Tänk bättre perform bättre

med mental träning för en konkurrensfördel

“Jag gör ganska mycket fel ur ett mentalt perspektiv och börjar bara arbeta med att förstå bättre sätt att tänka.”

Ovanstående kommentar mottogs från en idrottare i en av våra senaste undersökningar.

Mentala spelutmaningar är problem som Vissel Kobe Tröja många idrottare funderar över. Faktum är att många idrottare som slutför vår undersökning har identifierat genom att gå igenom liknande omständigheter.

Ditt mentala spel eller brist på ett mentalt spel påverkar direkt din prestanda.

När du undviker det mentala spelet, prestanda minskar, förtroende sjunker, ångest och besvikelse ökar, fokus blir spridd, prestanda minskar … och cykeln fortsätter.

Andra skrev följande:

“Mentalt bryter jag ner i spel.” “Jag är inte säker på vad jag behöver arbeta med mentalt.” “Jag vet inte hur jag fixar dessa mentala områden i mitt spel.

Låt oss ta dessa poäng en i taget för att undersöka

1. Att bryta ner mentalt i spel – För det första är det bra att du kan känna igen hur ditt mentala spel påverkar prestanda och att du kan identifiera vad som föregår dessa uppdelningar. Medvetenhet är viktigt för att göra förändringar.

Att bryta ner i ett spel är en fråga om mental seghet och mental seghet byggs genom mental träning.

2. Att inte veta vad du ska arbeta med mentalt-att uppträda på din topp inkluderar konsekvent många mentala färdigheter, till exempel att konkurrera med förtroende, hantera känslor, hålla sig redo under tryck, fokusera och fokusera om under tävlingar, övervinna motgångar etc.

Nyckeln till att förbättra ditt mentala spel eller bygga mental seghet är att fokusera på en mental skicklighet som en tid. Jag försöker lära mina idrottare en lektion i taget när jag gör mental coaching.

3. Förbättra mitt mentala spel – som du märker, styrde jag bort ordet “fix.” Ditt mentala spel är något du bygger på, liknande din fysiska konditionering. Vi botar inte eller fixar din mentala inställning, bara utbilda dig om hur du kan förbättra över tiden.

Av dessa skäl vill du ansluta till en mental speltränare som kan hjälpa till att utvärdera ditt mentala spel för att förbättra prestationskonsistensen. Det är också viktigt för dig att tillämpa mentala strategier i träning och tävlingar för att skörda fördelarna.

Ta det från LeBron James …

LeBron James är utan tvekan en av de bästa idrottare och basketspelare som världen någonsin har sett. James krediterar sin elitnivå för att vara mentalt konditionerad lika mycket som att vara fysiskt konditionerad.

”För mig är det som går vilse i översättningen över tid att idrottare glömmer att det finns mer än bara en fysisk sida. Vid denna tidpunkt i mitt liv är det inte så att jag har insett att den mentala sidan är viktig – jag visste att jag som barn när jag var yngre, men nu är jag vid en punkt i mitt liv där jag kan knacka på in i det och dra nytta av det. Och dra nytta av fördelarna Club America Tröja eftersom det bara är så mycket du kan göra med det fysiska. Det finns bara hittills du kan få med den fysiska sidan, sa James.

Vad håller dig tillbaka från att omfamna mental spelcoaching? Du vill titta på mental träning som en annan aspekt av ditt övergripande träningsprogram.

När du har förstått att mental träning är för alla idrottare som vill förbättra sitt spel och inte bara “huvudfall”, kan du omfamna mental träning.

Kontakta oss om du vill lära dig mer om personlig mental coaching – det Liverpool FC Tröja bästa alternativet för att snabbt spåra din mentala seghet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.