremt stora innovationstillgångar, till exempel enorma skärmar såväl som LED -brädor, liksom dessa kommer att göra det möjligt för oss att göra något riktigt annorlunda än andra lag när det gäller fansupplevelsen såväl som engagemang.

Monsterbilar på Arena Korintierna

Vilka framsteg kan vi förvänta oss att se på Arena Korinthians eller finns det någon typ av intressanta ansträngningar du vill visa oss?

Vår plan är att förvandla stadion till ett hemunderhållningscenter såväl som vi har intressanta nyheter när det gäller detta för 2018. Från maj kommer vi att ha en restaurang med Corinthians-tema som är öppen 7 dagar i veckan samt ett gym, så Det regionala området kan komma att träna, medan de glädjer sig över en fantastisk utsikt över stadion och på samma sätt av staden.

För mig är det emellertid det mest galna är att vi under den första terminen kommer att ha en långsiktig Zipline installerad, som går från väster till östra byggnaden, ovanför den norra industrin och den enorma skärmen.

På långsiktig sida pratar vi med en innovationspartner om att integrera vissa syntetiska intelligensfunktioner i stadion, till exempel chatbots, en automatiserad concierge, resa samt museuminformation etc.

Hur ser du att premiumsätesindustrin utvecklas under de kommande 5-10 åren, när millennials kommer att bli de väsentliga konsumenterna?

Jag tror på Brasilien att vi fortfarande har en lång metod att gå. Här är vi fortfarande många steg bakom Europa såväl som USA, eftersom företaget fortfarande måste informeras om vad som Kroatiens herrlandslag i fotboll Tröja är fördelarna med att använda en premiumsäte eller gästfrihetstjänster. Många av våra sviter erbjuds till exempel fans som har mycket mer pengar och vill ha en speciell upplevelse. Vad vi försöker göra är att “locka” dem med ovärderliga stunder, till exempel GOS till uppvärmningsrummet, tillfredsställa och hälsa med spelare efter matchen, engagemang i “Halftime Challenge” (där de kan skjuta en laddning eller Från mittfältet under halvtid) såväl som deras favorit, “Arena Challenge”, där varje partnerföretag eller svitinnehavare kan sätta ihop ett lag för att spela en tävling på vår tonhöjd efter säsongens slut. Den här metoden kan vi beröra deras hjärtan och visa dem att de aldrig kommer att upptäcka den här typen av saker på någon annan plats.

Slutligen, på den mycket mer tekniska sidan, kommer vi definitivt att ha Wi-Fi-anslutning extremt snart i premiumsätsområdena samt mycket fler tjänster samt interaktionsmöjligheter med våra kunder.

Thiago de Rose, chef för taktisk planering, arenakorinter

Vi vill säga ett stort säga tack till dig till Thiago för att du tog dig tid att göra den här intervjun.

#SportSvenuebusiness – Håller dig i kunskap!

Dela den här artikeln

Las Vegas får en andra chans vid NFL -utkastet 2022

Det går inte att vara värd för en offentlig version av 2020 NFL -utkastet på grund av Coronavirus -pandemin, Las Vegas har tilldelats 2022 -evenemanget, som kommer att arrangeras på liknande sätt som vad som är som vad som var ursprungligen planerad. NFL -kommissionär Roger Goodell gjorde tillkännagivandet under det avlägsna utkastet den 23 april innan Las Vegas Raiders 19: e val i första omgången.

Evenemanget 2021 hade tidigare tilldelats Cleveland, medan 2023 ska hållas i Kansas City. Det lämnade en öppning 2022 för Las Vegas för att få ett sminkevenemang.

“Jag är nöjd med att meddela att Las Vegas kommer att vara värd för 2022 NFL -utkastet, där vi ser fram emot att hålla ett ännu större och bättre evenemang än vi någonsin kunde ha föreställt oss i år,” sa Goodell. “Grattis till Las Vegas, Las Vegas Convention and Visitors Authority, Raiders ‘Organization and Raider Nation.”

I likhet med vad som hade planerats för 2020 kommer Caesars Entertainment, som den officiella kasinosponsorn för NFL, att vara värd för NFL Manchester United Tröja -utkastet till huvudstadiet, som kommer att West Ham United Tröja byggas bredvid Caesars Forum Conference Center. Tidigare tillkännagivna planer för utkastet röda mattan kvarstår också, med möjligheter att färjas till och från scenen med båt på de berömda fontänerna i Bellagio.

