2020 MLS All-Stars Face Liga MX på Banc of California Stadium

Det alltmer nära förhållandet mellan Major League Soccer och Liga MX i Mexiko tog ytterligare ett steg med det officiella tillkännagivandet som 2020 MLS All-Star-spelet, tilldelat till Banc of California Stadium i Los Angeles kommer att vara en matchup av All-Star-lag mellan de två ligorna för första gången.

All-Star-spelet kommer att vara en marknadsföringsbonanza för båda ligorna med tanke på fansens förmåga från båda ligorna att delta. Det är också det senaste tecknet i ett företagsrelation som har gynnat båda ligorna. MLS och Liga MX startade Campeones Cup för två år sedan matchande mästare från båda ligorna i en engångsmatch. Den senaste säsongen fick införandet av Leagues Cup, en tävling mellan fyra lag Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja från varje liga som nästa år kommer att fördubblas i storlek.

Men blanda inte en förbättrad känsla av partnerskap med vänskap på fältet när visselpipan blåser den 29 juli, 15 dagar efter att Major League Baseball All-Star-spelet är i Los Angeles på Marockos herrlandslag i fotboll Tröja Dodger Stadium.

“Nu vill jag klargöra och säga till alla fans i Mexiko och USA, vi kommer att vinna,” sa Liga MX -president Enrique Bonilla. ”Vi kommer att förstöra (Major League Soccer’s) 25 -årsjubileumsfest. Vi kommer med det bästa vi har. Och vi kommer att vinna. ”

MLS-kommissionär Don Garber sa att arrangemanget för All-Star-spelet var ett årsavtal, och att alla framtida Nagoya Grampus Tröja All-Star-tävlingar ännu inte hade diskuterats i djupet, än mindre slutförd.

2020 MLS All-Star Week kommer att innehålla en All-Star Skills Challenge, plus konserter och andra offentliga evenemang. Spelet kommer också att vara en del av ligans årslånga firande av sin 25: e säsong med evenemang och initiativ som avslöjades under de kommande månaderna för att fira milstolpen.

Major League Soccer har haft en mängd olika format för sina All-Star Game-evenemang: ett East vs West-format, plus ett MLS USA-lag mot MLS World Players. Ett MLS All-Star-lag har spelat en europeisk klubb varje år eftersom 2005.

MLS har ett All-Star-spel med en Liga MX-anslutning i sitt förflutna och spelar 2003-affären i Carson, Kalifornien, mot Chivas Guadalajara och förlorade 3-1. MLS hade All-Star-spelet 1999 i San Diego och i San Jose både 2001 och 2016.

2020 -spelet kommer att sändas på ESPN. LAFC: s Bob Bradley, årets tre gånger MLS-tränare, kommer att utbilda MLS-teamet efter att ha ledat sin trupp till Supporters ‘Shield och Western Conference Championship Game.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.