Bracknell Hornets Ice Hockey Club introducerar kontantlösa betalningar

The Bracknell Hornets Ice Hockey Club har infört kontantlös återbetalningsinnovation Argentinas herrlandslag i fotboll Tröja för att förändra exakt hur fans kan köpa biljetter.

National Ice Hockey League South Division One Club har samarbetat med Ticketco för att erbjuda fans den mobila innovationen för att göra biljetter enklare att köpa. Ticketco-systemet kan skicka QR-koder till supporterens smartphones, som sedan skannas på Turnstiles för att skaffa inträde på matchdagen.

Supportrar kommer också att kunna köpa biljetter via klubbens Facebook -sida för första gången. Fans kommer nu att kunna köpa biljetter till alla husspel online eller få biljetter nedladdade till en mobiltelefon. Dessutom kommer förespråkare att kunna förköpna match-dagsprogram samt anka samt puckbiljetter för insamling på dörren.

Danny Perchard, Bracknell Hornets chef, sa:

Genom att samarbeta med Ticketco kommer det att hjälpa oss att göra det enklare för förespråkare att köpa såväl biljetter som andra föremål. Fans kan fortfarande betala på dörren, men genom att lägga till ett digitalt val erbjuder det mycket mer alternativ och fördel för supportrar. För fans som köper biljetter på internet i utveckling kommer de också att kunna slå köerna på Cash-Desk på en matchdag.

Bracknell River Plate Tröja Hornets Ice Hockey Club har introducerat innovation för kontantlös återbetalning för att förvandla exakt hur fans kan köpa biljetter

Joe Edwards, Ticketco Essential Account Manager (UK), sa:

Vi samlar in en hel del räntesats från ishockeyklubbar i Storbritannien som funderar på att Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja förbättra metoden de engagerar sig med förespråkare digitalt och så småningom låser upp inkrementella inkomstströmmar samtidigt som de sparar pengar. Bracknell är en stalwart -klubb i brittisk ishockey samt det är fantastiskt att ha chansen att hjälpa dem att växa. Vi ser framåt för att stödja mycket mer ishockeyklubbar över ligorna.

David Kenny, Ticketco Country Manager (UK), sa:

Det är fantastiskt att ha samarbetat med ytterligare en brittisk ishockeyklubb som brinner för att göra betalningar enklare för sina supportrar. Vi ser framåt för att arbeta med Hornets och hjälpa dem att förbättra fläktupplevelsen.

Ticketcos innovation är kompatibel med Android såväl som iOS -prylar samt gör det möjligt för arrangörerna att marknadsföra tillhandahållande av mat, dryck och produkt för att främja evenemang.

Evenemangsbetalningsverksamheten är baserad i Norge och verkar i Norge, Storbritannien, Sverige och Polen. Det har partnerskap med ett antal fotbollsklubbar, inklusive Kilmarnock samt Wycombe Wanderers. I brittisk ishockey är det också en partner till Oxford City Stars.

Foto (huvudbild, topp) av David Steadman

#SportSvenueBiz

#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för branschnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Leave a Reply

Your email address will not be published.