Perfektionism gör ont i idrottare under tävlingen

Exakt hur man utför funktionellt, inte helt

Är perfektionism användbar eller skadlig för din prestanda? Ser du perfektionism som en nyckel till din framgång?

Många toppidrottare -spelare telefon kallar sig perfektionister. Du tittar på dessa spelare med beundran och avslutar Borussia Monchengladbach Tröja att perfektionism är metoden att gå för att nå din fulla prospektiv inom idrotten.

Perfektionism har tagit bort fördelar … Men det kan hålla dig tillbaka från att uppnå din prospektiv när all metod såväl som det är dags att tävla.

Denna idrottare var en typisk perfektionist med alla traditionella tecken …

Allt med sitt unga liv ställde hans föräldrar extrema krav på honom. Hans förälders ultimata mål var att driva honom till högre höjder, ett hederligt mål.

För att göra det accepterade hans föräldrar aldrig något mindre än perfektion. I skolan var en B+ inte tillräckligt stor. Hans föräldrar skulle säga: “Varför fick du inte en A?”

I tävlingen, om hans motståndare gjorde en fantastisk räddning, skulle hans föräldrar se avvisande på honom för att han inte gjorde mål.

Så småningom hanterade den unga idrottaren perfektion som sitt mål. Han ville desperat att behaga sina föräldrar såväl som tränare.

Efter tävlingen skulle denna idrottare psykologiskt spela upp alla fel han gjorde av det sista spelet. Han skulle bli så orolig och rädd för att göra ett fel att han skulle göra ännu fler misstag … liksom cykeln fortsatte efter tävlingen.

Detta är perfektioncykeln såväl som det aldrig får fram de allra bästa idrottare vi arbetar med! Perfektion är en omöjlig grundläggande för någon typ av idrottare …

Svårigheterna i samband med perfektionism:

Orealistiska förväntningar.
Lätt frustrerad över misstag.
Rädsla för såväl misslyckande som ångest.
Utför också riskfri eller försiktigt.
Oroa dig för vad andra tycker.
Kravet att ses som en stor idrottare.
Underprestanda i konkurrens.

Oavsett vad andra kan säga, är perfektionism inte vägen att utföra ditt finaste under tävlingen!

Kan perfektionism hjälpa dig masterfärdigheter? Ja säkert. Det är ett bra metodens tankesätt. Förutom att de flesta perfektionister gillar att träna och förbättra sina färdigheter!

Om du upptäcker att prestera funktionellt, kommer du att befria dig för att spela spelet intuitivt och bättre för din potential.

Hur man hanterar perfektionism i konkurrens:

Spela först funktionellt, inte perfekt. Detta innebär att få uppgiften gjort och inte oroa sig för att se såväl som att känna sig perfekt.

För det andra, acceptera att fel uppstår i sport. Har Eintracht Frankfurt Tröja inte målet att Danmarks herrlandslag i fotboll Tröja göra nollfel i spelet. samt acceptera dem när du gör dem.

Därefter arbetar du med att hantera dina orealistiska förväntningar samt ersätta dem med mer genomförbara mål.

Lär dig kraftfulla trust-boosting mentala strategier!

Är du frustrerad över att öva hårdare i din sport bara för att få din ansträngning ångrat av ditt mentala spel under tävlingen?

Känner du att din mage är i en sfär av knutar såväl som du inte kan tro tydligt eftersom du är så orolig och spänd steg på fältet, domstolen, kursen eller spåret?

Kolla in vårt program, den oräddliga idrottsman!

Den oräddslösa idrottsman CD såväl som arbetsbokprogrammet är en 14-dagars plan för oslagbart förtroende. Detta program är perfekt för alla typer av idrottare eller tränare som vill hitta kraftfulla mentala strategier för att övervinna rädsla, perfektionism samt uppträda med förtroende.

Lär dig mer om ett av våra mest framstående CD -program i den positiva idrottsman -serien …

Den rädsla idrottsman

Vad säger kunder?

”De positiva idrottsman arbetsboksprogrammen har fungerat otroligt för mig! Den höga kvaliteten på mina bilder har förbättrats 1 000 procent, liksom mina poäng är konsekvent lägre, överlägset! Jag har också en känsla av fred, liksom nöje med hög kvalitet i spelet som hade saknats hårt. Jag gillar det! Fantastiskt arbete Dr. Cohn! Säg tack till dig! ” ~ Randy, golfspelare

”Min son slutförde hela positiva idrottsman. CD -programmet hjälpte enormt. Han använde det för att hålla positiva tankar flyta. Han kunde fokusera på sin kamp istället för sina ogynnsamma tankar. Han kämpade på sitt extremt bästa. Vi är tacksamma för Gud för att vi ledde oss till din webbplats. Den positiva idrottsman var perfekt. ”~ Wanda, sportförälder

”Jag har just slutfört” den positiva idrottsman och de fokuserade idrottsman -programmen ”. Vilken stor skillnad dina program har gjort för mig. Jag trodde att jag inte var tillräckligt mycket och nästan gav spelet upp. Din webbplats föreslogs för mig av ytterligare en idrottare (en skytt) såväl som det allra bästa som inträffade i mitt mentala spel. Jag började bli upphetsad för allra första gången på länge och programmet var så roligt att göra. Dessa program fungerar verkligen så bra som jag inte tvekar att rekommendera dem till någon, (även om jag inte vill att mina medkonkurrenter ska förstå om dem). ” Säg tack till dig så extremt mycket för Provnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.