Hjälper tennisspelare som blir frustrerade och tank

Mentala färdigheter för att förbättra beteendet på domstolen i tennis

I “Sports Psychology Sessions with Doc” svarar Dr. Patrick Cohn på en fråga från en idrottsförälder som inte vet vad hon ska göra med sin 10 -åriga tennisspelare när han blir upprörd på tennisbanan.

Besök Sports Psychology för idrottare på PeakSports.com och klicka på Kontakta oss för att skicka in din mentala spelfråga för Dr. Cohn att svara i hans mentala spel Videocast eller Podcast.

Har du en ung tennisspelare som tenderar att antingen ge upp, tank eller bli riktigt upprörd känslomässigt eftersom de spelar en tuff motståndare eller förlorar?

Här är ämnet Dr. Patrick Cohn diskuterar den här veckan:
Hur kan du hjälpa din unga tennisspelare att hålla sig sammansatt på tennisbanan?

Suzy skrev in och sa:
”Min 10 -åriga son spelar tennis fyra gånger i veckan på sin klubb. Men när han är i en turnering, kommer en dålig bild, tuff motståndare och ett dubbelfel bokstavligen att få honom att gråta sig igenom matchen. Han ropar på sig själv och hans negativitet är outhärdlig att titta på som förälder. Jag behöver hjälp, jag vet inte hur jag kan hjälpa honom längre. ”

Detta är det klagomålet som vi får från idrottsföräldrar om hur barn tenderar att agera, kolla in, tanka, bli känslomässigt upprörda och frustrerade och sedan deras prestanda snöbollar ur kontroll eftersom de inte kan återfå känslomässig kontroll.

En av de värsta sakerna du kan göra som förälder är att uppmärksamma deras frustration och straffa dem för det.

Varför?
De lär sig bara att beteendet är fel men inte färdigheterna för att förbättra detta beteende.

Vad kan du göra som sportförälder för att ge dem färdigheter att hålla sig sammansatta?
Se videon för att se vilka mentala speltips som Dr. Cohn ger till sportföräldrar för att hjälpa sina unga idrottare att hantera deras frustration.

Prenumerera på PeakSports YouTube -kanalen nu för att få uppdateringar om vårt nya Stade Rennais FC Tröja innehåll!

Relaterad video: Kontroll av känslor i tennis

Relaterad artikel: Mental nedbrytningar på tennisbanan

Ladda ner vår gratis tennispsykolograpport!

Upptäck om du gör en eller flera av dessa “kostsamma” otvingade mentala spelfel under matcher!

Ladda ner vår gratis tennispsykolograpport:

Sex otvingade “mentala spel” -fel tennisspelare gör mellan poäng

Du kommer att upptäcka:

Hur ditt sinne kan vara din bästa eller värsta tillgång på domstolen.

Om du använder ditt sinne effektivt mellan poäng.

En strategi som kan hjälpa dig att släppa den sista punkten.

De bästa mentala spelfärdigheterna du behöver behärska för att öka ditt förtroende och prestanda mellan poäng.

Klicka här för att ladda ner din GRATIS rapport idag: Sex otvingade “Mental Game” -fel Tennisspelare gör mellan poäng

Vad säger andra mentala speltränare?
”Hon gjorde det riktigt bra med att kontrollera sina känslor under matcherna idag. Vi var mycket stolta över henne för att hon inte visade henne frustrationer under matchen; Jag tror att det Villarreal CF Tröja var en stor prestation. Hon tittade verkligen i kontroll över sina känslor även när hon dubbelade fel eller gjorde misstag. De förändringar vi såg i hennes beteende på mindre än 24 timmar var fantastiska! Tack för din vägledning! ”
~ Jennifer, tennisförälder

”Sedan du senast arbetade med AJ i början av september har hans nationella ranking förbättrats från 349 till 148. Hans turneringsrekord vid en punkt, eftersom prat med dig var 17-4, med 3 av de 4 var i tredje uppsättningar eller tiebreakers och 2 Av dessa matcher är samma spelare, som han sedan har slagit (du kanske kommer ihåg att han var på en 0-9 förlorande rad när vi kontaktade dig). Hans tie-breaker-rekord är minst 90% till förra helgen när han vann 18-talets distriktsturnering med en semi och sista match-tiebreak-vinst. Din hjälp har definitivt förbättrat AJ: s resultat och hans uppförande på domstolen har förbättrats avsevärt. ”
~ Dawn Woodman, A.J.s mamma

”Jag vill låta dig veta att ditt CD -program för” tennisförtroende ”har varit oerhört användbart för mig. Jag lyssnar på CD -skivorna i bilen och programmet hjälper mig att övervinna en livstid av turneringsprestanda ångest. tack!”*
~ Wing Yu, tennisspelare

Öka ditt självförtroende och fokus med expert mental spelcoaching!

Master Mental Game -tränare Dr. Patrick Cohn kan hjälpa dig att övervinna dina mentala spelproblem med personlig coaching.

Du kan arbeta med Dr. Patrick Cohn själv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon.

Ring oss avgiftsfritt på 888-742-7225 eller kontakta oss för mer information om de olika coachningsprogrammen vi erbjuder!

En-mot-en mental spelcoaching med Dr. Cohn.

Vad säger våra elever?
”Dr. Cohn gjorde ett bra jobb med att arbeta med min son Joe om sina mentala färdigheter för tennis. Han lärde honom de mentala färdigheter och disciplin som krävs för att gå till nästa nivå. tack doc! ”
~ Atletico Madrid Tröja Mike Withers, Joe Withers far

”Tack för all kunskap, verktyg, material och vägledning du har gett mig under hela MGCP -kursen. Det var verkligen en fantastisk upplevelse. Jag ser fram emot att integrera ditt mentala träningssystem till studenter i klubben, liksom till idrottare som verkligen är engagerade och strävanull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.