Canadian Elite Basketball League Selects Ordr As In-Seat Transport Partner

Den kanadensiska Elite Basketball League (CEBL) har valt ORDR-utvecklaren av den enkla att använda appen som låter människor köpa mat direkt från deras stadion eller restaurang Säte-som deras stadionpartner på sina platser för att förbättra kundupplevelsen och öka produktförsäljningsintäkterna.

Jade Chiles, VD för Ordr Technologies, sa:

CEBL har betonat att tillhandahålla en firande lindad runt ett basketspel med massor av värde för sina fans såväl som Ordr hjälper till att ge det löfte.

ORDR kommer att förbättra klientupplevelsen på alla nivåer. Efter en enkel integration kommer CEBL -fans att kunna köpa produkt direkt från sitt säte samt att ha tillhandahållit dem, så de behöver aldrig missa ett ögonblick av action. Denna nivå av kundtjänst är vad sportfans kräver såväl som vi är glada över att kunna tillhandahålla den.

Ordr är en extremt bekväm, enkel att använda app som låter kunder köpa mat, drycker och produkt bäst från sina platser och förvandla varje plats på stadion till en försäljningspunkt. CEBL -fans kan nu placera sin beställning, liksom att den har tillhandahållit direkt till sitt säte eller meddelas när deras köp är förberedda för hämtning på närmaste plats för försäljning. Bayern Munich Tröja Ingen väntar i rad. Inget saknas ett ögonblick.

Mike Morreale, VD och kommissionär, CEBL, sa:

Vi är verkligen glada över att ha två geniala såväl som nya kanadensiska organisationer i ORDR och CEBL -partner tillsammans. CEBL vill alltid förbättra upplevelsen Kanadas herrlandslag i fotboll Tröja i Arena för våra fans såväl som detta partnerskap kommer bara att hjälpa det med snabb leverans av mat, dryck och produktköp direkt till våra fans platser.

Ordr erbjuds också för restauranger, vilket gör det möjligt för beskyddare att äta och lämna när de vill. Inte mycket mer som väntar på vänta personal för att ge dig en meny när du dyker upp eller en inspekt när du är beredd att lämna. Ordr erbjuder inte bara en mycket bättre restaurangupplevelse för beskyddare, utan på grund av en snabbare tabellomsättning ger förbättrade intäkter.

Sportplatsföretaget organiserar ALSD International, EMEA: s ledande evenemang och 365 grannskap med fokus på att förbättra inkomst med nybyggnad, ombyggnader och serviceutvidgningar, särskilt genom premiumsittare, gästfrihet, F&B, design och design, fanupplevelse samt innovation för föreningens förening av avancerade Real Betis Balompie Tröja svitdirektörer.

2021 Hybrid Edition hölls av Liverpool Football Club samt innehöll en konferens på hög nivå, en utställning som visar branschledande produkter och tjänster, förutom nätverksevenemang på Evertons Goodison Park samt M&S ​​Bank Arena. 2022 -evenemanget kommer att tillkännages under de kommande veckorna!

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledande evenemang för Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledande premiumsätesindustrin under de senaste 30 åren
#SportSvenuebusiness – den ledande plattformen för branschnyheter, åsikter och utvecklingar

Dela den här artikeln

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.