NBA 2K League-slutspelet har personliga spel

2021 NBA 2K League-slutspelet kommer att ta plats personligen för första gången sedan 2019 från och med 26 augusti på Mavs Gaming Hub i Dallas. På grund av Covid-19 var den sista personliga tävlingen 2019-finalen i New York.

De fem bästa lagen från östra och västra konferenser kvalificerar sig. Tretton andra lag kommer att tävla från 19-21 augusti för de två sista områdena under säsongen, med öppningsrundan den 26 augusti samt finalen den 4 september.

Alla matcher är en bäst-av-tre-stil fram till finalen bästa. Champions får 450 000 dollar från en prispool på mer än 1 miljon dollar. Den andra platsen kommer att tjäna 180 000 dollar. Spel kommer Irans herrlandslag i fotboll Tröja att simulcast online kl. 17.00. ET varje dag på NBA 2K League: s ryck samt Kawasaki Frontale Tröja YouTube -kanaler.

”NBA 2K League Online Studio Experience såväl som scenen är till skillnad från allt i esports, med en elektrisk energi såväl som entusiasm som är påtaglig. Lägg till slutspelet i slutspelet såväl som vi har den perfekta stormen som våra fans har väntat på att se i RB Leipzig Tröja två år, ”sa NBA 2K League-president Brendan Donohue. “Vi är glada över att kunna samla ligans topplag för att säkert krona en mästare och dela denna njutning med våra fans som tittar runt om i världen.”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.