“Vi är glada över att NFL har gett oss möjligheten att vara värd för utkastet i Las Vegas 2022,” sa Steve Hill, LVCVA: s verkställande direktör och president. “Även om vi inte kunde Schalke 04 Tröja få detta spännande evenemang till liv i år, planerar vi att göra det 87: e årliga NFL -utkastet till ett” enda Vegas “-upplevelse fotbollsfans kommer aldrig att glömma.”

Ytterligare element och planer för 2022 -evenemanget förväntas avslöjas vid ett senare datum.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Veckans jobb: Ticketing Operations Manager, FA

Vi är glada över att ge dig information om veckans aktuella uppgift – drivs av globala sporter – vilket är en intressant ledig plats för en biljettoperationshanterare med FA Grupp.

FA Group Ticketing levererar en skräddarsydd tjänst för många kunder såväl som evenemangsägare. Postinnehavaren kommer att vara ansvarig för ansökan samt leverans av biljettoperationsplanen för evenemang på Wembley Stadium.

nyckelansvar

Samarbeta med evenemangsinnehavare om biljettpriser samt kategoriseringsstrategier.

Skapa biljettinventarier i samråd med såväl evenemang som är lämpliga myndigheter

Se till att biljettpolicyn för varje evenemangsinnehavare levereras

Resurs samt tillhandahålla en evenemangsdagstjänst inklusive biljettförsäljning, kassakollektioner samt hantering av kundtjänstfrågor

Se till att alla försäljningskanaler används effektivt för att maximera försäljningen

Se till att de effektiva, snabba såväl som säker tilldelning samt utskrift/skick av biljetter till intressenter

Se till Safe Collection samt redovisning av vinster medan du levererar snabba försoningar för varje evenemang

Ge exakt rapportering samt analys för evenemangsinnehavare samt Wembley/FA -ledningen

Leverera exemplarisk tjänst både till kunder och evenemangsinnehavare

Utför extra uppgifter efter behov i köp för att tillfredsställa FA -gruppändringsprioriteringar

Vad FA letar efter:

Grundläggande

Beprövad kapacitet samt erfarenhet av att tillhandahålla biljettsystem/process

Erfarenhet av coachning, mentorskap samt att leda andra i ett team

Erfarenhet av att förstå och översätta evenemangsbudgetar

Önskvärd

Erfarenhet av att arbeta i en högprofilerad mångsidig plats

Starka monetära färdigheter

Erfarenhet av att arbeta framgångsrikt med såväl interiör som utanför tjänsteleverantörer såväl som lagstadgade myndigheter

Har en förståelse av att tillämpa hälsa och välbefinnande såväl som säkerhetspraxis i evenemangsbranschen

Vad FA kan erbjuda dig:

En intressant såväl som svår funktion inom en förändrad, dynamisk såväl som världsberömd idrottsorganisation.

Attraktiva förmåner samt en konkurrenskraftig inkomst för den ideala kandidaten.

Fotbollsförbundsgruppen främjar inkludering och mångfald samt välkomnar ansökningar från alla. Om du har någon typ av specifika krav avseende rekryterings- eller intervjuprocessen, vänligen nämna detta i ditt täckningsbrev.

Om fa
Fotbollsförbundet (FA) är det styrande fotbollsorganet i England. Det är ansvarigt för att marknadsföra såväl som att etablera spelet på något sätt nivåer; Tottenham Hotspur Tröja Från gräsmattor med till expertspelet, FA Cup såväl som de engelska världsomspännande lagen, samt har två kärntillgångar: Wembley Stadium samt St. George’s Park.

Klicka här för dessutom information såväl som för att ansöka.

#jobsinsport #SportsJobs #jobs #ticketing #football #jobsinfootball

Veckans uppgift ges dig med tillstånd av globala idrott (GlobalSportsJobs), världens Gremio Tröja ledande expertkarriärplattform för den globala idrottsindustrin.

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – Världens ledande plattform för marknadsnyheter, åsikter och utvecklingar

ALSD International, Europas ledande evenemang för premiumsätet och gästfrihetssektorn, hålls på Liverpool Football Club: s Anfield Stadium den 12-13 oktober. Evenemanget kommer att innehålla ett seminarium på hög nivå med fokus på exakt hur man ökar vinsten med nybyggnad, restaureringar och serviceutvidgningar, utöver med hjälp av de nuvarande framstegen inom innovation och F&B, utöver en utställning som visar upp det Nuvarande produkter, tjänster och lösningar, nätverksevenemang samt utflykter bakom kulisserna av Anfield, Evertons Goodison Park samt M & Celta de Vigo Tröja S Bank Arena.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas en och enda evenemang för premiumsätet och gästfrihetssektorn

Dela den här artikeln