Michael Dowse avgick som USTA: s verkställande direktör

Michael Dowse, som ledde USA Verkställande direktör från och med 1 mars 2022.

Dowse, som utsågs till USTA: s verkställande direktör och verkställande direktör i oktober 2019 efter att ha ledat Wilson Sporting Goods Co., ledde USTA genom en omstrukturering och genomförandet av en ny strategisk plan. Dowse kommer att hjälpa till med övergången med sin efterträdare. Under den tiden kommer USTA -styrelsen att leta efter en ny verkställande direktör och slutföra successionsplaner.

“USTA är nu i en stark position för framtiden,” sade Dowse, “och jag är övertygad om att jag kommer att lämna den i goda händer och väl positionerad för framgång. Jag vill tacka vårt styrelse, USTA -personalen, våra många frivilliga och Flamengo Tröja det stora samhället av människor som älskar och spelar tennis för att möjliggöra den framgång vi har haft. Vi CF Monterrey Tröja arbetade tillsammans och visade att tennis är modellsporten, inte bara för säker och rolig rekreation under en pandemi utan också för en livstid. ”

En rapport från Tennis Industry Association visade att viktiga branschkategorier visade en betydande ökning under de första sex månaderna av 2021. Tennisdeltagandet ökade med 22 procent 2020 kontra 2019 och första halvåret av 2021 såg en ökning med 40,5 procent av de totala racketleveranserna.

“Vi vill tacka Mike för hans djupa engagemang för tennis och den stadiga handen som han visade vid en Yokohama F. Marinos Tröja tid av extraordinär utmaning och osäkerhet,” sade USTA: s ordförande för styrelsen och president Michael J. McNulty III, och tilllade Dowse “ledde skapandet av tennis Industry United, som kommer att gynna hela tennisekosystemet genom att utöka mångfald och inkludering och engagera sig med människor på alla nivåer och i alla samhällen. ”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.