Nya spårserier arrangerade i hela USA

Ett nytt spår såväl som fältserier i USA kommer att börja i år för att försöka och båda ge amerikanska idrottare möjligheten att kämpa på husjord samtidigt som de ger sporten en Långvarig rampljus under kalenderåret utöver de omplanerade olympiska spelen i Tokyo.

2021 Pro Track -serien kommer att ha breddat händelsesrutiner samt en allmän serieprishandväska utöver privata evenemangsprispengar. Sju datum har fastställts med början med Los Angeles -spåret tillfredsställer den 14–15 maj.

“Det äkta målet är att hålla sporten lämplig genom att hålla handlingen idealisk här i USA,” uttalade Jesse Williams från brus. “Eftersom det finns få konkurrenskraftiga chanser här Förenta Staterna herrlandslag i fotboll Tröja i Amerika, har pro -idrottare vanligtvis inget alternativ att gå såväl som ras – liksom ras när de är Kashiwa Reysol Tröja de finaste – på en annan kontinent.”

Efter det första evenemanget i Los Angeles kommer serien att gå till Portland, Oregon, den 29 maj samt Des Moines, Iowa, den 31 maj. Det kommer att finnas ett Music City Carnival -evenemang i Nashville, Tennessee, 4–5 juni innan De amerikanska olympiska spår- och fältförsöken hålls 18–27 juni.

När försöken är klar i Eugene, Oregon, kommer utflykten under TSG 1899 Hoffenheim Tröja rustningssolnedgången att hållas i södra Kalifornien den 10 juli samt 17 juli före ytterligare en paus för OS. Det sista evenemanget av serien kommer att vara en vecka efter spelens slutförande med Ed Murphey Traditional i Memphis, Tennessee, den 14 augusti.

“Vi är extatiska att ge spår såväl som fältidrottare såväl som fansen en samling tillfredsställande som kommer att dra in landets finaste talang,” uttalade Craig Rice från Portland Track. “Serien kommer också att fokusera på att underhålla fansen såväl som alla som tycker om hemma.”

Dela detta:
Twitter
Facebook
Skriva ut
Linkedin
Reddit
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.